Hinta- ja palvelulista

 

Whatsappaa tai tekstaa, somettele tai tule käymään. Tyyli on vapaa. Varaa aika hoitolaan tai pyydä tulemaan kotiin. 

Rennosti yhteyttä. Palvelut aivoja virkistävästi aakkosjärjestyksessä. ;) 
 

Käytössä mm. suomalainen EKOPHARMA  ja ruotsalainen Cliniccare -tuotesarja. Kulmien ja ripsien värjäyksissä käytössä kestävämmät ja laadukkaat Ciaobrown ja ELANin värit. 

Oikeudet tuotesarja- ja hintamuutoksiin pidän itselläni ilman erillistä ilmoittelua. 


Aknen hoito joko kasvoille tai selkään

Yhdistetty ultrasonic-, Galvanic -- ja sininen led valohoito. Tarvittaessa voidaan yhdistää myös punaisen valon led-hoito (madaltaa samalla ryppyjä, kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä hidastaa ikääntymistä), jolloin tulos on paras mahdollinen aknen hoidossa. Galvaaninen laite muodostaa heikon sähkökentän ihon pinnan ja epidermiksen alimman kerroksen välille, mikä heikentää väliaikaisesti ihon barrieria ja puhdistaa ihohuokosia sekä tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä moninkertaisesti. Sininen valo vähentää tulehdusta ja tappaa aknea aiheuttavia bakteereja.

Varaa aikasi tästä. 

80 €

Aromaattinen vartalonhieronta

Varaa aikasi tästä. Huippuihana kehoa ja mieltä hoitava aromaattinen vartalohieronta on luomulaatuisilla eteerisillä öljyillä boostattava erityisen rentouttava tai halutessaan virkistävä hieronta. Hieronnassa käytetään ihoa hoitavia siemenöljyjä. Käsitellään jalat, selkä, hartiat, kasvot, kädet ja jalkapohjien vyöhykepisteet. Vaihtoehto Brain reliefille! Kesto liki 2 t. Rahoille ihanaa vastinetta tästä. 

65 €

Brain relief -hoito

Kestää n. 60 min. TM -hoito. Sarjana hoito 3 x = 159 €. Suomessa kehitetty hoito. 

Auttaa mm. levottomiin jalkoihin, unettomuuteen ja erilaisiin kiputiloihin. Hoidosta hyötyvät myös paniikkihäiriöistä kärsivät, keskittymishäiriöitä sairastavat ja kaikki jotka kaipaavat stressinpurkua. Ajan ihanaan kosketushoitoon voit varata tästä. Ei vaadi vaatteiden riisumista, hoidossa maataan rennosti ja käsittelen pään, rintakehän, kädet ja jalkaterät vyöhykkeittäin. 

Erittäin hyvä vaihtoehto tyhy-toimena tässä sairauspoissaolojen lisääntyvässä maailmassa. 

 60 

Dual injector - NEULATON KASVOJEN LIFTAUSHOITO

Tämä edullinen tutustumishinta sisältää siis myös naamiot ja seerumit sekä hoitovoiteet hoidon aikana. Sarjahoitona neljäs hoitokerta -> -50%. Tämä hoito yhdistää edistyneimmän RF-teknologian ihokudoksen kohottamiseen ja kiristämiseen sekä tehoaineiden kudostenväliseen imeyttämiseen neulattomalla mesoterapiamenetelmällä. Dual Injector antaa Chakratzaan hoitolalle edistyneimmän neulattoman ja veitsettömän kasvojen kohotuksen. 

Hoidossa yhdistyy radiofrekvenssi (RF) ja elektroporaatio tekniikka. Hoidolla voidaan lieventää ikääntymisen merkkejä, stimuloida kollageenin tuotantoa ja tehostaa tehoaineiden imeytymistä. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. RF on myös tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. 

Jo nyt asiakkaillani saatu todella ihania tuloksia. Voi mahoton, kun tämä on oikeasti ihana hoito. <3 Varaa ihmeessä aika tästä, niin laitetaan juonteet ja rypyt ojennukseen, tasoitetaan pigmenttiläiskiä tai / ja kohotellaan silmien ympärysiholle uutta ilmettä. 

Sopii myös kimmoisuutta kaipaavan decolteen hoitoon, jos kasvohoidolle ei ole niinkään tarvetta. Pelkän kaulan ja decolteen hoito on samanhintainen eli 80 €. Kaulan ja decolteen hoitoon ilman kasvoja saata varattua aikasi tästä

80€

EKOPHARMA kasvohoidot

Nyt tehdään omien kasvohoitorutiineiden mahdollistaminen helpoksi. Käy kasvohoidossa ja täydennä koti"apteekkiasi" samalla reissulla. Voi tehdä sen neljällä eri tavalla. Joko

Varaat aikasi hemmottelevaan kasvohoitoon tästä. Hoito tehdään upeilla suomalaisilla Ekopharman tuotteilla. Hinta vain 50 €. Ei sisällä tuotteita kotiin. Tai

Mikäli haluat kasvohoidon ja ostaa itsellesi puuttuvan Ekopharma-tuotteen kotiin, maksimihinta tällaiselle hoitolakäynnille on vain 70 €. Varaa aikasi tästä

Kasvohoito ja 2 Ekopharma -tuotetta mukaan hintaan 85 €. Varaa aikasi tästä.

Kasvohoito ja 3 Ekopharma -tuotetta mukaan hintaan 95 €. Varaa aikasi tästä. 

Ekopharma -sarjan teho perustuu kotimaisiin lähituotettuihin marjoihin ja kasviuutteisiin. Tuotetarjoukset tässä sarjassa koskevat vain yhtenäistä pakettia, jossa tehdään ekopharman hemmotteleva kasvohoito ja siihen mukaan tuotteet. Ei yhdistettävissä muihin (laite) hoitohin. 

Alk. 50 €

EKOPHARMA syvempivaikutteinen kasvojen pH-kuorinta ja tuloksellinen erikoiskasvohoito 

Toistaiseksi edullinen pohjoisen luonnon marjoista jalostettu kemiallinen happohoito. Hoito on täynnä vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita sekä ihoa suojaavia antioksidantteja. Monipuolinen ammattilaishoito, jota et voi tehdä kotona. Happohoidon happo on tehokas, neutraloinnin vaativa happo, jota ei myydä kotikäyttöön. 

Ekopharman ph-kuorinnoissa käytettävät hapot ovat maitohappo (mustikkauute), glykolihappo (sokeriruokouute), sitruunahappo (appelsiini- ja sitruunauute) sekä omena- ja viinihappo (sokerivaahterauute). Tämän lisäksi teen aina räätälöidun erikoiskasvonaamion, johon käytän asiakkaan ihon vaatimia tehoaineita. Eli nyt ei ole kyseessä mitkään valmisnaamiot vaan jokainen naamio tehdään erikseen ja joka kerralle vaikka eri ihoanalyysin myötä. EKOPHARMA -erikoiskasvohoito on yksilöllinen ja asiakkaan ihon tarpeet huomioiva hoito. 

Tämä on hoito, jonka avulla voidaan kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Kuorinta sopií erityisen hyvin myös ikääntyneelle iholle. Erikoisnaamioiden aktiiviaineilla voidaan tehdä mm. ihoa rauhoittavia, kosteuttavia, puhdistavia, kirkastavia tai kiinteyttäviä hoitoja. Hoitoa suositellaan 3-6 hoitokertana n. 1-3 viikon välein ihotyypistä riippuen.

PH-kuorinta voidaan tehdä myös ihoa freesaavana yksittäisenä hoitona silloin kun kaipaat ihollesi heleytystä ja nuorekkuutta. Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla herpes, Roaccutan-kuuri tai olet raskaana.   

Ajan tähän hapotukseen ja aktiiviainenaamion sisältävään kasvohoitoon voit varata kalenteristani tästä. 

69 € 

Energeettinen jäsenkorjaus

Tämä Suomen energiahoitajien energiahoitoon perustuva energeettinen jäsenkorjaus on fyysisen kehon hoitoa tunnustetuin energiamenetelmin, jolloin poistetaan kipuja ja korjataan kehon asentovirheitä. Sisältää aina mittauksin tehtävän asentovirhekartoituksen ja korjaavan hoidon kivunhoitoineen. Suositus minimissään kolmen sarjana, mutta jo yksi kerta voi auttaa valtavan paljon. 

Hoito on osa harjoitteluhoitoja Body Mind Energy Balancing Methodilla. Sarjahoitojen välisuositus 3-7 vrk:n välein. Ajan fyysistä kehoa, elimiä, kipupisteitä hoitamaan ja / tai tukirangan suoristeluun voit varata tästä

45 €

Energiahoito, chakroja avaava, puhdistava ja tasapainottava enkelienergiahoito kivien kera

Kesto n. 45 - 60 min, sisältää alku ja loppukeskustelun sekä tarot-viestien katsomisen (3 korttia). Ajan energiahoitooni voit varata kalenteriini suoraan tästä

45 €

Energiahoito kaukohoitona

Myös etähoito poistaa kehossa olevaa fysiologista stressiä ja samalla aktivoi parasympaattista hermostoa mikä käynnistää ja tehostaa kehossa olevia luonnollisia paranemisprosesseja. Tämän vuoksi kaukohoito auttaa laajasti moniin eri ongelmiin. Hoitoon ei tarvitse uskoa, sillä hoito vaikuttaa autonomisen hermoston tasolla, eikä uskominen tai epäusko vaikuta tuolla alueella. Tärkeintä on, että olet hoidon aikana mahdollisimman rento, jotta keho pystyy ottamaan hoidon vastaan mahdollisimman tehokkaasti. 

Varaa aikasi etänä tehtävään energiahoitoon tästä. Lisätietoja -kohtaan varausta tehdessäsi suosittelen laittamaan ensisijaisen sähköisen yhteystiedon, jotta voin antaa hoidosta palautteen ja myös laskutuksen takia. Kirjanpitäjä kiittää. ;) 

45 €

Energiakehon hoito hoitolassa

Sis. energiakenttien peruspuhdistuksen, chakrojen tunnustelun, puhdistamisen ja energiaohjauksen. Hoitovaikutus annetaan energiakentän ja chakrajärjestelmän kautta mitkä ovat ns. ei-fyysisiä osia kehosta, mutta vaikuttavat silti voimakkaasti kehon toimintaan. Tekniikkana Suomen energiahoitajien tekniikka. Sopii mm. pinnallisen unen tai katkonaisen unen hoitoon sekä stressitilojen, energiatukosten ja jännittyneisyyden purkuun. 

Energiakehon hoidosta on hyötyä myös silloin, kun sinulla on kroonisia kipuja, tulehdustiloja tai jopa loppuunapalamisen oireita. Vahvistaa immuunijärjestelmää. Varaa aikasi tästä

45 €

Galvaaninen + ja vihreä ledvalohoito punoittavalle, allergiasta kärsivälle tai akneiholle

Yhdistelmähoito, galvaaninen + laite käynnistää ihossa happoreaktion, joka rauhoittaa ja vahvistaa ihoa sekä pienentää ihohuokosia. Vihreä valo tasapainottaa ihoa, vähentää kiristävää tunnetta ja vähentää myös turvotusta. Varaa aikasi tästä. 

69 €

Hemmotteleva jalkahoito

Sopii sinulle, jolla ei ole ongelmia jaloissa, mutta haluat hemmottelua jaloille. <3 Tässä keskitytään jalkojen kylvetyksen, kuorinnan, jalkahieronnan ja jalkanaamion kautta pelkkään hemmotteluun. Voidaan leikata ja lakata kynnet, jos niikseen tulee. 

Hoidossa ei kaivella känsiä, syyliä eikä kovettumia veitsen tai poran kanssa, vaan rentoudutaan ja nautitaan kosketuksesta ja kosteutuksesta. Varaa aikasi tästä. 

55€

Hemmotteleva kasvohoito

Rentouttava hetki arjen keskellä. Hoidossa tehdään iholle alkupuhdistuksen jälkeen sopiva kuorinta, rentouttava hieronta ja naamio. Hoitoon sisältyy tarvittaessa kulmien muotoilu. Ajan voit varata tästä.

50 €

Hennakulmat

MIKÄ ON HENNA? Vegaaninen väriaine, joka tulee kukkivasta Lawsonia Inermis -kasvista, joka tunnetaan myös nimellä Hina. Tuote on hellävarainen iholle eikä sisällä lyijyä tai ammoniakkia. Tarvitsemme ainoastaan vain vettä, jotta väriseos saadaan sekoitettua haluamaksemme. 

Käyttämäni Ciaobrow Henna erottuu muista hennoista siten, että valikoima koostuu 11 erittäin pigmentoidusta, kauniista väristä, jotka sopivat täydellisesti jokaiselle ihotyypille ja -sävylle. Hennakulmien värjäys sisätää brow mappingin eli kulmien kartoituksen, suunnittelun, värjäyksen ja ylimääräisten karvojen poiston sokeroimalla ja nyppimällä. Ajan Hennakulmien värjäykseen voit varata tästä. Ihotyypistä, mielihaluista ja karvoista riippuen huolto kulmille tehdään 2 - 6 viikon välein (jopa 8 viikon!). 

Huoltoaika on jatkossa kerta kerralta nopeampi jatkossa, kun tiedetään jo mitä haetaan ja miksi. 

29 €

Hybrid-ripset Tai pelkät Volyymiripset

Varaa aikasi tästä. Hybridiripsien pidennystyylissä ripsiin luodaan näyttävän rikkonainen ripsityyli yhdistämällä volyymiviuhkojen sekaan muutamia pidempiä klassisia ripsipidennyskuituja. Hybridit ovat hyvä vaihtoehto myös silloin, jos asiakas pitää klassisten ripsien lookista, mutta esim. omat ripset ovat harvat, jolloin klassisten ja volyymien sekoituksella saadaan ripsiin lisää tuuheutta. Huollossa jatkossa säästää, kun käy huollossa muutaman viikon välein. 

Volyymiripsissä ei muokata ripsilinjaa sen kummemmin, vaan käytetään ripsiviuhkoja volyymin saavuttamiseksi. 

Lyhyemmät huoltovälit tulevat edullisemmaksi. Hybrid-ripsien huolto alkaen 35 €. Huoltoajan saat varattua tästä

Huolto 2 viikon välein 35 €.

Huolto 3 viikon välein 50 €.

Huolto 4 viikon välein 75 €.

Jos menee 5 viikkoa tai enemmän, katsotaan sen olevan jo uusi asennus ja hinta tällöin 99 €. 

P.S. Muualta huoltoon tulevat (ensimmäistä kertaa), veloitus huollolle 4 viikon hinnan mukaan eli 75 €. Kartoitetaan ensimmäisellä kerralla, mikä väli pidetään ja hinta jatkossa sen mukaan. 

99 €

Ihon kuorinta ja sokerointi

Kertasokerointikin on kiva. Mutta mikäli haluat hyydyttää karvankasvua, suosittelen vähintään 10 käyntikertaa säännöllisesti joka toinen viikko. 

Kainalosokerointi 10 €. 

Huulten ympäriltä ja leuasta karvojen poisto. Varaa aika tästä. 15 €. Muotoillaan sokerilla myös kulmakarvojen ympäristö. 

Säärten sokeroinnissa ja ihon kuorinnassa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. 30 €. Varaa aikasi tästä. Älä sheivaa ainakaan viikkoon ennen tuloa, mieluummin kahteen. :)

Bikinirajojen sokerointi tästä 35 €.  Bikinirajoissa siistitään nivuset ja häpykummun alue halutusti sekä pyllyvako myös. 

Brassi 55 €, jatkossa huoltosuositus 3 - 4 viikon välein. Intiimialueiden sokerointi. Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan myös ihokarvat peräaukon seudulta. Ihokarvan tulee olla noin 0,5 - 3 cm pitkää ja 3 cm:ä pidempi ihokarva kannattaa leikata tai siistiä kotona ennen sokerointiin tuloa. Siistiminen voidaan tehdä myös hoitolassa, jos tuntuu kotona hankalalle. <3 Varaa aikasi tästä. 

Ajanvarauskalenterista löydät sokerointipaketit, joissa useampi alue samalla kertaa, jolloin hinta hieman edullisempi. Käy kurkistamassa kaikki sokeroinnit täältä

Alk. 10 €

Jalkakylpy yrtein ja vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Kaiken perustana on jaloissa olevien kipukohtien hierominen. Jokaisella elimellä ja kehonosalla on tietyt heijastealueensa jalassa. Vyöhyketerapian tarkoituksena on hieromalla jalassa olevia kipeitä paikkoja poistaa niissä oleva arkuus ja sitä kautta itse kohde-elimessä oleva häiriö. Elimistön toiminnalliset ja rakenteelliset poikkeavuudet ilmenevät häiriöinä vastaavilla heijastealueilla.

Yleensä vyöhyketerapia koetaan mahdollisesta kivusta huolimatta miellyttävänä ja rentouttavana. Yrtit taas tulevat Suomen luonnosta ja niillä on rohdosvaikutuksia kolotuksiin tai muihin omituisiin olotiloihin. Eli tämä hoito on myös hyvin kokonaisvaltainen holistinen "vaihtoehtohoito". Varaa aika tästä. 

45 €

Karboksiterapeuttinen kasvohoito

5 kerran sarjana tarjous vain 399 €! Karboksiterapia on uusi hoitomuoto, jolla saadaan tehtyä erittäin tehokkaita kasvohoitoja. Hoito sopii kaikille ihotyypeille kaikkina vuodenaikoina. Neulaton ja täysin turvallinen, ilman laitteita suorittava kasvohoito, jossa hiilidioksidikaasu imeytyy ihoon, kiihdyttäen verenkiertoa, jotta runsashappinen ja ravinteinen veri pääsee virtaamaan kudoksiimme ja aktivoi kollageenin muodostumista. 

Jotta saavutettaisiin parhaat ja pitkäaikaiset tulokset, suositellaan tiukkaa sarjahoitoa 4 - 5 x. Varaa aikasi tähän ihastuttavan tulokselliseen kasvohoitoon tästä. 


89 €

Kasvojen timanttihionta ja Dual injector -triplayhdistelmähoito 

Tässä hoidossa on sitten kaikki aseet käytössä, mitä Chakratzaalta löytyy. Tai no ei aivan, mutta kovaa settiä tämä on. Dual injector -hoidon elektroporaatio voi olla toisille hieman kivuliaskin tai epämiellyttävä, sillä hoito on verrattavissa neulaushoitoon, mutta tehokashan se on. Jos et pidä sähköneulausajatuksesta, on sinulle oikea hoito timanttihionta + RF. 

Mutta jos kestät mitä vaan, tämä on sinun juttu. Ei kuitenkaan vielä leikellä veitsellä mitään eli kannattaa kokeilla, jos haluat superjuttuja ihollesi ilman kirurgiaa: radiofrekvenssi, neulaton liftaus ja edeltävästi tehokas ja syvävaikutteinen mikrohionta iholle. Yhdistä nämä kolme tehokasta hoitoa ja saa ihosi hehkumaan. Nämä kolme hoitoa yhdessä 'kutistavat' jo veltostuneita kollageenisäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. 

Tuloksena tasaisempi ja kuulaampi iho, pienet rypyt häviävät. Kontraindikaatiot ovat erittäin ohut ja herkkä iho, pahanlaatuiset ihonmuutokset, psoriaasi, herpes, epilepsia, sydämen tahdistin, metalli-implantit, raskaus ja syöpä. Varaa aika tästä

129 €

Kaulan ja decolteen Dual injector -hoito

Sopii ikääntyneelle, kimmoisuuttaan menettäneelle, pigmenttihäiriöistä kärsivälle iholle heleyttämään, tiivistämään ja kosteuttamaan ihoa. Ajan voit varata tehokkaaseen hoitoon tästä. Sis. sekä radiofrekvenssin että elektroporaation hoitavine aineineen. 

80 €

Kaulan ja decolteen radiofrekvenssihoito

Omalla elektrodillaan toimiva laitehoito ns. kalkkunakaulalle, missä laitteen hoitotaajuus saadaan räätälöitä tarkasti ongelma-alueelle. Sopii sinulle, kenellä on roikkuva kaulan iho, kaulan alueen ryppyjä tai haluat muuten vaan ihon kiinteytystä. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Ajan "kalkkunahoitoon" voit varata tästä

60 €

Kiinteyttävä ultrasonic -kasvohoito 

Galvaanista + -sähkövirtaa hyödyntävä laitehoito kasvoille, jossa käytetään ultraääntä ja positiivista galvaanista sähkökentää muotoilemaan kasvoja kiinteyttämällä sitä. Rypyt vähenevät samalla, sillä laitteella pystytään muuttamaan solujen tilavuutta ja liikkuvuutta muokkaamalla solukalvoa, mikä tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä. Tämä hoito kiihdyttää myös aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksen uudistumista sekä korjaa imu- ja hiussuonia. Sopii herkemmällekin iholle ja on kivuton hoito. Varaa aikasi hoitoon tästä

69 €

Klassinen jalkahoito ilman kynsilakkausta

Sis. Perusteellinen jalkahoito, joka sisältää: jalkakylvyn, kovettumien ja kynsien hoidon ja hieronnan. Hieronta voidaan korvata myös öljypakkauksella, mikäli hieronnalle on este tai muuten niin haluaa. Ajan voit varata kalenteriini suoraan tästä. Jos haluaa lakkauksen, hinta on 55 €. 

50 € 

Klassinen ripsienpidennys

Korosta silmiä klassisilla ripsikuiduilla. Tämä on ns. ripsivärilook, sillä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsipidennyskuitu. Klassiset ripsipidennyskuidut ovat volyymikuituja paksumpia ja painavampia, ja kuiduilla on mahdollista saavuttaa luonnollinen, eroteltu ja ripsiväriä muistuttava look. Klassisilla ripsipidennyksillä voidaan luoda ripsiin lisää pituutta ja tummuutta. 

Pyrin aina luonnolliseen, mutta jollakin tasolla näyttävään lopputulokseen. Varaa aikasi ripsienpidennykseen tästä

Klassisten ripsienpidennysten huolto alkaen 30 €. Ajan voit varata tästä

Huolto 2 viikon välillä 30 €.

Huolto 3 viikon välillä 45 €.

Huolto 4 viikon välillä 65 €.

5 viikkoa tai yli = uudelleen laitto 85 €.

Eli tiuhemmat huollot = edullisempi ylläpito. :)

P.S.  Muualta huoltoon tulevat (ensimmäistä kertaa), veloitus huollolle 4 viikon hinnan mukaan eli 65 €. Kartoitetaan ensimmäisellä kerralla, mikä väli pidetään ja hinta jatkossa sen mukaan. Tervetuloa. 


85 €

Kokovartalon lempeän tehokas hieronta ihoa hoitavailla öljyillä 1,5 t

 Tekemäni hieronta otteineen:

-vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa niin ihossa kuin lihaksissa

-parantaa ihon rakennetta ja ehkäisee ennenaikaiselta ikääntymiseltä

-kiinteyttää ja ehkäisee selluliittia

-antaa tasaisemman ihon värin 

- laittaa kuona-aineita liikkeelle 

-rentouttaa tehokkaasti 

Ajan voit varata tästä

55 €

Kolmen kortin enkeliviestit

Joko paikan päälle aika varattuna tästä tai sähköisenä tilaten esimerkiksi meilin kautta chakratzaa@gmail.com. <3

10 € 

Kulmakarvojen kestovärjäys ja mapping-muotoilu

Sisältää värjäyksen kestävillä ja laadukkailla ELAN- tai Ciabrow Fusion -väreillä ja ylimääräisten karvojen poiston ja kulmien muotoilun kasvojen mukaan joko pinsetein tai sokerilla. Ajan voit varata tästä. 

Väri tarttuu myös ihoon, mutta karva myös värjäytyy perinteisiä värejä tehokkaammin, joten pysyvyys ja hoitavuus on parempi. Vuosipaketti kulmille todella edullinen 200€. Sisältää kulmien ylläpidon n. kerran kuussa (10 x vuodessa, n. 4 - 5 vkon välein) värjäyksineen ja muotoiluineen sokerilla / nyppimällä. Vaihtoehto microbladingille. 

Näin kulmat ovat aina värjätyt, upeat, eivätkä ylimääräiset karvat rehota luomista tai kulmien ympärillä. Mikäli näyttää, että juuri sinulla pysyy väri vielä paremmin ja huoltovärjäysten väli voi olla vieläkin pidempi, jatketaan vuosipakettia yli vuodeksi aina tapauskohtaisesti. 

29 €

Kulmakarvojen laminointi ja värjäys eli Brow boost

Tulos pysyy kulmakarvasta riippuen 3-8 viikkoa. Hyvä vaihtoehto sille, jonka iho arpeutuu hitaasti ja pienistäkin naarmuista jää pitkäksi aikaa punaiset arvet ihoon, sillä ihoa ei tässä lävistetä. Jos karvat ovat jo ennestään tuuheat, laminoidut kulmat eivät tuo juurikaan lisää eforttia, mutta ohuiden ja värittömien kulkakarvojen omaaville tämä on kiva löytö. Varaa aikasi kalenteriini tästä

Värjäyksessä käytetään kestäviä ja laadukkaita Ciaobrown ja ELANIn värejä halutessaan. 

55 €

Kulmien ja ripsien kestovärjäys 

Ajan voit varata tästä. Kulmien ja ripsien värjäys voi olla muutakin kuin pelkkä kulmien värjäys ja ripset samalla! Tätä asiakkaat tällä hetkellä etsivät - kokonaisvaltaista palvelua sekä värin kestoa.  Tule, niin suunnitellaan kulmat juuri sinun kasvoille ja värjätään niin kulmakarvat kuin iho.

Tämän jälkeen muotoillaan sokerilla ja viimeistellään ilme. Värjäys toteutetaan joko ÉLAN Smart Brow Tinting tai Ciabrow Fusion Systemiä käyttäen. Ripsien ja kulmien vuosipaketti tulee edullisemmaksi, sisältäen 10 säännöllistä huoltokertaa eli vuoden aikana huollot 4 - 5 viikon välein. Mikäli värjäykselle on tarvetta harvemmin (täysin mahdollista), voidaan pakettia venytellä yli vuodeksi! 

Vuosipaketin hinta on edullinen 300 €. Vuosipaketti maksetaan aina etukäteen ja varataan uusi aika kulma- ja ripsivärjäyshuoltoon aina aika käsittelyn jälkeen, miksei koko vuodeksi kerrallaan.

40 €

Kulmien kestovärjäys, ei sisällä muotoilua

Sopii sinulle, joka nypit ja muotoilet kulmasi itse, mutta väri puuttuu. Ajan voit varata tästä.  

15 € 

Luonnollinen turvekasvohoito

Tässäpä kasvohoito, jossa turvetta käytetään ihon puhdistamiseen ja elävöittämiseen. Turpeen ja suoveden terveyttä edistävät ja parantavat vaikutukset on tunnettu kansanparantajien keskuudessa jo tuhansia vuosia. Sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, rentouttavan kasvohieronnan ja turvenaamion sekä hoitovoiteet. Hemmottele itseäsi luonnollisesti!

Ajan voit varata tästä.

59 €

Ohjattu chakrameditaatio chakrojen energioiden tasapainotukseen ja energiakehon puhdistukseen

Voidaan tehdä hoitotilassa tai etänä esimerkiksi whatsappin, messengerin tai googlen videopuhelun kautta. Edellyttää, että tietoliikenneyhteydet pelaavat ja sinulla on rauhallinen tila ja esimerkiksi kuulokkeet, joiden kautta saadaan häiriötön meditatiivinen keskusteluyhteys ja ohjaustilanne aikaiseksi. Mielikuvamatka chakrojen läpi ohjatusti niin, että energiakenttäsi saa vahvistusta ja suojausta terveyteesi suotuisasti vaikuttamalla. Minä puhun, sinä rentoudut ja mielikuvamatkaat chakrasi läpi. 

Ihanan rentouttava ja tehokas kenttiä avaava hoito. Varaa aikasi tästä ja ilmoita lisätietoja-kenttään, jos haluat meditoida ohjauksessani etänä, omassa kodissasi tai muussa rauhallisessa tilassa sovittuna aikana. 

45 €

Peruskasvohoito ja pään hieronta 

Sis. lymfaattisen (nesteitä kasvojen alueelta poistavan) hieronnan kasvoille ja kaulalle lämpimillä ja kylmillä kivillä, jolloin rentoudut ja rypytkin saa kyytiä. Eli hoito kiihdyttää kasvojen ja pään alueen aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksen uusiutumista. Sis. Perusihonpuhdistuksen, hieronnan lämpimillä ja / tai kylmillä kivillä ja ihoa hoitavan / kosteuttava hierontaöljyn aktiiviaineineen, naamion ja lopuksi tehdään superrentouttava pään hieronta. Ajan voit varata tästä.

59 €

Puhdistava kasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen tarvittaessa, naamio, hoitovoiteet. Ajan puhdistukseen voit varata tästä

50 €

Pään ja hartiaseudun rentouttava hieronta puoli-istuvassa asennossa tai maaten, ½ tuntia

Pään ja niskan rentouttava hieronta. Hieronnan kesto n. 30 min. Ajan kalenteriini voit varata tästä. Ei vaatteiden riisumista, mutta hiukset menevät sekaisin. 

Aiemmin tämä tunnettiin Brain Relief -demona, mutta niska-hartiaseudun jäykkyyksiin pureudutaan tarvittaessa hierontaottein vaatteiden päältä tujakammin. <3 Voidaan tehdä myös selällään maaten asiakkaan niin halutessa. 

30 €

Radiofrekvenssihoito vartalolle

Kun tavoitteena on vartalon muokkaus, RF-hoito on samalla ihana ja rentouttava. Sarjahoito näyttää todellisen hoitotuloksen. Kannattaa haastaakin itsensä min. 4 viikkoa kestävään sarjahoitoon etenkin, jos jo valmiiksi urheilet ja noudatat järkevää ruokavaliota. Kannattaa kokeilla, saisitko hoidosta apua perinteisen treenin ja ruokavalion lisäksi.

Hoitosarjan aikana ei kannata maata sohvalla ja märehtiä, vaan treenata normaalisti. Jo 60-luvulla keksitty hoito. 

Vinkki! Kavitaatiohoitosarjan yhteydessä RF kiinteyttää veltostuvaa kudosta, kun kavitaatio tuhoaa rasvasoluja. Kun yhdistää kavitaation ja radiofrekvenssin joka 2. viikko tehtäviksi vuorotellen, tuloksia näkyy nopeastikin. Eli löysälle iholle hyvä hoito täydentämään esimerkiksi ultraäänikavitaatiohoitoa. Myös allien hoidossa hyvä. Lämmin suositus. Varaa ihmeessä aika tästä

 75 €

Relaxing time, superihana koko kehon erityisen rentouttava spa-hoito

Hellivä ja aisteja hemmotteleva kahden tunnin spa-hetki. Hoitokokonaisuuden valinta on hyvä ilmoittaa etukäteen varausvaiheessa lisätietoja-kohdassa, kiitos. <3

Hoitovaihtoehdot: Joko

1. Vartalon kuivaharjaus ja kuumakivihieronta

tai

2. Virkistävä kasvohoito, kasvohieronta sekä pään ja jalkojen hieronta


Varaa aikasi tästä.

55 €

Rentouttava ja syväkosteuttava kuorinta ja hieronta vartalolle

Ylellinen vartalohoito (ikääntymisen merkkien häivyttämiseen iholta), joka rentouttaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Hoito alkaa koko vartalon virkistävällä ja puhdistavalla saunasuolakuorinnalla. Vartalohieronnassa ihoa hoitaa Ekopharman Hillaöljy ja -voide. Hoitavien aineiden suolamineraalit ja runsas C-vitamiinipitoisuus hoitavat tehokkaasti ihon ikämuutoksia ja tekevät ihosta pehmeämmän ja kimmoisan. 

Lopputuloksena nuorekkaampi, sileämpi iho ja euforinen olo. Suosittelen stressiin ja väsymykseen. Varaa aikasi tähän ihanaan vartalohoitoon tästä. 

65 €

Rentouttava kasvojen ja decoltén alueen hieronnan sisältävä klassinen kasvohoito

Elvytystä herkimmällekin iholle. Sis. kasvojen ja decolteen ihonpuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion, kasvojen ja decoltén alueen hieronnan ja rasvauksen ihotyypin mukaan. Hoidon jälkeen iho on kosteutettu, virkistynyt ja täyteläinen. Erittäin tehokas hemmotteluhoito kenelle vaan. 

Ajan voi varata suoraan kalenteriini tästä.  

60 €

RF (radiofrekvenssi) -kasvohoito

Ajan kiinteyttävään kasvohoitoon voit varata suoraan tästä

RF-laitteella saa uskomattoman hyviä tuloksia ihon kiinteyttämiseen, ryppyjen ja silmänympärysalueen silottamiseen ja silmäpussien hoitoon. RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.

Huomioithan, että RF-hoitoa ei voi tehdä mikäli sinulla on jokin seuraavista: sydämentahdistin, ihosairaus, syöpä, olet raskaana tai imetät, vakava sydänsairaus tai diabetes, silikoni- tai muu täyteaine hoitoalueella. Tämä kasvohoito palauttaa ihon luonnollisen tasapainon ja parantaa lymfanestekiertoa, jolloin kuona-aineet poistuvat kudoksista kiinteyttäen ihoa. Tehokas menetelmä ihon virheiden ja epätasaisuuksien korjaamiseen. RF-hoito on tehokas keino myös couperosan merkkien hävittämiseen iholta. 

Lisäksi RF-hoito parantaa pintaverenkiertoa, edistää solujen muodostumista ja kypsymistä sekä tekee ihosta kauniimman. RF-hoito toimii yhdistelemällä elektromagneettista ja diatermistä energiaa, jotka aiheuttavat kitkaa hoidettavassa kudoksessa lämmittäen sitä. Syntyneen lämpöenergian ansiosta kudos aktivoituu ja sen rakenne parantuu. 

60 €

Ripsien kestotaivutus eli Lash lift

Ajan voit varata tästä. Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsettasi. Hoidossa ripsesi värjätään mustalla tai vielä intensiivisellä sinimustan sävyisellä kestovärillä. Alaripsiä en värjää kestototaivutuksen yhteydessä, koska se saattaa puhdistusvaiheen takia heikentää taivutuksen lopputulosta. 

Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä ripsille maksimissaan 8 viikon välein. Monet asiakkaat ottavat ripsien kestotaivutuksen säännöllisesti. Nyt räpsyttimet kuntoon ja katse on heti erilainen. Räps, räps!

55 €

Ripsienpidennysten poisto

Kun haluat poistattaa ripsienpidennykset, varaa aika turvalliseen poistoon tästä. Näin ei tarvitse nyppiä omia ripsiään katkipoikki.

20 €

Ryppyjä vähentävä kasvohoito

Tämä ihoa siloittava kasvohoito yhdistää Ultrasonic, galvanic - ja punainen LED-valohoitolaitteiden tehon samalla kertaa! Todellinen tehopommi. Tässä ei-kivuliaassa hoidossa negatiiviset galvaanisen hoidon aiheuttamat elektrodit käynnistävät iholla emäsreaktion, joka kiihdyttää verenkiertoa ja kiinteyttää ihoa. Hoito sopii kuivalle ja ikääntyvälle iholle, jonka aineenvaihdunta on hidastunut. 

Ultraääni tehostaa lisäksi tehoaineiden imeytymistä ja LED-fotoniterapia viimeistelee erilaisten iho-ongelmien hoidon (kuten esimerkiksi auringon aiheuttama ikääntyminen ja pigmenttivirheet). Tämä on hoito on tehokas myös arpien hoidossa. Varaa aikasi tästä. 

80 €

Selkäpuolen osavartalo- ja niska-päähieronta

Rentouttava ja jumioireita helpottava hieronta. Kesto n. 1 t. Ajan tähän ihanaan ja tehokkaasti rentouttavaan hemmotteluun voit varata tästä. Kannattaa kokeilla. 

Keskitytään erityisesti selän, hartioiden, niskan ja pään jumeista aiheutuviin kireyksiin. Otteissa mukana myös Brain Reliefiä ja akupistekäsittelyä, joten tämä on tehokas hieronta koko keholle ja stressitilan hoidossakin. Lämmin suositus. Aloitetaan vatsallaan ja lopetetaan selällään eli käsittely on monipuolista ja keho pääsee rentoutumaan ja aloittamaan monipuolisilla otteilla tehdyn hoidon jälkeen oman paranemisprosessinsa.

50 €

Silmäripsien kestovärjäys

Ajan voit varata tästä. :) 

 17 €

Spa-jalkahoito sekä rentouttava selän, niskan ja hartioiden hieronta

Täydellinen spa-elämys ja nautinto parhaisiin hetkiin. Sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen / viilauksen, lakkauksen, enimpien kovettumien raspauksen, jalkojen öljykompressin / -naamion sekä aromaattisen niska-hartia-selkähieronnan. Varaa aikasi erityisen hemmottelevaan hoitoon tästä. 

79 €

Syylän poisto Verrutop- tai hopeanitraattimenetelmällä 

Seuraavat kerrat 35€ ja jalkojenhoidon yhteydessä 30€. Ihon puhdistus, (jalkakylpy tarvittaessa,) kovettuman veitsipoisto / hionta, Verrutop-syylänhoito, ihon suojaus tarvittaessa ja kotihoito-ohjeet. 1. kerta / yksittäinen hoito 45€, seuraavat kerrat 35€ ja jalkojenhoidon yhteydessä 30€. Pelkkä syylän (loppu)tarkastus / kovettuman rapsutus veitsellä 10 €. 

Avun kipeisiin syyliin ja syylän aiheuttamaan esteettiseen ongelmaan voit varata tästä

45 €

Säärten sokerikuorinta ja karvanpoisto

Ajan voit varata suoraan tästä linkistä. Sokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. Sokeri ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita, eikä sitä ole testattu eläimiin. 

Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokerointi on hygieenistä, Huom! Älä kuori ihoasi päivää ennen sokerointihoitoa eikä sokerointipäivänä.

30 € 

Tarot -tulkinta enkelitarotein joko paikan päällä, ääniviestein messengerissä tai whatsappissa tai kirjallisena

Kirjallisena aikaavievä ja se 45 euroa, 1-3 aihetta. Enkelitulkinta on lohduttavaa, rakkaudentäyteistä enkelienergiaa sanojen muodossa. Enkeleiden rakkaudellisten viestien avulla löytyy selvyys moniin elämän haasteisiin. Kirjallisena toimitus sähköisesti tai postitse. 

Yhteydenotto esimerkiksi sähköpostiin chakratzaa@gmail.com tai varaa tulkinta-aikaa kalenteristani tästä. Paikan päällä korttien nostot 35 €, ei sisällä kirjallisia tuotoksia, vaan käydään asiat läpi keskustellen. Onnistuu myös puhelimitse ja ääniviestein joko whatsappiin tai messengeriin. Tälloin hinta 35 €. 

35 € / 45 €

Terapeuttinen jalkakylpy, -hoito ja -vyöhykepainelut jalkateriin

Kestää n. 105 min. Vyöhyketerapeuttinen, perusteellinen jalkahoito, sis. jalkakylpy, -hoito, -akupistepainallukset ja kynsien lakkaus. Tervetuloa jalkahoitoon ja kehon tasapainotukseen. Jalkakylvyssä käytetään Suomen luonnosta räätälöidysti kerättyjä hoitavia yrttejä.

Poistellaan sarveistumat, hoidetaan kynnet ja tehdään ihana jalkahieronta tai vaihtoehtoisesti öljypaketti. Ajan voit varata hoitoon tästä. 

75 €

Timanttihionta kasvoille ja kaulalle

Timanttihiontaa on käytetty Euroopassa jo vuosia. Yleisin ja oleellisin kasvojen ikääntymisen syy on aurinko. Mikrohionta poistaa kuollutta ihosolukkoa, elvyttää kollageenin ja uusien solujen muodostumista sekä tekee ihosta kiinteämmän.

Samalla se vilkastuttaa ihon pinnan verenkiertoa, mikä edistää entisestään uuden kollageenin muodostumista. Hionnan aiheuttamalla pintaverenkierron lisääntymisellä on merkittävä vaikutus. Sis. alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion ja hoitovoiteet. Ajan kiinteyttävään timanttihionnan sisältävään kasvohoitoon voit varata tästä. 

60 €

Timanttihionta ja RF-hoito samassa

Panokset kovenee. Jos ei halua vielä varata aikaa kirurgisen esteettisen hoidon puolelle, kannattaa kokeilla tätä komboa erityisesti useamman kerran tehtynä. Yksi kertakin on jo hyvä, mutta tulokset luonnollisesti puhuvat puolestaan useamman kerran tehtynä. Lue hyödyt ja hoitoaiheet timanttihiontahoidosta ja radiofrekvenssihoidosta ja laske yhteen 1 + 1. Eli nyt h o i d e t a a n ihoa, juonteita, läiskiä, veltostumia, kalkkunoita, helttoja, ryppyjä ja kanjoneita. Tällä yhdistelmähoidolla voidaan hoitaa lisäksi:

Auringon ja ikääntymisen aiheuttamia pigmenttimuutoksia

Aknea, rasvaista ihoa

Hilseilevää ja kuivaa ihoa

Ikääntymisen merkkejä, juonteita

eli ihan huippu yhdistelmä kenelle vaan, jolla ei ole liian ohueksi päässyt iho vielä. 


Suositus 3-6 hoitokertaa, 1-2 viikon välein toteutettuna. 


Hoitoa ei voida myöskään tehdä, mikäli Sinulla on:

Sydämentahdistin

Rytmihäiriöitä tai muu vakava sydänsairaus

Tulehdus tai metalli-implantteja hoidettavalla alueella

epilepsia

Ihon kuntoon tai valolle herkistävät lääkitykset

Syöpä, pahanlaatuinen kasvain

Olet raskaana

Tämä yhdistelmähoito on myös hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat säilyttää jo saavutetun tilan (esimerkiksi uä-sarjahoidon jälkeen) kerran kuukaudessa tehtävänä. Ajan voit varata tästä

110 €

Timanttihiontahoito ja päähieronta

Hoito kirkastaa, uudistaa ja tasoittaa ihoa tehokkaasti ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja  pään hieronnan myötä lähdet hoidosta entistäkin rentoutuneempana kohti uutta arkea. Ihana, rentouttava tehohoito kasvoille ja mielelle.  Ajan tähän yhdistelmään voit varata tästä. 

75 €

Ultraäänihoito kasvoille

Sis. alkupuhdistuksen, uä-kuorinnan, ihoa hoitavien aineiden uä-imeytyksen, uä-mikrohieronnan, kulmien siistimisen, naamion ja loppuvoiteet ihotyypin mukaisesti. Sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista. Tämä jälkeen tehoaineet saa imeytettyä tehokkaammin ihoon. 

Hoidon jälkeen iho on puhtaampi ja ihon pinta pehmeä. Sarjahoidosta on apua akneen ja ihon heleyttämiseen erityisesti. Ajan ultraäänellä tehtävään kasvohoitoon voit varata tästä. Hyvä vaihtoehto mekaaniselle puhdistavalle kasvohoidolle, jos kipuherkkä. 

Lämmin suositus sarjahoidolle, jos haluaa miellyttävällä tavalla oikeita tuloksia. 

55 €

Ultraäänikavitaatio

Ultraääni-kavitaatio rasvanpoisto tarkoittaa, että ultraäänen avulla poistetaan rasvasoluja ihoa rikkomatta. Kavitaatio tarjoaa kivuttoman hoitomuodon ihonalaisten rasvakudosten poistoon ja vartalon paikalliseenkin muotoiluun ilman leikkausta. Hoidossa käytettävä laite saa rasvasolut ensin värisemään ja sitten hajoamaan. Värinä ei vaikuta verisuoniin tai lihaksiin. 

Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan normaalia reittiä kuten ravinnosta saatu rasva. Hoitoalueet: Menetelmä poistaa pysyvästi jatehokkaasti rasvasoluja ongelma-alueilta kuten
etureidet

takareidet

pakarat

vatsa

jenkkakahvat

käsivarret (allit)


Kavitaatiohoidon hinnat (rasvan ja selluliitin poistoon): 

Yksittäiset käynnit: Yksi alue 30 min 85 €, kaksi aluetta 60 min 125 €. Ajan voit varata tästä.


5 x sarjahoito (30 min tai 1h ) 400 € yksi alue, 600 € kaksi aluetta. Varaa aika sähköiseen kalenteriini tästä


10 x sarjahoito (30 min tai 1h ) 790 € yksi alue tai 1190 € kaksi aluetta. 

 Ajan 10 kerran sarjahoitoon voit varata tästä.

 
Kavitaatiossa suositellaan vhh-ruokavaliota tulosten tehostamiseksi. Ennen ultraääni-kavitaatiota käydään läpi terveystilanne kanssasi. Hoito on turvallinen ja hyvin siedetty keino päästä eroon rasvasoluista. Kuitenkin on tärkeää huomioida muutamia perussairauksia tai elämäntiloja (kuten sydäninfarkti, sydämen tahdistaja, munuaisten toimintahäiriö, maksan toimintahäiriö, hoitamaton verenpaine, syöpä tai kasvain, implantit hoidettavalla alueella), jolloin sinun tulisi keskustella rasvanpoistohoidosta joko oman lääkärisi kanssa ja saada häneltä kirjallinen suostumus kavitaatiohoitoon.

Sarjahoidoissa maksun voi tehdä myös jokaisen hoidon jälkeen jyvitettynä osissa. <3

alk. 85 € / 30 min

Varpaankynsien leikkaaminen leikkureilla

Napsitaan kynnet lyhyemmiksi, jos itse ei esimerkiksi pysty. Viilataan ja muotoillaan terävät kulmat pois. Lopuksi jalkojen rasvaus. Lakkaus + 5 €. Varaa aikasi tästä.

15€

Varpaankynsien ohennus, leikkaus, muotoilu ja kynsien lakkaus halutessaan

Sisältää kynsiä pehmentävän jalkakylvyn, kynsien ohennuksen poralla tarvittaessa, leikkauksen, viilauksen ja lakkauksen. Ajan hoitolaan voi varata tästä linkistä. 

30 €

(Vyöhyke)terapeuttinen vauvahieronta

Vauvalla voi olla imemishaasteita, refluksia, mahavaivoja tai lihaskireyksiä, jotka tekevät olon tukalaksi. Vyöhyketerapeuttisessa vauvahieronnassa pureudutaan ongelmien juurisyyhyn ja hoidetaan vauvaa kokonaisvaltaisesti. Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on hellävaraista käsittelyä, jonka avulla lihasjännitykset vapautuvat, suolistovaivat helpottuvat, vauva rentoutuu ja alkaa nukkua paremmin. Hieron vauvoja kätilön, terveydenhoitajan ja imetysuohjaajakoulutuksen pohjalta, unohtamatta vyöhyketerapian perusteita. 

Hoitoon varataan tunnin aika, mutta mennään vauvan ehdoilla. Usein 1. käynti voikin olla lyhyempi, sillä jos jännitystiloja on paljon, stressi- ja heijastepisteiden hieronta saa epämukavaa energiaa liikkeelle. Tällöin vauvaa ei kiduteta väkisin tuntia, vaan pidennetään aikaa hiljalleen vajaaseen tuntiin saakka. Ajan vauvahierontaan voit varata tästä. 

45 €

Yhdistetty fyysisen kehon (energeettinen jäsenkorjaus) ja energiakehon hoito

Tässä hoidossa tehdään sekä fyysisen kehon energeettinen jäsenkorjaus sekä energiakehon sekä energiakenttien ja chakrojen hoito paikallishoitoineen ongelmakohtaan. Esim. jos oireena on selkäkipu, niin kipukohtaa kannattaa hoitaa paikallisesti. Paikallishoitoa voi aina tehdä kipuun, jännittyneisiin lihaksiin, elimien ongelmiin, tukkoiseen nenään tai mihin tahansa oireeseen, jossa ongelmakohta on paikallinen. Paikallishoidossa ongelmakohtaa hoidetaan samoin kuin chakrojakin. 

Varaa aikasi tähän tehokkaaseen hoitoon tästä. 

70 €

Yrttikylpy jaloille ja jalkapohjien chakrahieronta

Luonnon energiaa suomalaisista kasveista ja rohdoista jalkakylvyn merkeissä, minkä jälkeen availlaan chakrakeskuksia jalkapohjista. Ihana tukoksia poistava erilainen hoito. Varaa aikasi tästä

45 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Luo kotisivut ilmaiseksi!