Hei! Olen Marjut. Menninkäis-mehtäläinen. - Mikä ihmeen mehtäläinen?

Tietoa minusta

Ne sanoo, ettoon outo mutta väljä

Minusta on moneksi!

Olen ammatiltani kätilö. Sairaanhoitaja. Olen myös terveydenhoitaja. Olen entinen kotiapu-yrittäjä. Kuka tietää, vaikka kohta uudelleenkin sellainen. Olen myös puutarhuri. Rakastan tehdä kukka-asetelmia. Enkelitulkitsija. Energiahoitaja. Opiskelin myös kosmetologiksi / kosmetiikkaneuvoja Olen health life coach. Nyt opiskelen merkonomiksi.

Käytännössä olen tavallinen hörhö, joka vaan näkee, tuntee, haistaa, maistaa ja aistii asioita monilla aisteilla. Vuosikymmenten koululääketieteen kokemusten jälkeen olen huomannut, että pelkät pillerit eivät paranna. Paraneminen ja hyvinvointi vaatii ihmisen itsensä energioiden muuttamista niin, että paraneminen saa otollisen tilan tapahtua. Paraneminen ei tapahdu stressatessa. 

Siksipä hoidoissani käytän aromaterapiaa, vyöhyketerapiaa, klassista hierontaa, lymfaattisia ja kranio-sakraalisia otteita, kiviä, laitteita, käsiä ja universaalia energiaa. Kaikkiin näihin olen pyrkinyt hankkimaan vähintään perusteiden koulutuksen, joten en ihan puskista huutele. 


Mistä ihmeestä tulen?

Hoitotilani on Kauhavalla osoitteessa Kirkkotie 11. Samasta tilasta voi noutaa myös ihania ekologisia hyvinvointi- ja energiatotteita. Lähtöisin olen Kainuusta, persjalkasten pessimistien luvatusta pitäjästä, Puolangalta. Meillä Puolangalla luonto on aina läsnä. Kivuttoman hiljaisena siellä kansa hiihtää, marjastaa, iteksensä mekastaa, ui ja kalastaa, vaikka "mikkään ei mittään hyöveä". Pohjimmiltaan kainuulainen sielu on kuitenkin yhtä luonnon ja elämän virran kanssa. Sellainen väkisin tutkainta vastaan potkiutuminen ei kuulu mentaliteettiin, vaan asiat joko tapahtuu "tae soattaa olla tapahtumattae". mutta tutkainta vastaan ei turhaan taistella. Joskus tätä häpesin, nykyisin ymmärrän, ettei mikään pakottamalla tapahdu. Kaikki tapahtuu juuri oikealla ajallaan, suuren elämäntarkoituksen mukaisesti ja ihan juuri niin kuin itse olemme ajatelleet. Eikö olekin hienoa? 


Mitkä ihmeen energiat?

Olemme kaikki energiaa. Eri tunnetilat ovat täynnä erilaista energiaa. Solumme eivät toimisi ilman energiaa. Negatiivinen energia salpaa kaiken. Solut näivettyvät tunteettomuuden alla. Kehomme janoaa hyvää energiaa. Energiakehomme voi hyvin, kun sen energiakentät eli chakrat ovat tasapainossa. Vuosituhannet idässä on osattu hoitaa tätä puolta kuntoon. Koululääketieteessä siihen ei niin uskota. Mitä haaskausta. 

Muutetaan tämä asenne yhdessä!


Mitä ihmettä myyn?

Myyn hyvinvointia ja helpotusta stressiin. Uusia ajatuksia ja näkökulmia. Uskoa itseen ja elämän kantavuuteen. Arjen kauneutta. Tyytyväisyyttä itseen. Energioiden muutoksesta aiheutuvaa hyvää oloa. Pieniä energia-askelia. Itsensä rakastamista. Tajunnan avautumista. Sinua itseäsi juuri sinulle. Palveluhetkiä, että voisit paremmin. Konkreettisesti se tarkoittaa jalkahoitoja, kasvohoitoja, ripsienpidennyksiä, energeettistä jäsenkorjausta, vauvahierontaa, sokerointia (myös brassi!), vartalohoitoja ja hierontaa. 


TERVETULOA MAAILMAANI. Se on meidän maailmamme. Ja se on kyllä totta vie kaunis!


Miltä energiahoitava ihmissielu näyttää?

Samalta kuin muutkin, kaksi kättä, jalkaa, silmää ja korvaa. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!