Hinta- ja palvelulista

 

Whatsappaa tai tekstaa, somettele tai tule käymään. Tyyli on vapaa. Varaa aika hoitolaan tai pyydä tulemaan kotiin. 

Rennosti yhteyttä. Palvelut aivoja virkistävästi aakkosjärjestyksessä. ;) 
 

Aromaattinen energiahoito

Chakrakivien tilalla käytössä aromaattiset tuoksut räätälöidysti tilanteen mukaan. Ajan voit varata suoraan tästä

45 €

Brain relief -hoito

Kestää n. 60 min. TM -hoito. Sarjana hoito 3 x 150 €. Suomessa kehitetty hoito. 

Auttaa mm. levottomiin jalkoihin, unettomuuteen ja erilaisiin kiputiloihin. Hoidosta hyötyvät myös paniikkihäiriöistä kärsivät, keskittymishäiriöitä sairastavat ja kaikki jotka kaipaavat stressinpurkua. Ajan ihanaan kosketushoitoon voit varata tästä. Ei vaadi vaatteiden riisumista, hoidossa maataan rennosti ja käsittelen pään, rintakehän, kädet ja jalkaterät vyöhykkeittäin. 

Erittäin hyvä vaihtoehto tyhy-toimena tässä sairauspoissaolojen lisääntyvässä maailmassa. 

 55 €

Chakrakivillä tehtävä chakroja avaava kasvohieronta

Elinvoimaa, tasapainoa ja maadoittumista: chakrakivet tukevat hyvinvointiasi. Hoidon kulkuun kuuluvat puolijalokivien valinta joko keskustelemalla tai intuitiivisesti poimimalla hoidossa käytettävät kivet 31 eri hoitavan kiven joukosta. Tämä hoito tasapainottaa chakrajärjestelmää. Lopuksi nostamme kolme korttia ja käymme läpi niiden viestit juuri sinulle. 

<3 Varaa aikasi chakrojasi tasapainottavaan ja puhdistavaan kasvohierontaan tästä. 

45 €

Cerazyme, patentoitu kasvojen kuumavahakasvohoito, poistumassa valikoimista 31.5.2022

Samalla poistetaan kasvoilta karvat. Happohoitotehoon verrattavissa oleva kasvohoito ja vahaus. Rusketusaineita ei voi käyttää muutamaan vuorokauteen tämän hoidon jälkeen. Ottaa hellävaraisen tehokkaasti kasvoilta pois kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet.  Sisältää alkupuhdistuksen, Cerazymen patentoidulla kuumavahalla tehtävän epäpuhtauksien kuorinnan ja karvojen poiston, seerumin ja hoitovoiteen.

 Varaa aikasi kalenteriin suoraan tästä linkistä. 

 55 € 

Dual injector - NEULATON KASVOJEN LIFTAUSHOITO

Tämä edullinen tutustumishinta sisältää siis myös naamiot ja seerumit sekä hoitovoiteet hoidon aikana. Sarjahoitona neljäs hoitokerta -> -50%. Tämä hoito yhdistää edistyneimmän RF-teknologian ihokudoksen kohottamiseen ja kiristämiseen sekä tehoaineiden kudostenväliseen imeyttämiseen neulattomalla mesoterapiamenetelmällä. Dual Injector antaa Chakratzaan hoitolalle edistyneimmän neulattoman ja veitsettömän kasvojen kohotuksen. 

Hoidossa yhdistyy radiofrekvenssi (RF) ja elektroporaatio tekniikka. Hoidolla voidaan lieventää ikääntymisen merkkejä, stimuloida kollageenin tuotantoa ja tehostaa tehoaineiden imeytymistä. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. RF on myös tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. 

Jo nyt asiakkaillani saatu todella ihania tuloksia. Voi mahoton, kun tämä on oikeasti ihana hoito. <3 Varaa ihmeessä aika tästä, niin laitetaan juonteet ja rypyt ojennukseen, tasoitetaan pigmenttiläiskiä tai / ja kohotellaan silmien ympärysiholle uutta ilmettä. 

Sopii myös kimmoisuutta kaipaavan decolteen hoitoon, jos kasvohoidolle ei ole niinkään tarvetta. Pelkän kaulan ja decolteen hoito on samanhintainen eli 80 €. Kaulan ja decolteen hoitoon ilman kasvoja saata varattua aikasi tästä

80€

Eko-kasvohoito

Ajan voit varata tästä. Se edullisempi, mutta silti tehokas, hemmotteleva kasvohoito, missä kasvoja hoidetaan osittain tai joskus jopa kokonaan tuotteilla, jotka alkavat lähestyä parasta ennen päiväystään. Ennaltaehkäistään hävikkiä ja hoidetaan samalla ihoa vielä tehonsa säilyttävillä aineilla. <3 

Auta hävikin torjunnassa ja luontokin kiittää. <3 Sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Tätä palvelua tarjolla aina tuotepäiväysten mukaan eli saatavuus vaihtelee. 

39 €

EKOPHARMA Helsinki silmienympäryshoito

Kolmen kerran sarja 120 €. Tehohoito sisältää silmänymärysihon puhdistuksen, happokuorinnan, erikoisnaamion silmänympärille, silmänalueen virkistävän hieronnan ja hoitovoiteen. Silmänympärysihon kuntoon vaikuttavat monet tekijät, kuten perinnöllisyys, hoitotottumukset, elämäntavat, suojaaminen, unen määrä ja laatu. Tästä hoivaa rasittuneelle ja elähtäneelle silmänympärysiholle.

Mikäli happohoito ei sovi sinulle, voimme tehdä hoidon RF-laitetta hyödyntämällä. Hinta sama. <3


45 € 

EKOPHARMA syvempivaikutteinen kasvojen pH-kuorinta ja tuloksellinen erikoiskasvohoito 

Toistaiseksi edullinen pohjoisen luonnon marjoista jalostettu kemiallinen happohoito. Hoito on täynnä vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita sekä ishoa suojaavia antioksidantteja. Monipuolinen ammattilaishoito, jota et voi tehdä kotona. Happohoidon happo on tehokas, neutraloinnin vaativa happo, jota ei myydä kotikäyttöön. 

Ekopharman ph-kuorinnoissa käytettävät hapot ovat maitohappo (mustikkauute), glykolihappo (sokeriruokouute), sitruunahappo (appelsiini- ja sitruunauute) sekä omena- ja viinihappo (sokerivaahterauute). Tämän lisäksi teen aina räätälöidun erikoiskasvonaamion, johon käytän asiakkaan ihon vaatimia tehoaineita. Eli nyt ei ole kyseessä mitkään valmisnaamiot vaan jokainen naamio tehdään erikseen ja joka kerralle vaikka eri ihoanalyysin myötä. EKOPHARMA -erikoiskasvohoito on yksilöllinen ja asiakkaan ihon tarpeet huomioiva hoito. 

Tämä on hoito, jonka avulla voidaan kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Kuorinta sopií erityisen hyvin myös ikääntyneelle iholle. Erikoisnaamioiden aktiiviaineilla voidaan tehdä mm. ihoa rauhoittavia, kosteuttavia, puhdistavia, kirkastavia tai kiinteyttäviä hoitoja. Hoitoa suositellaan 3-6 hoitokertana n. 1-3 viikon välein ihotyypistä riippuen.

PH-kuorinta voidaan tehdä myös ihoa freesaavana yksittäisenä hoitona silloin kun kaipaat ihollesi heleytystä ja nuorekkuutta. Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla herpes, Roaccutan-kuuri tai olet raskaana. Sarjahoitona 3 x, hinta = 170 €.  

Ajan tähän hapotukseen ja aktiiviainenaamion sisältävään kasvohoitoon voit varata kalenteristani tästä. 

59 € 

Energeettinen jäsenkorjaus

Kolmen sarjana 120 €. Tämä Suomen energiahoitajien energiahoitoon perustuva energeettinen jäsenkorjaus on fyysisen kehon hoitoa tunnustetuin energiamenetelmin, jolloin poistetaan kipuja ja korjataan kehon asentovirheitä. Sisältää aina mittauksin tehtävän asentovirhekartoituksen ja korjaavan hoidon kivunhoitoineen. Suositus minimissään kolmen sarjana, mutta jo yksi kerta voi auttaa valtavan paljon. 

Hoito on osa harjoitteluhoitoja Body Mind Energy Balancing Methodilla. Sarjahoitojen välisuositus 3-7 vrk:n välein. Ajan fyysistä kehoa, elimiä, kipupisteitä hoitamaan ja / tai tukirangan suoristeluun voit varata tästä. 

45 €

Energiahoito, chakroja avaava, puhdistava ja tasapainottava enkelienergiahoito

Kesto n. 45 - 60 min, sisältää alku ja loppukeskustelun sekä tarot-viestien katsomisen (3 korttia). Ajan energiahoitooni voit varata kalenteriini suoraan tästä

45 €

Footlogix -jalkahoito ammattilaiskäyttöisillä Footlogix-tuotteilla

Pedicautical -jalkahoitolinjan nopeatuloksinen jalkahoito, joka sisältää kylvetyksen, kuorinnan, kynsien pehmennyksen, kovettumien poiston, raspauksen ja kynsien hoidon hoitoaineella, vaahtovoiteen ja hierontavoiteen sekä kynsien lakkauksen halutessaan. Ajan voit varata ihanaa jalkahoitoon kalenteristani itse tästä

55 € 

Geeli(=kesto)lakkaus 

Kestävä ja kaunis kestolakkaus niille, jotka eivät jaksa lakata kynsiään päivittäin. Ajan lakkaukseen voi varata tästä. Huolto jatkossa saman hintainen. :) 

Poisto 25 €. Teen lakkauksia niin kauan, kuin lakkoja varastossa riittää. Uusia sävyjä en tilaile, joten lopputuloksena voi olla lopulta ihanat kynnet, mutta värisävy menee sinnepäin.

30 €

Hemmotteleva jalkahoito

Sopii sinulle, jolla ei ole ongelmia jaloissa, mutta haluat hemmottelua jaloille. <3 Tässä keskitytään jalkojen kylvetyksen, kuorinnan, jalkahieronnan ja jalkanaamion kautta pelkkään hemmotteluun. Voidaan leikata ja lakata kynnet, jos niikseen tulee. 

Hoidossa ei kaivella känsiä, syyliä eikä kovettumia veitsen tai poran kanssa, vaan rentoudutaan ja nautitaan kosketuksesta ja kosteutuksesta. Varaa aikasi tästä. 

55€

Hemmotteleva kasvohoito

Rentouttava hetki arjen keskellä. Hoidossa tehdään iholle alkupuhdistuksen jälkeen sopiva kuorinta, rentouttava hieronta ja naamio. Hoitoon sisältyy tarvittaessa kulmien muotoilu. Ajan voit varata tästä.

49€

Hennakulmat

MIKÄ ON HENNA? Vegaaninen väriaine, joka tulee kukkivasta Lawsonia Inermis -kasvista, joka tunnetaan myös nimellä Hina. Tuote on hellävarainen iholle eikä sisällä lyijyä tai ammoniakkia. Tarvitsemme ainoastaan vain vettä, jotta väriseos saadaan sekoitettua haluamaksemme. 

Käyttämäni Ciaobrow Henna erottuu muista hennoista siten, että valikoima koostuu 11 erittäin pigmentoidusta, kauniista väristä, jotka sopivat täydellisesti jokaiselle ihotyypille ja -sävylle. 

Hennakulmien värjäys sisätää brow mappingin eli kulmien kartoituksen, suunnittelun, värjäyksen ja ylimääräisten karvojen poiston sokeroimalla, vahaamalla ja nyppimällä. Hinta 49 €. Ajan Hennakulmien värjäykseen voit varata tästä

Ihotyypistä, mielihaluista ja karvoista riippuen huolto kulmille tehdään 2 - 6 viikon välein (jopa 8 viikon!). Huoltoaika on nopeampi, sillä se ei sisällä enää brow mappingia, kun tiedetään jo mitä haetaan ja miksi. Siksi huolto maksaa jatkossa vain 29 €. Ajan huoltoon voit varata tästä

Alk. huolto 29 €

Huuli- ja leukakarvojen poisto (kuuma)vahauksella

Patentoitu Depileven kuumavaha hoitaa huulien ja leuan alueen samalla kun poistaa karvat. Toukokuun loppuun asti 2022 tämän saa kaupan päälle halutessaan, kun varaa ajan sen mahdollistavaan kasvohoitoon. Esimerkiksi Dual injector ja happokuorinta eivät tätä mahdollista tai jos iholla muu vaikea ongelma. Pelkkään kuumavahalla tehtävään karvojen poistoon voit varata aikasi tästä. Palvelu poistumassa valikoimista 31.5.2022.

20 €

Hybrid-ripset 

Varaa aikasi tästä. Tässä ripsienpidennystyylissä ripsiin luodaan näyttävän rikkonainen ripsityyli yhdistämällä volyymiviuhkojen sekaan muutamia pidempiä klassisia ripsipidennyskuituja. Hybridit ovat hyvä vaihtoehto myös silloin, jos asiakas pitää klassisten ripsien lookista, mutta esim. omat ripset ovat harvat, jolloin klassisten ja volyymien sekoituksella saadaan ripsiin lisää tuuheutta. Huollossa jatkossa säästää, kun käy huollossa muutaman viikon välein. 

Lyhyemmät huoltovälit tulevat edullisemmaksi. Hybrid-ripsien huolto alkaen 30 €. Huoltoajan saat varattua tästä

Huolto 2 viikon välein 30 €.

Huolto 3 viikon välein 45 €.

Huolto 4 viikon välein 65 €.

Jos menee 5 viikkoa tai enemmän, katsotaan sen olevan jo uusi asennus ja hinta tällöin 80 €. 

80 €

IBX -nailssystem luonnonkynnen vahvistus, kertahoito

Kynsitraumojen hoidossa suositellaan sarjahoitoja 1-6 x. Palvelukartoitus ensitapaamisella. Jatkokäsittelyt 15 € / kerta. Sopii erityisesti huonokyntiselle, liuskoittuneille kynsille, helposti repeileville, kynsienpurijoille (myös lapsille) ja vaurioituneille kynsille. 

IBX on sertifiotu hoitomuoto. Ei markettien kovettuma-aine, vaan oma sertioitu systeemi. Ei sisällä kynsilakkausta. Ajan voi varata kalenteriini tästä.  

25 €

 

Ihon kuorinta ja sokerointi

Kertasokerointikin on kiva. Mutta mikäli haluat hyydyttää karvankasvua, suosittelen vähintään 10 käyntikertaa säännöllisesti joka toinen viikko. 

Kainalosokerointi 5 €. Varaa liian edulliseen kainalokarvojen sokerointiin aikasi tästä. 10 x = 45 €. 

Huulten ympäriltä ja leuasta karvojen poisto. Varaa aika tästä. 10 €. 10 x joka toinen viikko (pyritään pysyvämpään tulokseen karvojen poistossa) yhteensä 90 €. 

Säärten sokeroinnissa ja ihon kuorinnassa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. 30 €. Varaa aikasi tästä. 10 kertaa ostettuna (pysyvämpään karvanpoistoon) 250 €. 

Bikinirajojen sokerointi tästä 35 €. 10 x = 300 €. 

Brassi 55 € 1. kerta, jatkossa huollot 45 € 3 - 4 viikon välein. Intiimialueiden sokerointi. Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan myös ihokarvat peräaukon seudulta. Ihokarvan tulee olla noin 0,5-3 cm pitkää ja pidempi ihokarva kannattaa leikata tai siistiä kotona ennen sokerointiin tuloa. Siistiminen voidaan tehdä myös hoitolassa, jos tuntuu kotona hankalalle. <3 Varaa aikasi tästä. 

Alk. 5 €

Jalkakylpy yrtein ja vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta

Kaiken perustana on jaloissa olevien kipukohtien hierominen. Jokaisella elimellä ja kehonosalla on tietyt heijastealueensa jalassa. Vyöhyketerapian tarkoituksena on hieromalla jalassa olevia kipeitä paikkoja poistaa niissä oleva arkuus ja sitä kautta itse kohde-elimessä oleva häiriö. Elimistön toiminnalliset ja rakenteelliset poikkeavuudet ilmenevät häiriöinä vastaavilla heijastealueilla.

Yleensä vyöhyketerapia koetaan mahdollisesta kivusta huolimatta miellyttävänä ja rentouttavana. Yrtit taas tulevat Suomen luonnosta ja niillä on rohdosvaikutuksia kolotuksiin tai muihin omituisiin olotiloihin. Eli tämä hoito on myös hyvin kokonaisvaltainen holistinen "vaihtoehtohoito". Plaa. 

Inhoan tuota sanaa. Mutta ajan voit ennakkoluulottomasti varata tästä. 

45 €

Kasvojen karvanpoisto kuumakasvovahalla, palvelu poistumassa valikoimista 31.5.2022

Poistellaan häiritsevät kasvojen alueen karvat pois puhdistetulta alueelta näppärästi joko kuuma- tai kylmävahalla. Kuumavahassa patentoidut hoitavat ainesosat mukana eli on laadukas poisto. Kylmävahauksessa iho saattaa jäädä punoittavaksi hetkeksi. Kasvojen karvanpoistoon voit varata aikasi tästä. 

Sisältää alkupuhdistuksen, Cerazymen Depileve-kuumavahalla tehtävän kuolleen ihosolukon kuorinnan ja karvojen poiston sekä hoitovoiteen.  

20 € 

Kasvojen timanttihionta ja Dual injector -triplayhdistelmähoito 

Tässä hoidossa on sitten kaikki aseet käytössä, mitä Chakratzaalta löytyy. Tai no ei aivan, mutta kovaa settiä tämä on. Dual injector -hoidon elektroporaatio voi olla toisille hieman kivuliaskin tai epämiellyttävä, sillä hoito on verrattavissa neulaushoitoon, mutta tehokashan se on. Jos et pidä sähköneulausajatuksesta, on sinulle oikea hoito timanttihionta + RF. 

Mutta jos kestät mitä vaan, tämä on sinun juttu. Ei kuitenkaan vielä leikellä veitsellä mitään eli kannattaa kokeilla, jos haluat superjuttuja ihollesi ilman kirurgiaa: radiofrekvenssi, neulaton liftaus ja edeltävästi tehokas ja syvävaikutteinen mikrohionta iholle. Yhdistä nämä kolme tehokasta hoitoa ja saa ihosi hehkumaan. Nämä kolme hoitoa yhdessä 'kutistavat' jo veltostuneita kollageenisäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. 

Tuloksena tasaisempi ja kuulaampi iho, pienet rypyt häviävät. Kontraindikaatiot ovat erittäin ohut ja herkkä iho, pahanlaatuiset ihonmuutokset, psoriaasi, herpes, epilepsia, sydämen tahdistin, metalli-implantit, raskaus ja syöpä. Varaa aika tästä

129 €

Kaulan ja decolteen Dual injector -hoito

Sopii ikääntyneelle, kimmoisuuttaan menettäneelle, pigmenttihäiriöistä kärsivälle iholle heleyttämään, tiivistämään ja kosteuttamaan ihoa. Ajan voit varata tehokkaaseen hoitoon tästä. Sis. sekä radiofrekvenssin että elektroporaation hoitavine aineineen. 

80 €

Kaulan ja decolteen radiofrekvenssihoito

Omalla elektrodillaan toimiva laitehoito ns. kalkkunakaulalle, missä laitteen hoitotaajuus saadaan räätälöitä tarkasti ongelma-alueelle. Sopii sinulle, kenellä on roikkuva kaulan iho, kaulan alueen ryppyjä tai haluat muuten vaan ihon kiinteytystä. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Ajan "kalkkunahoitoon" voit varata tästä

55 €

Ketogeeninen elämäntapavalmennus

Sis. 8 tapaamiskertaa, joissa painonseuranta, materiaalit, muut mittaukset ja näistä kymmenestä tapaamisesta 3 x on joko Brain relief -hoito stressiä poistamaan tai valinnaisesti energiahoito tai muu palveluistani löytyvä ihana sinua hemmotteleva ja hoitava hoito. <3 Ajan kalenteristani voit varata 1. tapaamiseen tästä

250€ koko paketti

Klassinen jalkahoito ilman kynsilakkausta

Sis. Perusteellinen jalkahoito, joka sisältää: jalkakylvyn, kovettumien ja kynsien hoidon ja hieronnan. Hieronta voidaan korvata myös öljypakkauksella, mikäli hieronnalle on este tai muuten niin haluaa. Ajan voit varata kalenteriini suoraan tästä. Jos haluaa lakkauksen, hinta on 55 €. 

50 € 

Klassinen ripsienpidennys

Korosta silmiä klassisilla ripsikuiduilla. Tämä on ns. ripsivärilook, sillä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsipidennyskuitu. Klassiset ripsipidennyskuidut ovat volyymikuituja paksumpia ja painavampia, ja kuiduilla on mahdollista saavuttaa luonnollinen, eroteltu ja ripsiväriä muistuttava look. Klassisilla ripsipidennyksillä voidaan luoda ripsiin lisää pituutta ja tummuutta. 

Pyrin aina luonnolliseen, mutta jollakin tasolla näyttävään lopputulokseen. Varaa aikasi ripsienpidennykseen tästä

Klassisten ripsienpidennysten huolto alkaen 25 €. Ajan voit varata tästä

Huolto 2 viikon välillä 25 €.

Huolto 3 viikon välillä 40 €.

Huolto 4 viikon välillä 55 €.

6 viikkoa tai yli = uudelleen laitto 70 €.

Eli tiuhemmat huollot = edullisempi ylläpito. :)

70 €

Kokovartalon hieronta ja kuivaharjaus ensin halutessaan

Kolmen sarjana yhteensä 150 €. Kuivaharjaus ennen ennen hierontaa:

-kuorii tehokkaasti ihon pintakerroksen

-ehkäisee ihokarvojen sisäänpäin kasvamista

-vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ihossa

-parantaa ihon rakennetta ja ehkäisee ennenaikaiselta ikääntymiseltä

-kiinteyttää ja ehkäisee selluliittia

-antaa tasaisemman ihon värin ja on erinomainen hoito tehtäväksi ennen itseruskettavan levitystä

Tähän päälle kuona-aineita liikkeelle laittava hieronta kruunaa rennon olotilan hoidon jälkeen. Ajan voit varata tästä

55 €

Kokovartalon kuivaharjaus, -hieronta ja säärten sokerointi

Kokovartalohieronta, sis. kuivaharjaus ja säärten sokerointi. Ajan voit varata suoraan tästä linkistä. 

Yht. 69 €

Kolmen kortin enkeliviestit

Joko paikan päälle aika varattuna tästä tai sähköisenä tilaten esimerkiksi meilin kautta chakratzaa@gmail.com. <3

10 € 

Kulmakarvojen laminointi ja värjäys eli Brow boost

Tulos pysyy kulmakarvasta riippuen 3-8 viikkoa. Hyvä vaihtoehto sille, jonka iho arpeutuu hitaasti ja pienistäkin naarmuista jää pitkäksi aikaa punaiset arvet ihoon, sillä ihoa ei tässä lävistetä. Jos karvat ovat jo ennestään tuuheat, laminoidut kulmat eivät tuo juurikaan lisää eforttia, mutta ohuiden ja värittömien kulkakarvojen omaaville tämä on kiva löytö. Varaa aikasi kalenteriini tästä

45 €

Kulmien ja ripsien kestovärjäys

Sisältää kulmien muotoilun. Ajan voit varata tästä. 

20 €

Kulmien kestovärjäys

Sisältää kulmien muotoilun. Ajan voit varata tästä.  

10 € 

Käsihoito

Sis. värilakka asiakkaalle mukaan (kylpy, kynsien ja ihon hoito, hieronta, lakkaus). Ajan voit varata tästä

35€

Osavartalohieronta vatsallaan

Selkäpuolen, takareisien, säärien ja niska-hartiaseudun kosmetologinen rentouttava hieronta. Kesto 50 min. Ajan tähän ihanaan rentouttavaan hemmotteluun voit varata tästä. Kannattaa kokeilla. 

45 €

Pihasuunnitelmaluonnos

Ei unohdeta, että olen myös viherrakentamisen puutarhuri. :) Rakastan luontoa ja pihasuunnitelmaluonnoksien tekoa. Olen onnistuneesti myös toteuttanut mökkipihoja tuonne Oulujärven suuntaankin ihan etänä, kun olen vaan saanut lähtötiedot hyvin. 

Tämä tarkoittaa, että teen siis luonnoksen, joka ei ole mittakaavassa. Mutta luonnos sisältää kasviehdotukset, karsimissuunnitelmat, hoito-ohjeet, istustusohjeet, ja toki piirroksen suunnitelmasta. Nykyaika mahdollistaa myös tämän, ei kannata yhtään epäillä. Uskallan väittää, että saan jopa paremmin kiinni siitä, mitä halutaan, kun en tule paikan päälle toteuttamaan pelkästään omia halujani. :D Toki, jos asustelet Kauhavalla tai Puolangalla, piipahdan mielelläni kohteessa. Ehkä ohiajaessani myös muualla. Mutta sitten lasketaan hinnan päälle kilometrikorvaukset. 

Aina kannattaa kysyä. <3 Tilaa oma pihasuunnitelmaluonnoksesi tästä. Hinta sis. alv 24 %.

300 €

Puhdistava kasvohoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen tarvittaessa, naamio, hoitovoiteet. Ajan puhdistukseen voit varata tästä

49 €

Pään ja hartiaseudun rentouttava hieronta puoli-istuvassa asennossa tai maaten, ns. Brain Relief -demohoito

Pään ja niskan rentouttava hieronta. Hieronnan kesto n. 30 min. Ajan kalenteriini voit varata tästä. Ei vaatteiden riisumista, mutta hiukset menevät sekaisin. 

Aiemmin tämä tunnettiin Brain Relief -demona, mutta niska-hartiaseudun jäykkyyksiin pureudutaan tarvittaessa hierontaottein vaatteiden päältä tujakammin. <3 Voidaan tehdä myös selällään maaten asiakkaan niin halutessa. 

30 €

Radiofrekvenssihoito vartalolle

Kun tavoitteena on vartalon muokkaus, RF-hoito on samalla ihana ja rentouttava. Sarjahoito näyttää todellisen hoitotuloksen. Kannattaa haastaakin itsensä min. 4 viikkoa kestävään sarjahoitoon etenkin, jos jo valmiiksi urheilet ja noudatat järkevää ruokavaliota. Kannattaa kokeilla, saisitko hoidosta apua perinteisen treenin ja ruokavalion lisäksi.

Hoitosarjan aikana ei kannata maata sohvalla ja märehtiä, vaan treenata normaalisti. Jo 60-luvulla keksitty hoito. 

Vinkki! Kavitaatiohoitosarjan yhteydessä RF kiinteyttää veltostuvaa kudosta, kun kavitaatio tuhoaa rasvasoluja. Kun yhdistää kavitaation ja radiofrekvenssin joka 2. viikko tehtäviksi vuorotellen, tuloksia näkyy nopeastikin. Eli löysälle iholle hyvä hoito täydentämään esimerkiksi ultraäänikavitaatiohoitoa. Myös allien hoidossa hyvä. Lämmin suositus. Varaa ihmeessä aika tästä

 75 €

Relaxing time, superihana koko kehon erityisen rentouttava spa-hoito

Hellivä ja aisteja hemmotteleva kahden tunnin spa-hetki. Hoitokokonaisuuden valinta on hyvä ilmoittaa etukäteen varausvaiheessa lisätietoja-kohdassa, kiitos. <3

Hoitovaihtoehdot: Joko

1. Vartalon kuivaharjaus ja kuumakivihieronta

tai

2. Virkistävä kasvohoito, kasvohieronta sekä pään ja jalkojen hieronta


Varaa aikasi tästä.

55 €

Rentouttava ja syväkosteuttava kuorinta ja hieronta vartalolle

Ylellinen vartalohoito (ikääntymisen merkkien häivyttämiseen iholta), joka rentouttaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Hoito alkaa koko vartalon virkistävällä ja puhdistavalla saunasuolakuorinnalla. Vartalohieronnassa ihoa hoitaa Ekopharman Hillaöljy ja -voide. Hoitavien aineiden suolamineraalit ja runsas C-vitamiinipitoisuus hoitavat tehokkaasti ihon ikämuutoksia ja tekevät ihosta pehmeämmän ja kimmoisan. 

Lopputuloksena nuorekkaampi, sileämpi iho ja euforinen olo. Suosittelen stressiin ja väsymykseen. Varaa aikasi tähän ihanaan vartalohoitoon tästä. 

55 €

Rentouttava kasvojen ja decoltén alueen hieronnan sisältävä klassinen kasvohoito

Elvytystä herkimmällekin iholle. Sis. kasvojen ja decolteen ihonpuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion, kasvojen ja decoltén alueen hieronnan ja rasvauksen ihotyypin mukaan. Hoidon jälkeen iho on kosteutettu, virkistynyt ja täyteläinen. Erittäin tehokas hemmotteluhoito kenelle vaan. 

Ajan voi varata suoraan kalenteriini tästä.  Sarjahoitona tarjous kolme kertaa yhteensä 170 €.

59 €

RF (radiofrekvenssi) -kasvohoito

Ajan kiinteyttävään kasvohoitoon voit varata suoraan tästä

RF-laitteella saa uskomattoman hyviä tuloksia ihon kiinteyttämiseen, ryppyjen ja silmänympärysalueen silottamiseen ja silmäpussien hoitoon. RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.

Huomioithan, että RF-hoitoa ei voi tehdä mikäli sinulla on jokin seuraavista: sydämentahdistin, ihosairaus, syöpä, olet raskaana tai imetät, vakava sydänsairaus tai diabetes, silikoni- tai muu täyteaine hoitoalueella. 

59 €

Ripsien kestotaivutus eli Lash lift

Ajan voit varata tästä. Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsettasi. Hoidossa ripsesi värjätään mustalla tai vielä intensiivisellä sinimustan sävyisellä kestovärillä. Alaripsiä en värjää kestototaivutuksen yhteydessä, koska se saattaa puhdistusvaiheen takia heikentää taivutuksen lopputulosta. 

Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä ripsille maksimissaan 8 viikon välein. Monet asiakkaat ottavat ripsien kestotaivutuksen säännöllisesti. Nyt räpsyttimet kuntoon ja katse on heti erilainen. Räps, räps!

55 €

Ripsienpidennysten poisto

Kun haluat poistattaa ripsienpidennykset, varaa aika turvalliseen poistoon tästä. Näin ei tarvitse nyppiä omia ripsiään katkipoikki.

20 €

Selän ihonpuhdistus

Kolmen sarjan hoitona yhteensä 120 €. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio. Ajan voit varata tästä. 

45 €

Silmäripsien kestovärjäys

Ajan voit varata tästä. :) 

 15 €

Spa-jalkahoito sekä rentouttava selän, niskan ja hartioiden hieronta

Täydellinen spa-elämys ja nautinto parhaisiin hetkiin. Sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen / viilauksen, lakkauksen, enimpien kovettumien raspauksen, jalkahieronnan sekä aromaattisen niska-hartia-selkähieronnan. Varaa aikasi erityisen hemmottelevaan hoitoon tästä. 

79 €

Syylän poisto Verrutop -menetelmällä 

Seuraavat kerrat 35€ ja jalkojenhoidon yhteydessä 30€. Ihon puhdistus, (jalkakylpy tarvittaessa,) kovettuman veitsipoisto / hionta, Verrutop-syylänhoito, ihon suojaus tarvittaessa ja kotihoito-ohjeet. 1. kerta / yksittäinen hoito 45€, seuraavat kerrat 35€ ja jalkojenhoidon yhteydessä 30€. Pelkkä syylän (loppu)tarkastus / kovettuman rapsutus veitsellä 10 €. 

Avun kipeisiin syyliin ja syylän aiheuttamaan esteettiseen ongelmaan voit varata tästä

45 €

Säärten sokerikuorinta ja karvanpoisto

Ajan voit varata suoraan tästä linkistä. Sokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. Sokeri ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita, eikä sitä ole testattu eläimiin. 

Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokerointi on hygieenistä, Huom! Älä kuori ihoasi päivää ennen sokerointihoitoa eikä sokerointipäivänä.

30 € 

Tarot -tulkinta enkelitarotein kirjallisena

Kirjallisena aikaavievä ja se normaalisti 39 euroa, 1-3 aihetta. Enkelitulkinta on lohduttavaa, rakkaudentäyteistä enkelienergiaa sanojen muodossa. Enkeleiden rakkaudellisten viestien avulla löytyy selvyys moniin elämän haasteisiin.

Kirjallisena toimitus sähköisesti tai postitse. Yhteydenotto esimerkiksi sähköpostiin chakratzaa@gmail.com tai varaa tulkinta-aikaa kalenteristani tästä. Paikan päällä korttien nostot 30 €, ei sisällä kirjallisia tuotoksia, vaan käydään asiat läpi keskustellen. 

30 € / 39 €

Terapeuttinen jalkakylpy, -hoito ja -hieronta

Kestää n. 90 min. Terapeuttinen, perusteellinen jalkahoito, sis. jalkakylpy, -hoito, -hieronta ja kynsien lakkaus. Tervetuloa jalkahoitoon ja kehon tasapainotukseen. Jalkakylvyssä käytetään Suomen luonnosta räätälöidysti kerättyjä hoitavia yrttejä.

Poistellaan sarveistumat, hoidetaan kynnet ja tehdään ihana jalkahieronta tai vaihtoehtoisesti öljypaketti. Ajan voit varata hoitoon tästä. 

55 €

Timanttihionta kasvoille ja kaulalle

Timanttihiontaa on käytetty Euroopassa jo vuosia. Yleisin ja oleellisin kasvojen ikääntymisen syy on aurinko. Mikrohionta poistaa kuollutta ihosolukkoa, elvyttää kollageenin ja uusien solujen muodostumista sekä tekee ihosta kiinteämmän.

Samalla se vilkastuttaa ihon pinnan verenkiertoa, mikä edistää entisestään uuden kollageenin muodostumista. Hionnan aiheuttamalla pintaverenkierron lisääntymisellä on merkittävä vaikutus. Sis. alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion ja hoitovoiteet. Ajan kiinteyttävään timanttihionnan sisältävään kasvohoitoon voit varata tästä. 

59 €

Timanttihionta ja RF-hoito samassa

Panokset kovenee. Jos ei halua vielä varata aikaa kirurgisen esteettisen hoidon puolelle, kannattaa kokeilla tätä komboa erityisesti useamman kerran tehtynä. Yksi kertakin on jo hyvä, mutta tulokset luonnollisesti puhuvat puolestaan useamman kerran tehtynä. Lue hyödyt ja hoitoaiheet timanttihiontahoidosta ja radiofrekvenssihoidosta ja laske yhteen 1 + 1. Eli nyt h o i d e t a a n ihoa, juonteita, läiskiä, veltostumia, kalkkunoita, helttoja, ryppyjä ja kanjoneita. Tällä yhdistelmähoidolla voidaan hoitaa lisäksi:

Auringon ja ikääntymisen aiheuttamia pigmenttimuutoksia

Aknea, rasvaista ihoa

Hilseilevää ja kuivaa ihoa

Ikääntymisen merkkejä, juonteita

eli ihan huippu yhdistelmä kenelle vaan, jolla ei ole liian ohueksi päässyt iho vielä. 


Suositus 3-6 hoitokertaa, 1-2 viikon välein toteutettuna. 


Hoitoa ei voida myöskään tehdä, mikäli Sinulla on:

Sydämentahdistin

Rytmihäiriöitä tai muu vakava sydänsairaus

Tulehdus tai metalli-implantteja hoidettavalla alueella

epilepsia

Ihon kuntoon tai valolle herkistävät lääkitykset

Syöpä, pahanlaatuinen kasvain

Olet raskaana

Tämä yhdistelmähoito on myös hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat säilyttää jo saavutetun tilan (esimerkiksi uä-sarjahoidon jälkeen) kerran kuukaudessa tehtävänä. Ajan voit varata tästä

110 €

Timanttihiontahoito JA pään hieronta

Hoito kirkastaa, uudistaa ja tasoittaa ihoa tehokkaasti ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja  pään hieronnan myötä lähdet hoidosta entistäkin rentoutuneempana kohti uutta arkea. Ihana, rentouttava tehohoito kasvoille ja mielelle.  Ajan tähän yhdistelmään voit varata tästä. 

75 €

Ultraäänihoito kasvoille, sarjahoidot 3 x = 140 €, 5 x = 225 €

Sis. alkupuhdistuksen, uä-kuorinnan, ihoa hoitavien aineiden uä-imeytyksen, uä-mikrohieronnan, kulmien siistimisen, naamion ja loppuvoiteet ihotyypin mukaisesti. Sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista. Tämä jälkeen tehoaineet saa imeytettyä tehokkaammin ihoon. 

Hoidon jälkeen iho on puhtaampi ja ihon pinta pehmeä. Sarjahoidosta on apua akneen ja ihon heleyttämiseen erityisesti. Ajan ultraäänellä tehtävään kasvohoitoon voit varata tästä. Hyvä vaihtoehto mekaaniselle puhdistavalle kasvohoidolle, jos kipuherkkä. 

Lämmin suositus sarjahoidolle, jos haluaa miellyttävällä tavalla oikeita tuloksia. 

49 €

Ultraäänikavitaatio

Ultraääni-kavitaatio rasvanpoisto tarkoittaa, että ultraäänen avulla poistetaan rasvasoluja ihoa rikkomatta. Kavitaatio tarjoaa kivuttoman hoitomuodon ihonalaisten rasvakudosten poistoon ja vartalon paikalliseenkin muotoiluun ilman leikkausta. Hoidossa käytettävä laite saa rasvasolut ensin värisemään ja sitten hajoamaan. Värinä ei vaikuta verisuoniin tai lihaksiin. 

Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan normaalia reittiä kuten ravinnosta saatu rasva. Hoitoalueet: Menetelmä poistaa pysyvästi jatehokkaasti rasvasoluja ongelma-alueilta kuten
etureidet

takareidet

pakarat

vatsa

jenkkakahvat

käsivarret (allit)


Kavitaatiohoidon hinnat (rasvan ja selluliitin poistoon): 

Yksittäiset käynnit: Yksi alue 30 min 85 €, kaksi aluetta 60 min 125 €. Ajan voit varata tästä.


5 x sarjahoito (30 min tai 1h ) 400 € yksi alue, 600 € kaksi aluetta. 

5 kerran sarjahoidon ostajalle ketogeeninen / vhh-valmennus puoleen hintaan 125 €, norm. ketovalmennushinta 250 €. Sen voit ostaa vaikka verkkokaupastani. Alennuskoodin keto/vhh-valmennukseen saat, kun varaat ajan sähköiseen kalenteriini tästä


10 x sarjahoito (30 min tai 1h ) 790 € yksi alue tai 1190 € kaksi aluetta. 

10 kerran sarjahoitoon sisältyy ketogeenisen / vähähiilihydraattisen ruokavalion ja elämäntavan materiaalit ja valmennus halutessaan, arvo 250 €. Ajan 10 kerran sarjahoitoon voit varata tästä.

 
Kavitaatiossa nimittäin suositellaan vhh-ruokavaliota tulosten tehostamiseksi. Ennen ultraääni-kavitaatiota pyydän Sinua täyttämään esitietolomakkeelle terveystietosi ja käymme vielä terveystilanteen läpi kanssasi. Hoito on turvallinen ja hyvin siedetty keino päästä eroon rasvasoluista. Kuitenkin on tärkeää huomioida muutamia perussairauksia tai elämäntiloja (kuten sydäninfarkti, sydämen tahdistaja, munuaisten toimintahäiriö, maksan toimintahäiriö, hoitamaton verenpaine, syöpä tai kasvain, implantit hoidettavalla alueella), jolloin sinun tulisi keskustella rasvanpoistohoidosta joko oman lääkärisi kanssa ja saada häneltä kirjallinen suostumus kavitaatiohoitoon.

Sarjahoidoissa maksun voi tehdä myös jokaisen hoidon jälkeen jyvitettynä osissa. <3

alk. 85 € / 30 min

Varpaankynsien leikkaaminen leikkureilla

Napsitaan kynnet lyhyemmiksi, jos itse ei esimerkiksi pysty. Viilataan ja muotoillaan terävät kulmat pois. Lopuksi jalkojen rasvaus. Lakkaus + 5 €. Varaa aikasi tästä. 

15€

Varpaankynsien ohennus, leikkaus, muotoilu ja kynsien lakkaus halutessaan

Sisältää kynsiä pehmentävän jalkakylvyn, kynsien ohennuksen poralla tarvittaessa, leikkauksen, viilauksen ja lakkauksen. Ajan hoitolaan voi varata tästä linkistä. 

30 €

Virkistävä kasvohoito ja ehostus

Sisältää peruskasvohoidon (alkupuhdistus, kuorinta, naamio, voiteet) ja ehostuksen. Tästä on ihanaa jatkaa töihin huoliteltuna tai vaikka illanistujaisiin, jos niikseen haluaa. Ajan voit varata tästä

79 €

(Vyöhyke)terapeuttinen vauvahieronta

Vauvalla voi olla imemishaasteita, refluksia, mahavaivoja tai lihaskireyksiä, jotka tekevät olon tukalaksi. Vyöhyketerapeuttisessa vauvahieronnassa pureudutaan ongelmien juurisyyhyn ja hoidetaan vauvaa kokonaisvaltaisesti. Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on hellävaraista käsittelyä, jonka avulla lihasjännitykset vapautuvat, suolistovaivat helpottuvat, vauva rentoutuu ja alkaa nukkua paremmin. Hieron vauvoja kätilön, terveydenhoitajan ja imetysuohjaajakoulutuksen pohjalta, unohtamatta vyöhyketerapian perusteita. 

Hoitoon varataan tunnin aika, mutta mennään vauvan ehdoilla. Usein 1. käynti voikin olla lyhyempi, sillä jos jännitystiloja on paljon, stressi- ja heijastepisteiden hieronta saa epämukavaa energiaa liikkeelle. Tällöin vauvaa ei kiduteta väkisin tuntia, vaan pidennetään aikaa hiljalleen vajaaseen tuntiin saakka. Ajan vauvahierontaan voit varata tästä. 

45 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Luo kotisivut ilmaiseksi!