Hinta- ja palvelulista

 

Whatsappaa tai tekstaa, somettele tai tule käymään. Tyyli on vapaa. Varaa aika hoitolaan tai pyydä tulemaan kotiin. 

Rennosti yhteyttä. Palvelut aivoja virkistävästi aakkosjärjestyksessä. ;) 
 

Aromaterapeuttinen energiahoito

Chakrakivien tilalla käytössä aromaattiset tuoksut räätälöidysti tilanteen mukaan. Ajan voit varata suoraan tästä

45 €

Brain relief -hoito

Kestää n. 60 min. TM -hoito. Sarjana hoito 3 x 150 €. Suomessa kehitetty hoito. 

Auttaa mm. levottomiin jalkoihin, unettomuuteen ja erilaisiin kiputiloihin. Hoidosta hyötyvät myös paniikkihäiriöistä kärsivät, keskittymishäiriöitä sairastavat ja kaikki jotka kaipaavat stressinpurkua. Ajan ihanaan kosketushoitoon voit varata tästä. Ei vaadi vaatteiden riisumista, hoidossa maataan rennosti ja käsittelen pään, rintakehän, kädet ja jalkaterät vyöhykkeittäin. 

Erittäin hyvä vaihtoehto tyhy-toimena tässä sairauspoissaolojen lisääntyvässä maailmassa. 

 55 €

Cerazyme, patentoitu kasvojen kuumavahakasvohoito

Samalla poistetaan kasvoilta karvat. Happohoitotehoon verrattavissa oleva kasvohoito ja vahaus. Rusketusaineita ei voi käyttää muutamaan vuorokauteen tämän hoidon jälkeen. Ottaa hellävaraisen tehokkaasti kasvoilta pois kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet.  Sisältää alkupuhdistuksen, Cerazymen patentoidulla kuumavahalla tehtävän epäpuhtauksien kuorinnan ja karvojen poiston, seerumin ja hoitovoiteen.

 Varaa aikasi kalenteriin suoraan tästä linkistä. 

 55 € 

Chakratzaa -special! 3 tunnin kokonaisvaltainen vartalon kuivaharjaus, aromaattinen kokovartalohieronta, pään hieronta, kasvojen peruspuhdistus, hieronta ja naamio.  

Kuivaharjaus laittaa kuona-aineet liikkeelle, aromaattiset öljyt rentouttavat ja boostaavat kehon toimintoja, Sis. myös kasvojen peruspuhdistuksen, hieronnan ja naamion sekä rentouttavan pään hieronnan. Ihana todella hemmotteleva ja rentouttava hoito. Tästä hoidosta lähtee ihanasti hiukset sekaisin kotiin nauttimaan rentoutuksesta ja hyvästä olosta. Ajan voit varata suoraan tästä. 

Aromaattiset öljyt ovat luomusertifioituja Floramen öljyjä ja hoidossa käytettävät öljyt valitaan yhdessä asiakkaan kanssa aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Tule useammaksi tunniksi vaan nauttimaan elämästä ja hoidettavana olemisesta. 

129 €

Dual injector - NEULATON KASVOJEN LIFTAUSHOITO

Tämä edullinen tutustumishinta sisältää siis myös naamiot ja seerumit sekä hoitovoiteet hoidon aikana. Sarjahoitona neljäs hoitokerta -> -50%. Tämä hoito yhdistää edistyneimmän RF-teknologian ihokudoksen kohottamiseen ja kiristämiseen sekä tehoaineiden kudostenväliseen imeyttämiseen neulattomalla mesoterapiamenetelmällä. Dual Injector antaa Chakratzaan hoitolalle edistyneimmän neulattoman ja veitsettömän kasvojen kohotuksen. 

Hoidossa yhdistyy radiofrekvenssi (RF) ja elektroporaatio tekniikka. Hoidolla voidaan lieventää ikääntymisen merkkejä, stimuloida kollageenin tuotantoa ja tehostaa tehoaineiden imeytymistä. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. RF on myös tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. 

Jo nyt asiakkaillani saatu todella ihania tuloksia. Voi mahoton, kun tämä on oikeasti ihana hoito. <3 Varaa ihmeessä aika tästä, niin laitetaan juonteet ja rypyt ojennukseen, tasoitetaan pigmenttiläiskiä tai / ja kohotellaan silmien ympärysiholle uutta ilmettä. 

Sopii myös kimmoisuutta kaipaavan decolteen hoitoon, jos kasvohoidolle ei ole niinkään tarvetta. Pelkän kaulan ja decolteen hoito on samanhintainen eli 80 €. Kaulan ja decolteen hoitoon ilman kasvoja saata varattua aikasi tästä

80€

Ehostukset

        Juhlameikki 40 €.

        Häämeikki 75 €. Sis. koemeikkauksen suunnitteluineen.

Alk. 40€

Eko-kasvohoito

Ajan voit varata tästä. Se edullisempi, mutta silti tehokas, hemmotteleva kasvohoito, missä kasvoja hoidetaan osittain tai joskus jopa kokonaan tuotteilla, jotka alkavat lähestyä parasta ennen päiväystään. Ennaltaehkäistään hävikkiä ja hoidetaan samalla ihoa vielä tehonsa säilyttävillä aineilla. <3 

Auta hävikin torjunnassa ja luontokin kiittää. <3 Sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Tätä palvelua tarjolla aina tuotepäiväysten mukaan eli saatavuus vaihtelee. 

35 €

EKOPHARMA Helsinki silmienympäryshoito

Kolmen kerran sarja 120 €. Tehohoito sisältää silmänymärysihon puhdistuksen, happokuorinnan, erikoisnaamion silmänympärille, silmänalueen virkistävän hieronnan ja hoitovoiteen. Silmänympärysihon kuntoon vaikuttavat monet tekijät, kuten perinnöllisyys, hoitotottumukset, elämäntavat, suojaaminen, unen määrä ja laatu. Tästä hoivaa rasittuneelle ja elähtäneelle silmänympärysiholle.

Mikäli happohoito ei sovi sinulle, voimme tehdä hoidon RF-laitetta hyödyntämällä. Hinta sama. <3


45 € 

EKOPHARMA syvempivaikutteinen kasvojen pH-kuorinta ja tuloksellinen erikoiskasvohoito 

Toistaiseksi edullinen pohjoisen luonnon marjoista jalostettu kemiallinen happohoito. Hoito on täynnä vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita sekä ishoa suojaavia antioksidantteja. Monipuolinen ammattilaishoito, jota et voi tehdä kotona. Happohoidon happo on tehokas, neutraloinnin vaativa happo, jota ei myydä kotikäyttöön. 

Ekopharman ph-kuorinnoissa käytettävät hapot ovat maitohappo (mustikkauute), glykolihappo (sokeriruokouute), sitruunahappo (appelsiini- ja sitruunauute) sekä omena- ja viinihappo (sokerivaahterauute). Tämän lisäksi teen aina räätälöidun erikoiskasvonaamion, johon käytän asiakkaan ihon vaatimia tehoaineita. Eli nyt ei ole kyseessä mitkään valmisnaamiot vaan jokainen naamio tehdään erikseen ja joka kerralle vaikka eri ihoanalyysin myötä. EKOPHARMA -erikoiskasvohoito on yksilöllinen ja asiakkaan ihon tarpeet huomioiva hoito. 

Tämä on hoito, jonka avulla voidaan kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Kuorinta sopií erityisen hyvin myös ikääntyneelle iholle. Erikoisnaamioiden aktiiviaineilla voidaan tehdä mm. ihoa rauhoittavia, kosteuttavia, puhdistavia, kirkastavia tai kiinteyttäviä hoitoja. Hoitoa suositellaan 3-6 hoitokertana n. 1-3 viikon välein ihotyypistä riippuen.

PH-kuorinta voidaan tehdä myös ihoa freesaavana yksittäisenä hoitona silloin kun kaipaat ihollesi heleytystä ja nuorekkuutta. Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla herpes, Roaccutan-kuuri tai olet raskaana. Sarjahoitona 3 x, hinta = 150 €. 

Ajan tähän hapotukseen ja aktiiviainenaamion sisältävään kasvohoitoon voit varata kalenteristani tästä. 

55 € 

Energiahoito, chakroja avaava, puhdistava ja tasapainottava enkelienergiahoito

Kesto n. 45 - 60 min, sisältää alku ja loppukeskustelun sekä tarot-viestien katsomisen (3 korttia). Ajan energiahoitooni voit varata kalenteriini suoraan tästä

45 €

Footlogix -jalkahoito ammattilaiskäyttöisillä Footlogix-tuotteilla

Pedicautical -jalkahoitolinjan nopeatuloksinen jalkahoito, joka sisältää kylvetyksen, kuorinnan, kynsien pehmennyksen, kovettumien poiston, raspauksen ja kynsien hoidon hoitoaineella, vaahtovoiteen ja hierontavoiteen sekä kynsien lakkauksen halutessaan. Ajan voit varata ihanaa jalkahoitoon kalenteristani itse tästä

55 € 

Geeli(=kesto)lakkaus

Kestävä ja kaunis kestolakkaus niille, jotka eivät jaksa lakata kynsiään päivittäin. Ajan lakkaukseen voi varata tästä. Huolto jatkossa saman hintainen. :) Poisto 25 €. 

45 €

Hemmotteleva jalkahoito

Sopii sinulle, jolla ei ole ongelmia jaloissa, mutta haluat hemmottelua jaloille. <3 Tässä keskitytään jalkojen kylvetyksen, kuorinnan, jalkahieronnan ja jalkanaamion kautta pelkkään hemmotteluun. Voidaan leikata ja lakata kynnet, jos niikseen tulee. 

Hoidossa ei kaivella känsiä, syyliä eikä kovettumia veitsen tai poran kanssa, vaan rentoudutaan ja nautitaan kosketuksesta ja kosteutuksesta. Varaa aikasi tästä. 

55€

Hemmotteleva kasvohoito

Rentouttava hetki arjen keskellä. Hoidossa tehdään iholle sopiva kuorinta, rentouttava hieronta ja naamio. Hoitoon sisältyy kulmien muotoilu. Ajan voit varata tästä.

45€

IBX -nailssystem luonnonkynnen vahvistus, kertahoito

Kynsitraumojen hoidossa suositellaan sarjahoitoja 1-6 x. Palvelukartoitus ensitapaamisella. Jatkokäsittelyt 15 € / kerta. Sopii erityisesti huonokyntiselle, liuskoittuneille kynsille, helposti repeileville, kynsienpurijoille (myös lapsille) ja vaurioituneille kynsille. 

IBX on sertifiotu hoitomuoto. Ei markettien kovettuma-aine, vaan oma sertioitu systeemi. Ei sisällä kynsilakkausta. Ajan voi varata kalenteriini tästä

Kynsilakkaus IBX-vahvistuksen päälle varattavissa aikana erikseen, jolloin hinta 35 € ja jatkossa huollot 25 € / kerta. Siihen voi varata ajan tästä

25 €

 

Ihon kuorinta ja sokerointi

Kertasokerointikin on kiva. Mutta mikäli haluat hyydyttää karvankasvua, suosittelen vähintään 10 käyntikertaa säännöllisesti joka toinen viikko. 

Kainalosokerointi 5 €. Varaa liian edulliseen kainalokarvojen sokerointiin aikasi tästä. 10 x = 45 €. 

Huulten ympäriltä ja leuasta karvojen poisto. Varaa aika tästä. 10 €. 10 x joka toinen viikko (pyritään pysyvämpään tulokseen karvojen poistossa) yhteensä 90 €. 

Säärten sokeroinnissa ja ihon kuorinnassa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. 30 €. Varaa aikasi tästä. 10 kertaa ostettuna (pysyvämpään karvanpoistoon) 250 €. 

Bikinirajojen sokerointi tästä 35 €. 10 x = 300 €. 

Brassi 55 € 1. kerta, jatkossa huollot 45 € 3 - 4 viikon välein. Intiimialueiden sokerointi. Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan myös ihokarvat peräaukon seudulta. Ihokarvan tulee olla noin 0,5-3 cm pitkää ja pidempi ihokarva kannattaa leikata tai siistiä kotona ennen sokerointiin tuloa. Siistiminen voidaan tehdä myös hoitolassa, jos tuntuu kotona hankalalle. <3 Varaa aikasi tästä. 

Alk. 5 €

Kasvojen karvanpoisto kuumakasvovahalla

Poistellaan häiritsevät kasvojen alueen karvat pois puhdistetulta alueelta näppärästi joko kuuma- tai kylmävahalla. Kuumavahassa patentoidut hoitavat ainesosat mukana eli on laadukas poisto. Kylmävahauksessa iho saattaa jäädä punoittavaksi hetkeksi. Kasvojen karvanpoistoon voit varata aikasi tästä. 

Sisältää alkupuhdistuksen, Cerazymen Depileve-kuumavahalla tehtävän kuolleen ihosolukon kuorinnan ja karvojen poiston sekä hoitovoiteen.  

20 € 

Kaulan ja decolteen Dual injector -hoito

Sopii ikääntyneelle, kimmoisuuttaan menettäneelle, pigmenttihäiriöistä kärsivälle iholle heleyttämään, tiivistämään ja kosteuttamaan ihoa. Ajan voit varata tehokkaaseen hoitoon tästä.

80 €

Ketogeeninen elämäntapavalmennus

Sis. 8 tapaamiskertaa, joissa painonseuranta, materiaalit, muut mittaukset ja näistä kymmenestä tapaamisesta 3 x on joko Brain relief -hoito stressiä poistamaan tai valinnaisesti energiahoito tai muu palveluistani löytyvä ihana sinua hemmotteleva ja hoitava hoito. <3 Ajan kalenteristani voit varata 1. tapaamiseen tästä

250€ koko paketti

Klassinen jalkahoito ilman kynsilakkausta

Sis. Perusteellinen jalkahoito, joka sisältää: jalkakylvyn, kovettumien ja kynsien hoidon ja hieronnan. Ajan voit varata kalenteriini suoraan tästä. Jos haluaa lakkauksen, hinta on 55 €. 

50 € 

Kokovartalohieronta

Kolmen sarjana 150 €. Ajan voit varata tästä. Aromaattisena 60 €, kolmen sarjana 165 €. 

55 €

Kokovartalon kuivaharjaus, -hieronta ja säärten sokerointi

Kokovartalohieronta, sis. kuivaharjaus ja säärten sokerointi. Ajan voit varata suoraan tästä linkistä. Aromaattisena (eli vielä rentouttavammilla / hoitavimmilla öljyillä 85 €)

Yht. 80 €

Kolmen kortin enkeliviestit

Joko paikan päälle aika varattuna tästä tai sähköisenä tilaten esimerkiksi meilin kautta chakratzaa@gmail.com.

10 € 

Kuivamanikyyri

Tämä pikakäsihoito sis. kynsien hoidon, hieronnan tai vaihtoehtoisesti lakkauksen. Ajan voit varata tästä

15 €

Kulmakarvojen laminointi ja värjäys eli Brow boost

Tulos pysyy kulmakarvasta riippuen 3-8 viikkoa. Hyvä vaihtoehto sille, jonka iho arpeutuu hitaasti ja pienistäkin naarmuista jää pitkäksi aikaa punaiset arvet ihoon, sillä ihoa ei tässä lävistetä. Jos karvat ovat jo ennestään tuuheat, laminoidut kulmat eivät tuo juurikaan lisää eforttia, mutta ohuiden ja värittömien kulkakarvojen omaaville tämä on kiva löytö. Varaa aikasi kalenteriini tästä

45 €

Kulmien ja ripsien kestovärjäys

Sisältää kulmien muotoilun. Ajan voit varata tästä. 

20 €

Kulmien kestovärjäys

Sisältää kulmien muotoilun. Ajan voit varata tästä.  

10 € 

Käsihoito

Sis. värilakka asiakkaalle mukaan (kylpy, kynsien ja ihon hoito, hieronta, lakkaus). Ajan voit varata tästä

35€

Osavartalohieronta vatsallaan

Selkäpuolen, takareisien, säärien ja niska-hartiaseudun kosmetologinen rentouttava hieronta. Kesto 50 min. Ajan tähän ihanaan rentouttavaan hemmotteluun voit varata tästä. Aromaattisilla (boostaavilla) öljyillä hinta vain 50 €. Kannattaa kokeilla. 

45 €

Puhdistava kasvohoito

Kolmen sarjana hoitotarjous vain 120 €! Sis. alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoiteet. Ajan puhdistukseen voit varata tästä

45 €

Pään ja hartiaseudun rentouttava hieronta puoli-istuvassa asennossa tai maaten, ns. Brain Relief -demohoito

Pään ja niskan rentouttava hieronta. Hieronnan kesto n. 30 min. Ajan kalenteriini voit varata tästä. Ei vaatteiden riisumista, mutta hiukset menevät sekaisin. 

Aiemmin tämä tunnettiin Brain Relief -demona, mutta niska-hartiaseudun jäykkyyksiin pureudutaan tarvittaessa hierontaottein vaatteiden päältä tujakammin. <3 Voidaan tehdä myös selällään maaten asiakkaan niin halutessa. 

30 €

Rentouttava kasvojen ja decoltén alueen hieronnan sisältävä klassinen kasvohoito

Elvytystä herkimmällekin iholle. Sis. kasvojen ja decolteen ihonpuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion, kasvojen ja decoltén alueen hieronnan ja rasvauksen ihotyypin mukaan. Hoidon jälkeen iho on kosteutettu, virkistynyt ja täyteläinen. Erittäin tehokas hemmotteluhoito kenelle vaan. 

Ajan voi varata suoraan kalenteriini tästä.  Sarjahoitona tarjous kolme kertaa yhteensä 150 €.

55 €

RF (radiofrekvenssi) -kasvohoito

Ajan kiinteyttävään kasvohoitoon voit varata suoraan tästä

RF-laitteella saa uskomattoman hyviä tuloksia ihon kiinteyttämiseen, ryppyjen ja silmänympärysalueen silottamiseen ja silmäpussien hoitoon. RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.

Huomioithan, että RF-hoitoa ei voi tehdä mikäli sinulla on jokin seuraavista: sydämentahdistin, ihosairaus, syöpä, olet raskaana tai imetät, vakava sydänsairaus tai diabetes, silikoni- tai muu täyteaine hoitoalueella. 

55 €

Ripsien kestotaivutus eli Lash lift

Ajan voit varata tästä. Ripsien kestotaivutus eroaa perinteisestä ripsipermanentista niin, että se taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsettasi. Hoidossa ripsesi värjätään mustalla tai vielä intensiivisellä sinimustan sävyisellä kestovärillä. Alaripsiä en värjää kestototaivutuksen yhteydessä, koska se saattaa puhdistusvaiheen takia heikentää taivutuksen lopputulosta. 

Ripsien kestotaivutus voidaan tehdä ripsille maksimissaan 8 viikon välein. Monet asiakkaat ottavat ripsien kestotaivutuksen säännöllisesti. Nyt räpsyttimet kuntoon ja katse on heti erilainen. Räps, räps!

55 €

Selän ihonpuhdistus

Kolmen sarjan hoitona yhteensä 120 €. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio. Ajan voit varata tästä. 

45 €

Silmäripsien kestovärjäys

Ajan voit varata tästä. :) 

 15 €

Syylän poisto Verrutop -menetelmällä 

Seuraavat kerrat 35€ ja jalkojenhoidon yhteydessä 30€. Ihon puhdistus, (jalkakylpy tarvittaessa,) kovettuman veitsipoisto / hionta, Verrutop-syylänhoito, ihon suojaus tarvittaessa ja kotihoito-ohjeet. 1. kerta / yksittäinen hoito 45€, seuraavat kerrat 35€ ja jalkojenhoidon yhteydessä 30€. Pelkkä syylän (loppu)tarkastus / kovettuman rapsutus veitsellä 10 €. 

Avun kipeisiin syyliin ja syylän aiheuttamaan esteettiseen ongelmaan voit varata tästä

45 €

Säärten sokerikuorinta ja karvanpoisto

Ajan voit varata suoraan tästä linkistä. Sokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. Sokeri ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita, eikä sitä ole testattu eläimiin. 

Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokerointi on hygieenistä, Huom! Älä kuori ihoasi päivää ennen sokerointihoitoa eikä sokerointipäivänä.

30 € 

Tarot -tulkinta enkelitarotein

Kirjallisena aikaavievä ja se 39 euroa, 1-3 aihetta. Enkelitulkinta on lohduttavaa, rakkaudentäyteistä enkelienergiaa sanojen muodossa. Enkeleiden rakkaudellisten viestien avulla löytyy selvyys moniin elämän haasteisiin.

Voi tilata erikseen myös kirjallisena (toimitus sähköisesti tai postitse). Yhteydenotto esimerkiksi sähköpostiin chakratzaa@gmail.com tai varaa tulkinta-aikaa kalenteristani tästä

30 € / 39 €

Terapeuttinen jalkakylpy, -hoito ja -hieronta

Kestää n. 90 min. Terapeuttinen, perusteellinen jalkahoito, sis. jalkakylpy, -hoito, -hieronta ja kynsien lakkaus. Tervetuloa jalkahoitoon ja kehon tasapainotukseen. Jalkakylvyssä käytetään Suomen luonnosta räätälöidysti kerättyjä hoitavia yrttejä.

Poistellaan sarveistumat, hoidetaan kynnet ja tehdään ihana jalkahieronta tai vaihtoehtoisesti öljypaketti. Ajan voit varata hoitoon tästä. 

55 €

Tilan energiapuhdistus etänä

Sisältää palautteen sähköisesti. Arvostan, jos kuvailet paikkaa ja tapahtumia, minne puhdistusta kaipaat. <3 Yhteydenotot esimerkiksi meilitse tai ajanvarauskalenteriini tästä, jolloin paneudun tilanteeseen. 

Sähköisissä varauksissa huolehdithan, että lisäät sähköpostiosoitteen palautetta varten. 

50€ 

Ultraäänihoito kasvoille, sarjahoidot 3 x 120 €, 5 x 195 €

Sis. alkupuhdistuksen, uä-kuorinnan, ihoa hoitavien aineiden uä-imeytyksen, uä-mikrohieronnan, kulmien siistimisen, naamion ja loppuvoiteet ihotyypin mukaisesti. Sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja irrottaa epäpuhtaudet iholta sekä liu'uttaa talin ulos ihohuokosista. Tämä jälkeen tehoaineet saa imeytettyä tehokkaammin ihoon. 

Hoidon jälkeen iho on puhtaampi ja ihon pinta pehmeä. Sarjahoidosta on apua akneen ja ihon heleyttämiseen erityisesti. Ajan ultraäänellä tehtävään kasvohoitoon voit varata tästä. Hyvä vaihtoehto mekaaniselle puhdistavalle kasvohoidolle, jos kipuherkkä. 

45 €

Varpaankynsien ohennus, leikkaus, muotoilu ja kynsien lakkaus halutessaan

Sisältää kynsiä pehmentävän jalkakylvyn, kynsien ohennuksen poralla tarvittaessa, leikkauksen, viilauksen ja lakkauksen. Ajan hoitolaan voi varata tästä linkistä. 

30 €

Vartalon kuivaharjaus ja hieronta

Kolmen sarjana yhteensä 150 €. Kuivaharjaus ennen ennen hierontaa:

-kuorii tehokkaasti ihon pintakerroksen

-ehkäisee ihokarvojen sisäänpäin kasvamista

-vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ihossa

-parantaa ihon rakennetta ja ehkäisee ennenaikaiselta ikääntymiseltä

-kiinteyttää ja ehkäisee selluliittia

-antaa tasaisemman ihon värin ja on erinomainen hoito tehtäväksi ennen itseruskettavan levitystä

Tähän päälle kuona-aineita liikkeelle laittava hieronta kruunaa rennon olotilan hoidon jälkeen. Ajan voit varata tästä

55 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.