Hinta- ja palvelulista

 

Whatsappaa tai tekstaa, somettele tai tule käymään. Tyyli on vapaa. Varaa aika hoitolaan tai pyydä tulemaan kotiin. 

Rennosti yhteyttä. Palvelut aivoja virkistävästi aakkosjärjestyksessä. ;) 
 

Käytössä mm. saksalainen medikaalisen tason tehokas bdr -  ja ruotsalainen Cliniccare -tuotesarja. Kulmien ja ripsien värjäyksissä, kestotaivutuksessa ja laminoinnissa käytössä kestävämmät ja laadukkaat Ciaobrown ja ELANin aineet ja värit. 

Oikeudet tuotesarja- ja hintamuutoksiin pidän itselläni ilman erillistä ilmoittelua. 


Aknen hoito joko kasvoille tai selkään

Yhdistetty ultrasonic-, Galvanic -- ja sininen led valohoito. Tarvittaessa voidaan yhdistää myös punaisen valon led-hoito (madaltaa samalla ryppyjä, kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä hidastaa ikääntymistä), jolloin tulos on paras mahdollinen aknen hoidossa. Galvaaninen laite muodostaa heikon sähkökentän ihon pinnan ja epidermiksen alimman kerroksen välille, mikä heikentää väliaikaisesti ihon barrieria ja puhdistaa ihohuokosia sekä tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä moninkertaisesti. Sininen valo vähentää tulehdusta ja tappaa aknea aiheuttavia bakteereja.

Varaa aikasi tästä. 

80 €

Aromaattinen vartalonhieronta

Varaa aikasi tästä. Huippuihana kehoa ja mieltä hoitava aromaattinen vartalohieronta on luomulaatuisilla eteerisillä öljyillä boostattava erityisen rentouttava tai halutessaan virkistävä hieronta. Hieronnassa käytetään ihoa hoitavia siemenöljyjä. Käsitellään jalat, selkä, hartiat, kasvot, kädet ja jalkapohjien vyöhykepisteet. Vaihtoehto Brain reliefille! Kesto liki 2 t. Rahoille ihanaa vastinetta tästä. 

65 €

BDR Huulijuonteiden tehohoito

Useat kärsivät huulijuonteista ja tämä on helppo tapa tulla kokemaan BDR hoitojen tehokkuus! ❤️ Mitäs siis tehdään?

1. Alkupuhdistus (suositus: Re-Move)

2. Re-Action Tonic kasvovesikuorinta laimennettuna (kostutetun vanulapun kautta)

2. Profipeel tehohionta

3. Stimulation XL mikroneulaus + Re-Charge N

4. Stimulation XS mikroneulaus + Re-Lax3

4. Re-Fresh Gel Mask SMALL (molemmin puolin huulia)

5. Re-Set 4D + Re-Flect

Ja tsadaa! Ihmeitä tapahtuu. Siloitapa huulirypyt varaamalla aikasi tästä. 

75 €

Bdr -kasvohoidot

Tehokkaat kasvohoidot Beauty Defect Repair -konseptilla. Hoidoissa voidaan tehdä kasvo- ja kaula-alueen hoidot joko pelkillä tuotteilla tai lisäten happoja tehostamaan lopputulosta tai jopa laitehoitoja ja neulauksia. Selaa listaa ja löydä omiin tarpeisiisi sopiva kasvohoito. Bdr on medikaalinen tuotesarja, jossa on hyödynnetty luonnosta saatavia tehoaineita, joten ei ole synteettinen laboratorioluomus tämä, vaan oikeasti hyödynnetään mm. ratamoa, kamferia, käärmeenmyrkkyä. aloe veraa, mikrohopeaa jne. 

Ehdottomasti suosittelen tätä sarjaa ja näitä hoitoja. 

Alk. 62 €

Brain relief -hoito

Kestää n. 60 min. TM -hoito. Sarjana hoito 3 x = 159 €. Suomessa kehitetty hoito. 

Auttaa mm. levottomiin jalkoihin, unettomuuteen ja erilaisiin kiputiloihin. Hoidosta hyötyvät myös paniikkihäiriöistä kärsivät, keskittymishäiriöitä sairastavat ja kaikki jotka kaipaavat stressinpurkua. Ajan ihanaan kosketushoitoon voit varata tästä. Ei vaadi vaatteiden riisumista, hoidossa maataan rennosti ja käsittelen pään, rintakehän, kädet ja jalkaterät vyöhykkeittäin. 

Erittäin hyvä vaihtoehto tyhy-toimena tässä sairauspoissaolojen lisääntyvässä maailmassa. 

 60 

Energeettinen jäsenkorjaus

Tämä Suomen energiahoitajien energiahoitoon perustuva energeettinen jäsenkorjaus on fyysisen kehon hoitoa tunnustetuin energiamenetelmin, jolloin poistetaan kipuja ja korjataan kehon asentovirheitä. Sisältää aina mittauksin tehtävän asentovirhekartoituksen ja korjaavan hoidon kivunhoitoineen. Suositus minimissään kolmen sarjana, mutta jo yksi kerta voi auttaa valtavan paljon. 

Hoito on osa harjoitteluhoitoja Body Mind Energy Balancing Methodilla. Sarjahoitojen välisuositus 3-7 vrk:n välein. Ajan fyysistä kehoa, elimiä, kipupisteitä hoitamaan ja / tai tukirangan suoristeluun voit varata tästä

50 €

Energiahoito, chakroja avaava, puhdistava ja tasapainottava enkelienergiahoito kivien kera

Kesto n. 45 - 60 min, sisältää alku ja loppukeskustelun. Ajan energiahoitooni voit varata kalenteriini suoraan tästä

50 €

Energiahoito kaukohoitona

Myös etähoito poistaa kehossa olevaa fysiologista stressiä ja samalla aktivoi parasympaattista hermostoa mikä käynnistää ja tehostaa kehossa olevia luonnollisia paranemisprosesseja. Tämän vuoksi kaukohoito auttaa laajasti moniin eri ongelmiin. Hoitoon ei tarvitse uskoa, sillä hoito vaikuttaa autonomisen hermoston tasolla, eikä uskominen tai epäusko vaikuta tuolla alueella. Tärkeintä on, että olet hoidon aikana mahdollisimman rento, jotta keho pystyy ottamaan hoidon vastaan mahdollisimman tehokkaasti. 

Varaa aikasi etänä tehtävään energiahoitoon tästä. Lisätietoja -kohtaan varausta tehdessäsi suosittelen laittamaan ensisijaisen sähköisen yhteystiedon, jotta voin antaa hoidosta palautteen ja myös laskutuksen takia. Kirjanpitäjä kiittää. ;) 

50 €

Energiakehon hoito hoitolassa ja / tai etänä

Sis. energiakenttien peruspuhdistuksen, chakrojen tunnustelun, puhdistamisen ja energiaohjauksen. Hoitovaikutus annetaan energiakentän ja chakrajärjestelmän kautta mitkä ovat ns. ei-fyysisiä osia kehosta, mutta vaikuttavat silti voimakkaasti kehon toimintaan. Tekniikkana Suomen energiahoitajien tekniikka. Sopii mm. pinnallisen unen tai katkonaisen unen hoitoon sekä stressitilojen, energiatukosten ja jännittyneisyyden purkuun. 

Energiakehon hoidosta on hyötyä myös silloin, kun sinulla on kroonisia kipuja, tulehdustiloja tai jopa loppuunapalamisen oireita. Vahvistaa immuunijärjestelmää. Varaa aikasi tästä

50 €

Galvaaninen + ja vihreä ledvalohoito punoittavalle, allergiasta kärsivälle tai akneiholle

Yhdistelmähoito, galvaaninen + laite käynnistää ihossa happoreaktion, joka rauhoittaa ja vahvistaa ihoa sekä pienentää ihohuokosia. Vihreä valo tasapainottaa ihoa, vähentää kiristävää tunnetta ja vähentää myös turvotusta. Varaa aikasi tästä. 

69 €

Hemmotteleva jalkahoito

Sopii sinulle, jolla ei ole ongelmia jaloissa, mutta haluat hemmottelua jaloille. <3 Tässä keskitytään jalkojen kylvetyksen, kuorinnan, jalkahieronnan ja jalkanaamion kautta pelkkään hemmotteluun. Voidaan leikata ja lakata kynnet, jos niikseen tulee. 

Hoidossa ei kaivella känsiä, syyliä eikä kovettumia veitsen tai poran kanssa, vaan rentoudutaan ja nautitaan kosketuksesta ja kosteutuksesta. Varaa aikasi tästä. 

55€

Hemmotteleva kasvohoito

Rentouttava hetki arjen keskellä. Hoidossa tehdään iholle alkupuhdistuksen jälkeen sopiva kuorinta, rentouttava hieronta ja naamio. Hoitoon sisältyy tarvittaessa kulmien muotoilu. Ajan voit varata tästä. Tästä tehokas kasvohoito. 

55 €

Hennakulmat

MIKÄ ON HENNA? Vegaaninen väriaine, joka tulee kukkivasta Lawsonia Inermis -kasvista, joka tunnetaan myös nimellä Hina. Tuote on hellävarainen iholle eikä sisällä lyijyä tai ammoniakkia. Tarvitsemme ainoastaan vain vettä, jotta väriseos saadaan sekoitettua haluamaksemme. 

Käyttämäni Ciaobrow Henna erottuu muista hennoista siten, että valikoima koostuu 11 erittäin pigmentoidusta, kauniista väristä, jotka sopivat täydellisesti jokaiselle ihotyypille ja -sävylle. Hennakulmien värjäys sisätää brow mappingin eli kulmien kartoituksen, suunnittelun, värjäyksen ja ylimääräisten karvojen poiston sokeroimalla ja nyppimällä. Ajan Hennakulmien värjäykseen voit varata tästä. Ihotyypistä, mielihaluista ja karvoista riippuen huolto kulmille tehdään 2 - 6 viikon välein (jopa 8 viikon!). 

Huoltoaika on jatkossa kerta kerralta nopeampi jatkossa, kun tiedetään jo mitä haetaan ja miksi. 

30 €

Ihoa ravitseva Detox -hieronta

Hieronnassa käytetään aktivoivaa yrttiöljyä. Kuona-aineiden poistumista aktivoiva elvyttävä hieronta. Sopii hyvin Detox -hoidoksi. Ihon pintaverenkierto vilkastuu ja jo hieronnassa käytettävä öljy itsessään tehostaa hoidon vaikutuksia. 

Käytössä ravitsevat kylmäpuristetut Frantsilan luomuyrttiöljyt (puna-apila, niittyhumala ja siankärsämö). Käsitellään nestekiertoa kiihdyttävin ottein jalat, selkä, kädet ja jalkapohjien vyöhykkeet.

Tässä hieronnassa:

- ihon toiminnot elpyvät ja iho tulee ravituksi

- kuona-aineiden poistuminen aktivoituu ja aineenvaihdunta elpyy

- verenkierto vilkastuu

- solujen hapenottokyky paranee

- mieli rauhoittuu

- vartalo rentoutuu

Vinkki! Varaa aika kuun kierron mukaan otollisille detox -päiville, niin saat maksimaalisen hyödyn kehon puhdistumisesta. ;) Jos nämä päivät ovat hukassa, laita viestiä, niin tsekataan ne kalenterista kulleisenakin kuunkiertona. Varaa aikasi tästä. 

65 €

Ihon kuorinta ja sokerointi

Kertasokerointikin on kiva. Mutta mikäli haluat hyydyttää karvankasvua, suosittelen vähintään 10 käyntikertaa säännöllisesti joka toinen viikko. 

Kainalosokerointi 10 €. 

Huulten ympäriltä ja leuasta karvojen poisto. Varaa aika tästä. 15 €. Muotoillaan sokerilla myös kulmakarvojen ympäristö. 

Säärten sokeroinnissa ja ihon kuorinnassa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. 30 €. Varaa aikasi tästä. Älä sheivaa ainakaan viikkoon ennen tuloa, mieluummin kahteen. :)

Bikinirajojen sokerointi tästä 35 €.  Bikinirajoissa siistitään nivuset ja häpykummun alue halutusti sekä pyllyvako myös. 

Brassi 55 €, jatkossa huoltosuositus 3 - 4 viikon välein. Intiimialueiden sokerointi. Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan myös ihokarvat peräaukon seudulta. Ihokarvan tulee olla noin 0,5 - 3 cm pitkää ja 3 cm:ä pidempi ihokarva kannattaa leikata tai siistiä kotona ennen sokerointiin tuloa. Siistiminen voidaan tehdä myös hoitolassa, jos tuntuu kotona hankalalle. <3 Varaa aikasi tästä. 

Ajanvarauskalenterista löydät sokerointipaketit, joissa useampi alue samalla kertaa, jolloin hinta hieman edullisempi. Käy kurkistamassa kaikki sokeroinnit täältä

Alk. 10 €

Jalkahoito yrttikylvyllä

Sisältää suomalaisten yrttien yrttijalkakylvyn, kynsien leikkauksen, muotoilun, kovettuminen poistoa, raspauksen ja ihoa kosteuttava voidehauteen. Sopii siten niillekin, joiden jalkoja ei voi hieroa. Halutessaan kynnet lakataan joko värilakalla tai kirkkaalla lakalla. Varaa aikasi luonnolliseen yrttijalkahoitoon tästä. 

55 €

Jalkakylpy yrtein ja vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Kaiken perustana on jaloissa olevien kipukohtien hierominen. Jokaisella elimellä ja kehonosalla on tietyt heijastealueensa jalassa. Vyöhyketerapian tarkoituksena on hieromalla jalassa olevia kipeitä paikkoja poistaa niissä oleva arkuus ja sitä kautta itse kohde-elimessä oleva häiriö. Elimistön toiminnalliset ja rakenteelliset poikkeavuudet ilmenevät häiriöinä vastaavilla heijastealueilla.

Yleensä vyöhyketerapia koetaan mahdollisesta kivusta huolimatta miellyttävänä ja rentouttavana. Yrtit taas tulevat Suomen luonnosta ja niillä on rohdosvaikutuksia kolotuksiin tai muihin omituisiin olotiloihin. Eli tämä hoito on myös hyvin kokonaisvaltainen holistinen "vaihtoehtohoito". Varaa aika tästä. 

45 €

Kiinteyttävä ultrasonic -kasvohoito 

Galvaanista + -sähkövirtaa hyödyntävä laitehoito kasvoille, jossa käytetään ultraääntä ja positiivista galvaanista sähkökentää muotoilemaan kasvoja kiinteyttämällä sitä. Rypyt vähenevät samalla, sillä laitteella pystytään muuttamaan solujen tilavuutta ja liikkuvuutta muokkaamalla solukalvoa, mikä tehostaa aktiiviaineiden imeytymistä. Tämä hoito kiihdyttää myös aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksen uudistumista sekä korjaa imu- ja hiussuonia. Sopii herkemmällekin iholle ja on kivuton hoito. Varaa aikasi hoitoon tästä

69 €

Klassinen jalkahoito

Sis. Perusteellinen jalkahoito, joka sisältää: jalkakylvyn, kovettumien ja kynsien hoidon ja hieronnan. Hieronta voidaan korvata myös öljypakkauksella, mikäli hieronnalle on este tai muuten niin haluaa. Ajan voit varata kalenteriini suoraan tästä. Jos haluaa lakkauksen, saa sen samaan hintaan.

55 € 

Kokovartalon lempeän tehokas hieronta ihoa hoitavailla öljyillä 1,5 t

 Tekemäni hieronta otteineen:

-vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa niin ihossa kuin lihaksissa

-parantaa ihon rakennetta ja ehkäisee ennenaikaiselta ikääntymiseltä

-kiinteyttää ja ehkäisee selluliittia

-antaa tasaisemman ihon värin 

- laittaa kuona-aineita liikkeelle 

-rentouttaa tehokkaasti 

Ajan voit varata tästä

55 €

Kulmakarvojen kestovärjäys ja mapping-muotoilu

Sisältää värjäyksen kestävillä ja laadukkailla ELAN- tai Ciabrow Fusion -väreillä ja ylimääräisten karvojen poiston ja kulmien muotoilun kasvojen mukaan joko pinsetein tai sokerilla. Ajan voit varata tästä. 

Väri tarttuu myös ihoon, mutta karva myös värjäytyy perinteisiä värejä tehokkaammin, joten pysyvyys ja hoitavuus on parempi. Vuosipaketti kulmille todella edullinen 200€. Sisältää kulmien ylläpidon n. kerran kuussa (10 x vuodessa, n. 4 - 5 vkon välein) värjäyksineen ja muotoiluineen sokerilla / nyppimällä. Vaihtoehto microbladingille. 

Näin kulmat ovat aina värjätyt, upeat, eivätkä ylimääräiset karvat rehota luomista tai kulmien ympärillä. Mikäli näyttää, että juuri sinulla pysyy väri vielä paremmin ja huoltovärjäysten väli voi olla vieläkin pidempi, jatketaan vuosipakettia yli vuodeksi aina tapauskohtaisesti. 

25 €

Kulmakarvojen laminointi ja värjäys eli Brow boost

Tulos pysyy kulmakarvasta riippuen 3-8 viikkoa. Hyvä vaihtoehto sille, jonka iho arpeutuu hitaasti ja pienistäkin naarmuista jää pitkäksi aikaa punaiset arvet ihoon, sillä ihoa ei tässä lävistetä. Jos karvat ovat jo ennestään tuuheat, laminoidut kulmat eivät tuo juurikaan lisää eforttia, mutta ohuiden ja värittömien kulkakarvojen omaaville tämä on kiva löytö. Varaa aikasi kalenteriini tästä

Värjäyksessä käytetään kestäviä ja laadukkaita Ciaobrown ja ELANIn värejä halutessaan. 

55 €

Kulmien ja ripsien kestovärjäys

Ajan voit varata tästä. Kulmien ja ripsien värjäys voi olla muutakin kuin pelkkä kulmien värjäys ja ripset samalla! Tätä asiakkaat tällä hetkellä etsivät - kokonaisvaltaista palvelua sekä värin kestoa.  Tule, niin suunnitellaan kulmat juuri sinun kasvoille ja värjätään niin kulmakarvat kuin iho.

Tämän jälkeen muotoillaan sokerilla ja viimeistellään ilme. Värjäys toteutetaan joko ÉLAN Smart Brow Tinting tai Ciabrow Fusion Systemiä käyttäen. Ripsien ja kulmien vuosipaketti tulee edullisemmaksi, sisältäen 10 säännöllistä huoltokertaa eli vuoden aikana huollot 4 - 5 viikon välein. Mikäli värjäykselle on tarvetta harvemmin (täysin mahdollista), voidaan pakettia venytellä yli vuodeksi! 

Vuosipaketin hinta on edullinen 300 €. Vuosipaketti maksetaan aina etukäteen ja varataan uusi aika kulma- ja ripsivärjäyshuoltoon aina aika käsittelyn jälkeen, miksei koko vuodeksi kerrallaan.

35 €

Kulmien kestovärjäys, ei sisällä muotoilua

Sopii sinulle, joka nypit ja muotoilet kulmasi itse, mutta väri puuttuu. Ajan voit varata tästä.  

15 € 

Kulmien mikropigmentointi harjoitustyönä 

Sisältää pigmentoinnin vahvistamisen. 

Tämä magic shading -tejniikalla tehty kulmien pigmentointi on vähän kuin kevyt tatuointi, koska sen ei ole tarkoitus kestää iholla kuin 1-3 vuotta, jotta sitä voidaan muokata sekä värin että muodon puolesta myöhemmin. Pigmentointi tehdään ensimmäiseen ihokerrokseen, ja se tehdään pienellä neulalla väriä ihoon "rapsutellen", eli neulalla tehdään pienen pientä pistettä joka täyttää käsiteltävää ihoaluetta sen mukaan miten ne halutaan muotoilla. Micropladingissä tehdään yleisesti karvatyyppistä kuviota, ja siinä ihoon jää enemmän aukkoja väristä ja tässä tekniikassa ei ole kyse siis siitä. Tällainen laitteella tehtävä pigmentointi sopii kaikille ihotyypeille. 

Pigmentointi on nykyisin suositumpi kuin Microblading, vaikka monta vuotta se oli toisinpäin. Varaa oma aikasi puuterikulmien rapsutukseen tästä

250 €

Kulmien siistiminen

Ei sis. värjäystä. Kulmien siistimismuotoilu joko kylmävahaamalla, veitsellä, sokeroimalla ja / tai nyppimällä. Ajanvaraus tästä. 

10 €

Peruskasvohoito ja pään hieronta 

Sis. lymfaattisen (nesteitä kasvojen alueelta poistavan) hieronnan kasvoille ja kaulalle lämpimillä ja kylmillä kivillä, jolloin rentoudut ja rypytkin saa kyytiä. Eli hoito kiihdyttää kasvojen ja pään alueen aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksen uusiutumista. Sis. Perusihonpuhdistuksen, hieronnan lämpimillä ja / tai kylmillä kivillä ja ihoa hoitavan / kosteuttava hierontaöljyn aktiiviaineineen, naamion ja lopuksi tehdään superrentouttava pään hieronta. Ajan voit varata tästä.

59 €

Pikakasvohoito

Nopea, mutta tehokas hoito. Käytössä vaihtelevat tuotteet, ei kuitenkaan bdr. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja kosteusvoiteen. Kesto n. 30 min. Varaa aikasi tästä. 

30 €

Pikapaketti jaloille ja kasvoille

Sisältää hätäisen jalkakylvyn, kynsien leikkauksen, viilalla muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen halutessaan, sekä peruskasvohoidon ilman kasvohierontaa. Ei sisällä jalkojen kovettumien poistoa tai raspausta. Rasvauksen kyllä. :D

Mikäli haluaa varpaankynsiin geelilakkauksen, sen hinta + 20 €. Todella paksujen kynsien ohentaminen poralla + 20 €. Mainitse näistä varausta tehdessäsi lisätietoja -kohdassa. Pikasen ihmisen suhasupaketti varataan tästä

55 €

Puhdistava kasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen tarvittaessa, naamio, hoitovoiteet. Ajan puhdistukseen voit varata tästä

55 €

Pään ja hartiaseudun rentouttava hieronta puoli-istuvassa asennossa tai maaten, ½ tuntia

Pään ja niskan rentouttava hieronta. Hieronnan kesto n. 30 min. Ajan kalenteriini voit varata tästä. Ei vaatteiden riisumista, mutta hiukset menevät sekaisin. 

Aiemmin tämä tunnettiin Brain Relief -demona, mutta niska-hartiaseudun jäykkyyksiin pureudutaan tarvittaessa hierontaottein vaatteiden päältä tujakammin. <3 Voidaan tehdä myös selällään maaten asiakkaan niin halutessa. 

30 €

Radiofrekvenssihoito vartalolle, HUOM! sopii myös lihasjumien laukaisuun!

Kun tavoitteena on vartalon muokkaus, RF-hoito on samalla ihana ja rentouttava. Sarjahoito näyttää todellisen hoitotuloksen. Kannattaa haastaakin itsensä min. 4 viikkoa kestävään sarjahoitoon etenkin, jos jo valmiiksi urheilet ja noudatat järkevää ruokavaliota. Kannattaa kokeilla, saisitko hoidosta apua perinteisen treenin ja ruokavalion lisäksi.

Hoitosarjan aikana ei kannata maata sohvalla ja märehtiä, vaan treenata normaalisti. Jo 60-luvulla keksitty hoito. 

Vinkki! Kavitaatiohoitosarjan yhteydessä RF kiinteyttää veltostuvaa kudosta, kun kavitaatio tuhoaa rasvasoluja. Kun yhdistää kavitaation ja radiofrekvenssin joka 2. viikko tehtäviksi vuorotellen, tuloksia näkyy nopeastikin. Eli löysälle iholle hyvä hoito täydentämään esimerkiksi ultraäänikavitaatiohoitoa. Myös allien hoidossa hyvä. Lämmin suositus. Varaa ihmeessä aika tästä

 75 €

Relaxing time, superihana koko kehon erityisen rentouttava spa-hoito

Hellivä ja aisteja hemmotteleva reilun tunnin spa-hetki. Sis. Virkistävä kasvohoito, kasvohieronta sekä pään ja jalkojen hieronta rentoutuspisteistä rentouttavilla otteilla. 

Varaa aikasi tästä.

65 €

Rentouttava ja syväkosteuttava kuorinta ja hieronta vartalolle

Ylellinen vartalohoito (ikääntymisen merkkien häivyttämiseen iholta), joka rentouttaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Hoito alkaa koko vartalon virkistävällä ja puhdistavalla saunasuolakuorinnalla. Vartalohieronnassa ihoa hoitaa Ekopharman Hillaöljy ja -voide. Hoitavien aineiden suolamineraalit ja runsas C-vitamiinipitoisuus hoitavat tehokkaasti ihon ikämuutoksia ja tekevät ihosta pehmeämmän ja kimmoisan. 

Lopputuloksena nuorekkaampi, sileämpi iho ja euforinen olo. Suosittelen stressiin ja väsymykseen. Varaa aikasi tähän ihanaan vartalohoitoon tästä. 

65 €

Rentouttava kasvojen ja decoltén alueen hieronnan sisältävä klassinen kasvohoito

Elvytystä herkimmällekin iholle. Sis. kasvojen ja decolteen ihonpuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion, kasvojen ja decoltén alueen hieronnan ja rasvauksen ihotyypin mukaan. Hoidon jälkeen iho on kosteutettu, virkistynyt ja täyteläinen. Erittäin tehokas hemmotteluhoito kenelle vaan. 

Ajan voi varata suoraan kalenteriini tästä.  

60 €

RF (radiofrekvenssi) -kasvohoito

Ajan kiinteyttävään kasvohoitoon voit varata suoraan tästä

RF-laitteella saa uskomattoman hyviä tuloksia ihon kiinteyttämiseen, ryppyjen ja silmänympärysalueen silottamiseen ja silmäpussien hoitoon. RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.

Huomioithan, että RF-hoitoa ei voi tehdä mikäli sinulla on jokin seuraavista: sydämentahdistin, ihosairaus, syöpä, olet raskaana tai imetät, vakava sydänsairaus tai diabetes, silikoni- tai muu täyteaine hoitoalueella. Tämä kasvohoito palauttaa ihon luonnollisen tasapainon ja parantaa lymfanestekiertoa, jolloin kuona-aineet poistuvat kudoksista kiinteyttäen ihoa. Tehokas menetelmä ihon virheiden ja epätasaisuuksien korjaamiseen. RF-hoito on tehokas keino myös couperosan merkkien hävittämiseen iholta. 

Lisäksi RF-hoito parantaa pintaverenkiertoa, edistää solujen muodostumista ja kypsymistä sekä tekee ihosta kauniimman. RF-hoito toimii yhdistelemällä elektromagneettista ja diatermistä energiaa, jotka aiheuttavat kitkaa hoidettavassa kudoksessa lämmittäen sitä. Syntyneen lämpöenergian ansiosta kudos aktivoituu ja sen rakenne parantuu. 

60 €

Ripsien kestotaivutus eli Lash lift

Ajan voit varata tästä. Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsettasi. Hoidossa ripsesi värjätään mustalla tai vielä intensiivisellä sinimustan sävyisellä kestovärillä. Alaripsiä en värjää kestototaivutuksen yhteydessä, koska se saattaa puhdistusvaiheen takia heikentää taivutuksen lopputulosta. 

Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä ripsille maksimissaan 8 viikon välein. Monet asiakkaat ottavat ripsien kestotaivutuksen säännöllisesti. Nyt räpsyttimet kuntoon ja katse on heti erilainen. Räps, räps!

55 €

Ripsien kestovärjäys

Ajan saa varattua tästä. 

17 €

Ryppyjä vähentävä kasvohoito

Tämä ihoa siloittava kasvohoito yhdistää Ultrasonic, galvanic - ja punainen LED-valohoitolaitteiden tehon samalla kertaa! Todellinen tehopommi. Tässä ei-kivuliaassa hoidossa negatiiviset galvaanisen hoidon aiheuttamat elektrodit käynnistävät iholla emäsreaktion, joka kiihdyttää verenkiertoa ja kiinteyttää ihoa. Hoito sopii kuivalle ja ikääntyvälle iholle, jonka aineenvaihdunta on hidastunut. 

Ultraääni tehostaa lisäksi tehoaineiden imeytymistä ja LED-fotoniterapia viimeistelee erilaisten iho-ongelmien hoidon (kuten esimerkiksi auringon aiheuttama ikääntyminen ja pigmenttivirheet). Tämä on hoito on tehokas myös arpien hoidossa. Varaa aikasi tästä. 

80 €

Selkäpuolen osavartalo- ja niska-päähieronta

Rentouttava ja jumioireita helpottava hieronta. Kesto n. 1 t. Ajan tähän ihanaan ja tehokkaasti rentouttavaan hemmotteluun voit varata tästä. Kannattaa kokeilla. 

Keskitytään erityisesti selän, hartioiden, niskan ja pään jumeista aiheutuviin kireyksiin. Otteissa mukana myös Brain Reliefiä ja akupistekäsittelyä, joten tämä on tehokas hieronta koko keholle ja stressitilan hoidossakin. Lämmin suositus. Aloitetaan vatsallaan ja lopetetaan selällään eli käsittely on monipuolista ja keho pääsee rentoutumaan ja aloittamaan monipuolisilla otteilla tehdyn hoidon jälkeen oman paranemisprosessinsa.

50 €

Syylän poisto Verrutop- tai hopeanitraattimenetelmällä 

Seuraavat kerrat 35€ ja jalkojenhoidon yhteydessä 30€. Ihon puhdistus, (jalkakylpy tarvittaessa,) kovettuman veitsipoisto / hionta, Verrutop-syylänhoito, ihon suojaus tarvittaessa ja kotihoito-ohjeet. 1. kerta / yksittäinen hoito 45€, seuraavat kerrat 35€ ja jalkojenhoidon yhteydessä 30€. Pelkkä syylän (loppu)tarkastus / kovettuman rapsutus veitsellä 10 €. 

Avun kipeisiin syyliin ja syylän aiheuttamaan esteettiseen ongelmaan voit varata tästä

45 €

Terapeuttinen jalkakylpy, -hoito ja -vyöhykepainelut jalkateriin

Kestää n. 105 min. Vyöhyketerapeuttinen, perusteellinen jalkahoito, sis. jalkakylpy, -hoito, -akupistepainallukset ja kynsien lakkaus. Tervetuloa jalkahoitoon ja kehon tasapainotukseen. Jalkakylvyssä käytetään Suomen luonnosta räätälöidysti kerättyjä hoitavia yrttejä.

Poistellaan sarveistumat, hoidetaan kynnet ja tehdään ihana jalkahieronta tai vaihtoehtoisesti öljypaketti. Ajan voit varata hoitoon tästä. 

75 €

Timanttihionta kasvoille ja kaulalle

Timanttihiontaa on käytetty Euroopassa jo vuosia. Yleisin ja oleellisin kasvojen ikääntymisen syy on aurinko. Mikrohionta poistaa kuollutta ihosolukkoa, elvyttää kollageenin ja uusien solujen muodostumista sekä tekee ihosta kiinteämmän.

Samalla se vilkastuttaa ihon pinnan verenkiertoa, mikä edistää entisestään uuden kollageenin muodostumista. Hionnan aiheuttamalla pintaverenkierron lisääntymisellä on merkittävä vaikutus. Sis. alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion ja hoitovoiteet. Ajan kiinteyttävään timanttihionnan sisältävään kasvohoitoon voit varata tästä. 

60 €

Timanttihionta ja RF-hoito samassa

Panokset kovenee. Jos ei halua vielä varata aikaa kirurgisen esteettisen hoidon puolelle, kannattaa kokeilla tätä komboa erityisesti useamman kerran tehtynä. Yksi kertakin on jo hyvä, mutta tulokset luonnollisesti puhuvat puolestaan useamman kerran tehtynä. Lue hyödyt ja hoitoaiheet timanttihiontahoidosta ja radiofrekvenssihoidosta ja laske yhteen 1 + 1. Eli nyt h o i d e t a a n ihoa, juonteita, läiskiä, veltostumia, kalkkunoita, helttoja, ryppyjä ja kanjoneita. Tällä yhdistelmähoidolla voidaan hoitaa lisäksi:

Auringon ja ikääntymisen aiheuttamia pigmenttimuutoksia

Aknea, rasvaista ihoa

Hilseilevää ja kuivaa ihoa

Ikääntymisen merkkejä, juonteita

eli ihan huippu yhdistelmä kenelle vaan, jolla ei ole liian ohueksi päässyt iho vielä. 


Suositus 3-6 hoitokertaa, 1-2 viikon välein toteutettuna. 


Hoitoa ei voida myöskään tehdä, mikäli Sinulla on:

Sydämentahdistin

Rytmihäiriöitä tai muu vakava sydänsairaus

Tulehdus tai metalli-implantteja hoidettavalla alueella

epilepsia

Ihon kuntoon tai valolle herkistävät lääkitykset

Syöpä, pahanlaatuinen kasvain

Olet raskaana

Tämä yhdistelmähoito on myös hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat säilyttää jo saavutetun tilan (esimerkiksi uä-sarjahoidon jälkeen) kerran kuukaudessa tehtävänä. Ajan voit varata tästä

110 €

Timanttihiontahoito kasvoille ja päähieronta

Hoito kirkastaa, uudistaa ja tasoittaa ihoa tehokkaasti ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja  pään hieronnan myötä lähdet hoidosta entistäkin rentoutuneempana kohti uutta arkea. Ihana, rentouttava tehohoito kasvoille ja mielelle.  Ajan tähän yhdistelmään voit varata tästä. 

75 €

Tunnekehon hoito

Ihminen on voimakkaasti tunteva olento. Yleensä ihmiset yrittävät olla ajattelematta ja unohtaa elämässä sattuneet vaikeat tapahtumat, mutta tiesitkö että jokainen tällainen traumaattinen tapahtuma jää kehomuistiin ja vaikuttaa siellä vielä vuosikymmenien kuluttua vaikka et tietoisesti edes muistaisi koko tapahtumaa? Tämän hoidon seurauksena hyvin syvällä kehossa ja mielessä (yleensä piilevänä) oleva stressi poistuu, mieliala nousee (vaikea masennus saattaa hävitä jo yhdellä hoitokerralla) ja negatiiviset käyttäytymismallit poistuvat. Hoidon tarkoituksena on lisäksi mm.

-Kipujen poistaminen (vaikeiden kipujen syy on monesti tunnepuolen aiheuttama fysiologinen stressi mikä ilmenee hermoston kautta monesti mystisinä ja vaikeasti hoidettavina "hermokipuina")

-Pelkojen poistaminen. 

Hoidossa kartoitetaan ensimmäisellä käynnillä ongelma, mihin apua haetaan. Joskus juurisyitä on kunnon vyyhti, joten 1 käynti ei välttämättä auta kuin yhteen vaivaan tai negattiviseen tunteen purkuun. Olo kuitenkin helpottuu jokaisen hoidon jälkeen. Tekniikkana on meridiaaniterapiassa käytettävä naputtelu. Käymme hoidon kulun ensimmäisellä kerralla läpi, joten tätä ei tarvitse pelätä etukäteen. 

Varaa tunnekehon hoitoon aikasi tästä

50 €

Täydellinen energiahoitopaketti

Yhdistetty fyysisen kehon (energeettinen jäsenkorjaus), energiakehon ja tunnekehon hoito on sinulle, joka oikeasti haluat kokonaisuutta hoidettavan. Meille kaikille tapahtuu elämän aikana monia ikäviä tapahtumia, jotka jäävät vaivaamaan mieltä vielä vuosia tapahtuman jälkeenkin.

Tällä hoitokokonaisuudella pyritään purkamaan ja pyyhkimään pois kehoon ja alitajuntaan jääneet traumaattiset tapahtumat. Tämän traumastressin poistuminen johtaa moniin positiivisiin vaikutuksiin, kuten että energiataso nousee ja pelot poistuvat (pelot johtuvat suureksi osaksi menneisyyden traumoista).

Tätä hoitokomboa suosittelen kokeilemaan lisäksi mm. kaikenlaisten negatiivisten muistojen ja tunnetraumojen pois pyyhkimiseen ja / tai riippuvuuksien hoitoon. 

Tässä tehokkaassa hoidossa keskitytään energiahoitokokonaisuutena tunne-energioiden purkamiseen kehosta. Varataan aikaa n. 2 t., johon sisältyvät hoidot ja keskusteluapu. Ajan voit varata tästä. 

99 €

Ultraääni-imeytyshoito kasvoille

Sis. alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, ihoa hoitavien aineiden uä-imeytyksen, mikrohieronnan, kulmien siistimisen, naamion ja loppuvoiteet ihotyypin mukaisesti. Sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista. Tämä jälkeen tehoaineet saa imeytettyä tehokkaammin ihoon. 

Hoidon jälkeen iho on puhtaampi ja ihon pinta pehmeä. Sarjahoidosta on apua akneen ja ihon heleyttämiseen erityisesti. Ajan ultraäänellä tehtävään kasvohoitoon voit varata tästä. Lämmin suositus sarjahoidolle, jos haluaa miellyttävällä tavalla oikeita tuloksia. 

55 €

Ultraäänikavitaatio

Ultraääni-kavitaatio rasvanpoisto tarkoittaa, että ultraäänen avulla poistetaan rasvasoluja ihoa rikkomatta. Kavitaatio tarjoaa kivuttoman hoitomuodon ihonalaisten rasvakudosten poistoon ja vartalon paikalliseenkin muotoiluun ilman leikkausta. Hoidossa käytettävä laite saa rasvasolut ensin värisemään ja sitten hajoamaan. Värinä ei vaikuta verisuoniin tai lihaksiin. 

Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan normaalia reittiä kuten ravinnosta saatu rasva. Hoitoalueet: Menetelmä poistaa pysyvästi jatehokkaasti rasvasoluja ongelma-alueilta kuten
etureidet

takareidet

pakarat

vatsa

jenkkakahvat

käsivarret (allit)


Kavitaatiohoidon hinnat (rasvan ja selluliitin poistoon): 

Yksittäiset käynnit: Yksi alue 30 min 85 €, kaksi aluetta 60 min 125 €. Ajan voit varata tästä.


5 x sarjahoito (30 min tai 1h ) 400 € yksi alue, 600 € kaksi aluetta. Varaa aika sähköiseen kalenteriini tästä


10 x sarjahoito (30 min tai 1h ) 790 € yksi alue tai 1190 € kaksi aluetta. 

 Ajan 10 kerran sarjahoitoon voit varata tästä.

 
Kavitaatiossa suositellaan vhh-ruokavaliota tulosten tehostamiseksi. Ennen ultraääni-kavitaatiota käydään läpi terveystilanne kanssasi. Hoito on turvallinen ja hyvin siedetty keino päästä eroon rasvasoluista. Kuitenkin on tärkeää huomioida muutamia perussairauksia tai elämäntiloja (kuten sydäninfarkti, sydämen tahdistaja, munuaisten toimintahäiriö, maksan toimintahäiriö, hoitamaton verenpaine, syöpä tai kasvain, implantit hoidettavalla alueella), jolloin sinun tulisi keskustella rasvanpoistohoidosta joko oman lääkärisi kanssa ja saada häneltä kirjallinen suostumus kavitaatiohoitoon.

Sarjahoidoissa maksun voi tehdä myös jokaisen hoidon jälkeen jyvitettynä osissa. <3

alk. 85 € / 30 min

Varpaankynsien geelilakkaus, huom. sormiin 45 €

Geelilakkaus on kestävämpi lakkaus ja se poistetaan hellävaraisesti liottamalla sille tarkoitetulla nesteellä tai viilaamalla käsi- tai sähköviilalla kauneushoitolassa. Kauniit ja kestävät kynnet kuukausiksi. Geelilakkaus on suttaantumaton välittömästi lakkauksen jälkeen. Geelilakka on hybridilakka, jossa yhdistyvät lakan ja geelin parhaat ominaisuudet.

Jalkahoidon yhteydessä geelilakkaus varpaankynsiin 20 €. Varaa aika lakkaukseen tästä. 

30 €

Varpaankynsien ohennus, leikkaus, muotoilu ja kynsien lakkaus halutessaan

Sisältää kynsiä pehmentävän jalkakylvyn, kynsien ohennuksen poralla tarvittaessa, leikkauksen, viilauksen ja lakkauksen. Ajan hoitolaan voi varata tästä linkistä. 

30 €

Vyöhykerapeuttinen jalkahoito

sis. rohtojalkakylpy, -hoito, -jalkojen vyöhykehieronta ja kynsien lakkaus halutessaan. Tervetuloa jalkahoitoon ja kehon tasapainotukseen. Jalkakylvyssä käytetään Suomen luonnosta räätälöidysti kerättyjä hoitavia yrttejä. Poistellaan sarveistumat, hoidetaan kynnet ja tehdään ihana jalkahieronta vyöhykepisteisiin jaloissa tai vaihtoehtoisesti, jos et pidä jalkojen hieronnasta, öljypaketti jaloille ja sen vaikutusaikana ihana brain reliefistä tuttu pään hieronta. 

Mainitse varausta tehdessäsi lisätietoja -kohtaan, haluatko jalkahieronnan vai pään hieronnan. Varaa aika tästä. 

 

75 €

Yhdistetty fyysisen kehon (energeettinen jäsenkorjaus) ja energiakehon hoito

Tässä hoidossa tehdään sekä fyysisen kehon energeettinen jäsenkorjaus sekä energiakehon sekä energiakenttien ja chakrojen hoito paikallishoitoineen ongelmakohtaan. Esim. jos oireena on selkäkipu, niin kipukohtaa kannattaa hoitaa paikallisesti. Paikallishoitoa voi aina tehdä kipuun, jännittyneisiin lihaksiin, elimien ongelmiin, tukkoiseen nenään tai mihin tahansa oireeseen, jossa ongelmakohta on paikallinen. Paikallishoidossa ongelmakohtaa hoidetaan samoin kuin chakrojakin. 

Varaa aikasi tähän tehokkaaseen hoitoon tästä. 

70 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Luo kotisivut ilmaiseksi!