Blogilla tutuksi - ajatuksia ja kuumimpia energiapyörteitä

Tervetuloa seuraamaan yhden valon lapsen ajatuksia tässä tasapäisten maailmassa. Let me be your valentine. <3Haluaisitko kokeilla päästä näistä eroon? Chakratzaa tarjoaa nyt seuraavanlaista palvelua edulliseen hintaan. Saat terapeuttista life coach -valmennusta, hoitoa, elämisen työkaluja, itsevarmuutta, helpotusta psyykkiseen kuormitukseen, stressiin ja pahaan oloon samassa paketissa.

Länsimainen kiireinen elämäntapa luo kehoon ja mieleen valtavasti stressiä jota yleensä ei osata purkaa edes lomien aikana. Ensimmäinen oire tällaisesta kroonisesta stressitilasta on pinnallinen ja katkonainen uni. Kuinka sitten purkaa kehosta pois kertynyttä stressiä? Esimerkiksi energiahoidolla tai toisin sanoen energiakehon hoidolla.

HENNA Brows

11.05.2022

Hennaa on käytetty vuosisatojen ajan monissa maissa ihon, hiusten ja kynsien värjäämiseen. Sitä on käytetty myös kankaissa, kuten silkin, villan ja nahan värjäyksissä. Kulmien hennavärjäyksessä värjätään kulmakarvat sekä iho kulmakarvojen alta. Hennavärjäyksellä loihdimme upean kokonaisuuden.

Investoin koulutukseni innoittamana ultraääni-kavitaatiolaitteeseen. Sillä sain mukavasti omaa rasvamassaani talttumaan ja halusin sen siksi palveluihini. Mikään ei ole niin kivaa, kuin auttaa muitakin samassa rasvajamassa olevia. <3

Opiskelen parhaillaan Suomen Energiahoitajien fyysisen kehon hoitoa. Tällä energiahoidolla saa aikaan konkreettisia positiivisia muutoksia hoidettavissa. Sinun ei asiakkaana tarvitse uskoa tai toivoa että hoito auttaa, vaan näet tulokset välittömästi jo hoidon aikana.
Kurssin keskeisin asia on energeettinen jäsenkorjaus missä kehon asentovirheitä...


Luo kotisivut ilmaiseksi!