Fobiat, vatsanpohjamöykyt tai kaikenlaiset negatiiviset tunteet

17.07.2023

Haluaisitko kokeilla päästä näistä eroon? Chakratzaa tarjoaa nyt seuraavanlaista palvelua edulliseen hintaan. Saat terapeuttista life coach -valmennusta, hoitoa, elämisen työkaluja, itsevarmuutta, helpotusta psyykkiseen kuormitukseen, stressiin ja pahaan oloon samassa paketissa.

Olen sairaanhoitajana ja terveydenhoitajana saanut olla useammanlaisessa psykiatrisessa hoitotyhteisössä mukana ja huomannut, että ihminen ei tunnu ehtivän saavan itselleen muuta kuin olkapään ja seuraava asiakas vartoo jo oven takana. Olkapääkin on hyvä asia, mutta joskus olisi ihanaa, kun joku oikeasti koettaisi kivirekeä tyhjätä kaverina ja ohjata käytännönläheisesti takaisin valoon ja kevyempään oloon. Määräkohteisilla peloilla eli fobioilla tarkoitetaan huomattavaa ja itsepintaista pelkoa, joka on kohteeseen tai tilanteeseen nähden liiallista tai epärealistista ja joka kohdistuu tiettyyn kohteeseen tai tilanteeseen. Joku asiakas taas on saattanut järkyttyä jostain näkemästään niin, että vatsanpohjassa tuntuu koko ajan möykky.

Life coach ja tunneohjaaja sekä elämäntaitovalmentaja (sekä maailman paras isosisko) Heli Kinnunen on tehnyt saman havainnon. Hän on saanut ohjata valmennuksissaan paljon epävarmoja uusia yrittäjiä tai sellaiseksi haluavia. Lisäksi parisuhdeongelmat, itsetunnon heikkous, masennusoireet, alavire ja ahdistus ovat tuttuja teemoja valmennuksissa. Olemme sparranneet toisiamme koko elämän ja siksi luotan Heliin kuin kallioon ja ehkä jopa toisinkinpäin. Niinpä löimme viisaat päämme yhteen ja synnytimme aivan huikean kombinaation "Feel four you" kaikesta osaamisestamme, jotta voisimme auttaa mahdollisimman lempeästi, mutta myös asiakasystävällisesti ja kustannustehokkaasti mahdollisimman montaa asiakasta. 


Feel four you -hoitokombinaatio

Jokaiselle meistä on vastaantullut elämässä se "Yksi kamalimmista asioista". Negatiivisia tunteita ei toki pidä pelätä. Kaikki tunteet ovat aina hyviä tunteita. Pelko on loistava tunne, viha on loistava tunne, kateus on aivan fantastinen tunne, mutta ongelma on, että negatiivisten tunnereaktioiden hyväksymisen sijaan ihmiset pelkäävät niitä.

Siksi ihmiset esimerkiksi huolestuvat huolestumisesta, vihastuvat vihasta ja niin edelleen. Kun tunteet alkavat pyöriä mielessä, ne aiheuttavat lisää pelkoja ja lisää huolestumista. Yleensä ihmiset eivät pysähdy miettimään, onko jokin vahva tunne aiheellinen suhteutettuna tilanteeseen. Jos esimerkiksi vähän jännittää ihmisten parissa liikkumista, niin on ikään kuin varma siitä, että ei pysty liikkumaan ihmisten parissa, koska on tämä pelko.

Tällainen ylimitoitettu, pelästynyt reaktio voidaan nollata ja tähän lanseeraamme nyt mahtavan hoitokombon. Tässä tuloksellisessa tunneohjauksessa ja tunnekehon hoidoissa ihmiset oppivat erottamaan tunteet ja huomaamaan, että on kaikenlaisia tunteita, jotka tulevat ja menevät, ja sitten on taas kaikenlaisia asioita ja tilanteita, jotka vievät hirveästi energiaa. Tunteiden ilmaisemista pitäisi oppia itse ohjaamaan, jotta ne eivät pinty. Esimerkiksi kivun psykologinen ulottuvuus on vahva tunne.

Vihan tai ärsytyksen tai syyllisyyden tunne ei aiheuta kipua, mutta syyllisyyden tunne kasaa itselleen patiutunutta energiaa ja somatisoituu ajan myötä. Vaivan "hankaluus" ei riipu siitä, kuinka kauan vaiva on ollut tai kuinka vakavalta se tuntuu, vaan siitä kuinka monimutkainen syy / syitä ongelman takana on. Tunteet eivät synny tietoisen mielen tuotteena, vaan alitajunnasta käsin ja siksi tietoisella mielellä on hyvin vaikea vaikuttaa tunteisiin. Keho ja mieli ovat hyvin läheisessä vaikutuksessa toisiinsa.

Kun me tunnemme tunteen, se yleensä myös tuntuu kehossa. Stressi saa verenpaineen nousemaan, lihakset jännittymään, epävakauttamaan hormonitoimintaa ja vaikuttaa jo pelkästään näiden mekanismien kautta koko kehoon. Tarjoamme nyt siis pilottina hoitokonaisuutta tunneohjaukseen, elämänlaadun parannukseen, itsetunnon nostoon ja negatiivisten tunteiden nollaukseen pakettina. Hoitokokonaisuus sisältää 4 tunnin mittaista tapaamista.


Kaikki hoidot voidaan tehdä tilanteen mukaan joko kasvotusten tai etänä.


Ensimmäisellä tapaamisella kartoitetaan tilanne. Tähän osallistuu sekä tunneohjaaja-life coach Heli, sairaanhoitaja-energiahoitaja Marjut että asiakas. Todennamme hoidettavat tunteet, esteet etenemiselle, kivut, ahdistukset, pelot, muut negatiiviset tunteet ja psykologiset möykyt. Käydään läpi seruaavien käyntien agendat ja avataan tunnekehon hoidon hoitoprotokollaa, jos vaan ehditään. Pääpaino on asiakkaan kuuntelemisessa ja sopivien työkalujen löytämisessä.

Toinen tapaaminen on tunneohjausta ja life coachausta Helin kanssa hänen valitsemillaan metodeilla. Nämä vaihtelevat ja sovitaan asiakkaan kanssa aina yksilöllisesti. Voi sisältää harjoituksia, testejä, aarrekarttaa, peilausta jne.

Kolmas tapaaminen on Marjutin kanssa. Tällä käynnillä hoidamme tunnekehoa. Hoito perustuu meridiaaniterapiaan ja on psykologista tehokasta akupunktiota. Toisiin ongelmiin saadaan apu jopa parissa minuutissa, toiset ongelmat voivat vaatia pitkiä hoitojaksoja. Miksi sitten meridiaaniterapioilla saadaan niitä tuloksia mitä niillä saadaan? Meridiaaniterapioiden keskeinen ajatusmalli on, että kaikki tunteet ovat energiaa / alitajunnan kommunikointia tietoisen mielen kanssa. Kun järki (tietoinen mieli) ja tunne (alitajunta) laitetaan vastakkain niin lähes aina tunne voittaa pitkällä aikavälillä. Tämän takia tunteet vaikuttavat hyvin suuresti kehon hyvinvointiin. Alussa meridiaaniterapioilla hoidettiin pelkästään tunnepuolen ongelmia, mutta pian huomattiin se tosiasia, että kun tunnetraumat poistuvat, niin jopa vaikeat fyysiset sairaudet alkavat parantua.

4. tapaaminen on taas yhteinen käynti Helin, Marjutin ja asiakkaan kanssa. Käymme läpi senhetkistä tilannetta, peilaamme tätä hetkeä lähtötilanteeseen. Asiakas saa palautteen ja näkemyksen jatkon suhteen ja jos tuntuu, että jatkotyöstölle on vielä tarvetta, tässä voidaan varailla uusia aikoja sinne saakka, kun tuntuu tarvetta löytyvän.Meillä on vahva usko, että tämän neljän tapaamisen myötä saat jo paljon elämässäsi asioita eteenpäin. Haluamme testata kuitenkin tätä yhdistelmähoitoa ja siksi hinta on edullinen 199 € kaikesta tästä yksilö- ja pariohjauksesta huolimatta. Jos siis sinä tai tuttavasi kärsii ongelmasta, joka ei tunnu oikein hellittävän, mutta halu hellittää olisi, niin ota yhteyttä. Laitetaan homma pyörimään. 

Sanotaan hyvästit kaikelle tummalle energialle, allergioille, riippuvuuksille, ylipainolle, ihmissuhdeongelmille, korkealle verenpaineelle, ahdistukselle, pelolle, menneisyyden traumoille tai negatiivisille muistoille. Otamme mielellämme haasteen vastaan ja lähdetään purkamaan näitä tunnelatauksia irti niin, että asiakas oikeasti alkaa voida paremmin. Sillä me kaikki ansaitsemme hyvää ja hyviä tunteita kehoomme!

Luo kotisivut ilmaiseksi!