Ajankohtaista


18.4.2023 KEVÄTTARJOUS Ekopharman kasvohoidoissa 31.5.2023 saakka. 

Ekopharma -tuote (Aurinkosuojaspray niin kauan kuin näitä riittää, on poistuva tuote) kaupan päälle ihanan kasvohoidon lisäksi. Nyt on aika herätellä talvikuiva ja harmaa iho henkiin kesää varten. Pidätän oikeuden antaa jonkin muun Ekopharma -tuotteen mukaan, mikäli aurinkosprayt loppuvat. 


5.3.2023 

Kasvohoidoissa tehty muutoksia! Jatkossa keskityn enemmän tehokkaisiin EKOPHARMA -hoitoihin, Cliniccare -laitehoitoihin ja muokkauksiin. Vartalonmuokkaukset jäävät valikoimiin, samoin hampaiden valkaisut. 

Lisäksi syylienhoidoissa lisänä hopeanitraatti, jolla saa käsiteltyä vaikeita syyliä tehokkaasti. 

SOKEROINNIT on ihan lemppari! Näitä lisää. 

Myös kulmien värjäämiseen uusia iloisia tuulia. Otan käyttöön ELANin ja Ciaobrow fusionin kestävät värit. Näihin liittyen tarjoan kulmapakettia sinulle, joka et halua microbladingia, mutta haluat, että kulmasi ja ripsesi säilyvät kauniina tasaisemmin koko ajan. Eli kerran kuussa fiksataan kulmat ja värjätään ne tarvittaessa. Tuodaan kulmien hoito uudelle tasolle perinteisten kestovärien sijaan. 

Kulmien muotoilua opiskelen tässä myös parhaillaan. Mukavaa hommaa. Ja ehkäpä ne microbladingitkin tulevat kenties joskus palveluun. 

Ripsienpidennykset, lash liftit ja kulmien lainoinnit jäävät myös palveluihin. Olen ripsienpidennyksiin kokenutkin aivan uuden heräämisen alkuällötyksen jälkeen. :D Lisää oppia ja opiskelua siihenkin on menossa. Tarkkaa hommaa, enkä edelleenkään halua tehdä luonnottomia ripsiä kenellekään. Sorry siitä. Mutta volyymit siis löytyvät valikoimista ja toki asiakas on aina oikeassa, että jos halutaan bling blingiä, silloin tehdään bling blingiä. Mutta sopivalla maulla. ;)

Käsihoitojen kysyntä on niin vähäistä, että jätän ne kokonaan pois palvelutarjonnasta. Kiitos teille, jotka olette näitä käyttäneet. Geelilakkaukset ja IBX -vahvistukset jäävät toistaiseksi valikoimiin, sillä niitä menee jalkahoidoissa ja toki sormien kynsiäkin on kivaa näperrellä.  

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhatkin asiakkaat! 


Hei te upeat sielut!

Ajankohtainen asia tiedoksenne näin syyskauden alkumetreillä liittyen hinnoitteluihin. Yhdenmukaistan mm. sokeroinneissa hinnat niin, ettei ole ensi- ja jatkohintoja. Yleinen korotuspaine materiaaleissa pakottaa palveluiden hinnan- ja sisällöntarkistuksiin, mutta koetan aina vaan pitää hinnat järkevinä pienistä palveluhinnaston korotuksista huolimatta, koska laadusta en halua tinkiä. 

Esimerkiksi Brain Relief -hoidon uusi valtakunnallinen suositushinta on 65 €. Chakratzaalla se on ollut tähän asti 55 €. Jatkossa hoidon saa 60:lla €. Suositushintaan ei ole tehty korotusta moneen vuoteen, vaikka siihen on ollut paineita. Kolmen kerran sarjahoidon voin myydä alennuksella, jolloin suositushinta on 159 €.

Koska olen alv-velvollinen, arvonlisävero 24% täytyy sisältyä palveluiden hintaan. Niinpä hinnat tulevat joissakin palveluissani uusiutumaan 1.9.2022 alkaen muutamilla euroilla ylöspäin. Jo ajan varanneille, veloitan palveluista tähänastisen hinnan ja vielä tänään palvelun kuin palvelun (koskee kaikkia palveluita) varannut saa palvelunsa huokeammalla hinnalla. 

 Hinnantarkastukset koskevat lähinnä ainakin rentoutus-, hieronta- ja sokerointipalveluja sekä joitakin ripsipalveluja. Sisällöntarkastuksia teen mm. jalkahoitoihin niin, että täyden palvelun jalkahoito on tyyriimpi, mutta sillä tavoin, että saa AINA rahoilleen vastinetta. Sen verran pedantti olen, etten juosten kustusti osaa mitään hoitoa tehdä. Joten älä tule hoitoon, jos olet kiireinen minuuttiaikatauluihminen. Chakratzaalla nimittäin tehdään h u o l e l l a ja pieteetillä, son vissi! Rauhaa ja rakkautta kaikille. 

Olet tervetullut lämpimästi jatkossakin hoidettavaksi!


Avoimet ovet Chakratzaalla lauantaina 20.8.2022 klo 12 - 17. 

Samaan aikaan kauhavan yhtenäiskoululla hyvinvointitapahtuma Liikkis, johon Chakratzaakin näin omassa hoitolassaan osallistuu. Tervetuloa tutustumaan palveluihini ja Brain Relief -demohoitomahdollisuus hintaan 20 € (kesto ½ tuntia). Mielellään ajan varaamalla, mutta myös lennosta onnistuu. Kannattaa huomioida, että uteliaita silmäpareja voi olla seuraamassa tapahtumaa. 

Hoitolassani kävijät voivat osallistua myös kolmen erilaisen korun (risti, feng shui -koru ja kivirannekoru) arvontaan. Tuuppa käymään, niin esittelen hoitotilaani ja palveluitani. <3 Paikan päällä myös tuote- ja palvelutarjouksia. 


Tervetuloa!


Hennakulmat ovat nopeasti
kasvava trendi kauneusalalla.
Nyt myös Chakratzaalla on mahdollista saada Ciaobrown kulmakarvat. Lue enemmän Hennasta tajunnavirtaa -osiosta. 


Kosmetologiksi valmistumisen myötä tarkastelen palveluhintoja 1.5.2022 alkaen. Hinnat nousevat keskimäärin 4 - 10 € / palvelu. Nyt voi huhtikuussa hyödyntää siis vanhoja hintoja. Tervetuloa uudet ja vanhat kokemaan Chakratzaan lempeä tunnelma. 

<3


Toukokuun 2022 loppuun asti kasvohoidossa kävijöille halutessaan mahdollisuus kuumavahauksella tehtävään kasvojen (huuli- ja leukakarvat) karvojenpoistoon. Arvo 20 €. Kaikki kasvohoidot eivät tätä mahdollista (esimerkiksi dual tai happokuorinta), joten ei koske tällaisia kasvohoitoja. Karvojen poisto kasvoista ei myöskään ole pakollinen, jos ei tätä halua. 


PIKKUJOULUT Chakratzaalla ystävän tai työporukan kanssa?

Haluaisitko kaverin, puolison tai työyhteisön kanssa jotain yhteistä ja erilaista pikkujoululaatuaikaa? Chakratzaan pieni hoitotila on oiva paikka ladata energioita uusiksi ennen joulua. Kysy rohkeasti vapaita aikoja (iltoja) ja viikonloppuja. Tee itte kauneushoitos -hoidon voi valita joko jalka- kasvo- tai käsihoidosta. 

Maksimiryhmäkoko 5 henkilöä, muuten happi loppuu kesken. Ohessa erilaisin sisällöin tarjottavia ohjelmia. Vinkkaa kaverille, puolisolle tai omalle työporukalle. Tai tule vaikka yksin, ei sekään ole kiellettyä. 

Joulu on ihanaa ja kaunista energia-aikaa! Tervetuloa! Ja hei, on mahdollista tilata myös minut jonkun kotiin, jos haluat järjestää kotona illanistujaiset. <3 LUONKOSin käsintehtyjä puhdistuskakkuja ja jauhedeodoranttia saatavana kauttani!

Uutuus deodorantit nyt Chakratzaalta. 

LUONKOS FRUITFUL JAUHEDEODORANTTI, HEDELMÄINEN TUOKSU 33,50 €. 

Fruitful - tiivistettyä huolenpitoa raikkaudesta ilman alumiinia ja soodaa.

Ihoärsytykset on näin minimoitu ja jäljelle jää hellävaraisen ekologinen ihon ystävä. Fruitful estää hienhajua erittävien bakteerien kasvua ja tasoittaa kainalon bakteeritasapainoa.

Luonkosin Fruitful sisältää muun muassa metsämikrobiuutetta, kauraa, valkosavea, ohratärkkelystä, sinkkilaktaattia, magnesiumia ja hienoa merisuolaa. Hedelmäisen tuoksun tälle deodorantille antaa eteeristen öljyjen viehättävä trio: litsiä, palmarosaa ja piparminttua.

Riittoisa jauhedeodorantti on luonnollinen, vegaaninen, vedetön ja palmuöljytön. Tuote on pakkauksineen muoviton ja biohajoava zero waste -helmi.

Käyttöohje:

Jauhedeodorantti on pakattu kätevään muovittomaan sirotinrasiaan, josta sitä on helppo annostella. Sirottele noin puoli teelusikallista jauhetta kämmenelle ja ripottele päälle muutama vesipisara. Sekoita seos sormella tasaiseksi ja levitä deodorantti kainaloihin.

Deodoranttia voi myös käyttää jauheena talkin tapaan mm. rintojen väliin, reisille sekä jalkoihin.

Säilytä jauhedeodoranttia kosteudelta suojattuna.

AINESOSAT:

Hordeum Vulgare (Barley) Starch*, Zinc Lactate, Kaolin (White clay), Magnesium Hydroxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Sea Salt, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour*, Xanthan Gum, Hydrated Silica, Humus Extract*, Caprylyl Glyceryl Ether, Litsea Cubeba Fruit Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil, Limonene**, Geraniol**, Linalool**

*Suomalainen alkuperä

**Allergeeneja luonnollisissa eteerisissä öljyissä


LUONKOS POWERFUL JAUHEDEODORANTTI, TUOKSUTON. 33,50 €. 

Powerful - tiivistettyä huolenpitoa raikkaudesta ilman alumiinia ja soodaa.

Ihoärsytykset on näin minimoitu ja jäljelle jää hellävaraisen ekologinen ihon ystävä. Powerful estää hienhajua erittävien bakteerien kasvua ja tasoittaa kainalon bakteeritasapainoa.

Luonkosin Powerful sisältää muun muassa metsämikrobiuutetta, kauraa, valkosavea, ohratärkkelystä, sinkkilaktaattia, magnesiumia ja hienoa merisuolaa. Tähän jauhedeodoranttiin ei ole lisätty tuoksuja, joten tuote sopii useimmille tuoksuyliherkille.

Riittoisa jauhedeodorantti on luonnollinen, vegaaninen, vedetön ja palmuöljytön. Tuote on pakkauksineen muoviton ja biohajoava zero waste -helmi.

Käyttöohje:

Jauhedeodorantti on pakattu kätevään muovittomaan sirotinrasiaan, josta sitä on helppo annostella. Sirottele noin puoli teelusikallista jauhetta kämmenelle ja ripottele päälle muutama vesipisara. Sekoita seos sormella tasaiseksi ja levitä deodorantti kainaloihin.

Deodoranttia voi myös käyttää jauheena talkin tapaan mm. rintojen väliin, reisille sekä jalkoihin.

Säilytä jauhedeodoranttia kosteudelta suojattuna.

INGREDIENTS:

Hordeum Vulgare (Barley) Starch*, Zinc Lactate, Kaolin (White Clay), Magnesium Hydroxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Sea salt, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour*, Hydrated Silica, Xanthan Gum, Humus Extract*, Caprylyl Glyceryl Ether

*Finnish origin


Lisäksi saatavana 4-in-1 -öljypuhdistuskakkuja kasvoille, jotka ovat törkeän helppokäyttöisiä ja mikä parasta, törkeän hyviä ihonhoidollesi. Kannattaa kysellä lisää, jos kiinnostaa. Nämä on esitelty myös kaupassani. Käy tsekkaa. Hinta 29,90 €. 


Osallistun sokerointikoulutukseen 24.5.2021

Tämän jälkeen olet erittäin lämpimästi tervetullut sokeroitavaksi. 

Palveluihin lisätty myös mm. aromaterapeuttinen hieronta koko vartalolle. Hoito on kokonaisvaltainen päästä varpaisiin -hoito. Vain 70 € ja sisältää mm. kuivaharjauksen. Koronasta huolimatta palveluja normaalisti tarjolla, kunhan muistamme hyvän hygienian puolin ja toisin. 

Ethän tule flunssaisena varatulle ajallesi. 


Palveluja tarkastettu toukokuussa 2020.

Kosmetologiopintojen myötä valikoimissa mm. luonnonkynnen IBX-käsittelyt, manikyyri ja pedikyyri Chakratzaan malliin luontoa kunnioittaen. <3


Hintoja tarkastettu 10.10.2019 asiakkaalle edullisempaan suuntaan!

Nettiajanvaraus lisätty 15.8.2019 alkaen. Varaa aikasi kätevästi tästä Chakratzaalle. Kiitos!


Enkeli-iltapäiviä lauantaisin


25.5.2019, 8.6.2019 ja 15.6.2019 kokoonnumme Chakratzaan tilaan Kirkkotie 11:een keskustelemaan enkeleistä ja valo-olennoista klo 15 - 18. Jokaisella tapaamisekerralla on oma teemansa, joten jokaiseen kertaan voi osallistua tai jättää jonkun kerran osallistumatta. Sisältää meditoinnin ja pientä purtavaa kera kehvin tai teen. 

Ilmoittautuminen suotavaa, sillä tila on pieni ja vaatii järjestelyjä, jos ryhmä onkin suuri. Hinta 40 € / iltapäivä. Jos saat houkuteltua kaverisi mukaan, hän pääsee puoleen hintaan. Eli 60 € / 2 hlöä / iltapäivä. 

TERVETULOA VOIMAANTUMAAN JA OPPIMAAN UUSIA MEDITATIIVISIA ITSEHOITOAJATUKSIA!

Sisällöt


25.5.2019 klo 15 - 18

Enkelten maailma

Tervetuloa enkelten maailmaan!
Yleisön ja enkelten pyynnöstä järjestän pienelle ryhmälle enkelten maailmaan liittyvän iltapäivän, jossa ajatuksena on keskustella ja tutustua enkeleihin ja energiatyöskentelyyn.
Kolmen tunnin aikana käymme läpi yleisiä asioita energiatyöskentelystä, -suojauksista, enkeleistä ja - jos ehdimme -myös suojelusenkeleistä.
Tavoitteena on tutustua lähemmin enkelimaailmaan ja saada sieltä opastusta ja tukea omaan elämään jatkossa.
Hinta 40 € / hlö, sisältää kahvin tai teetä ja pientä purtavaa. Koska Chakratzaan tila on pieni, pidetään ryhmäkin pienenä. Kun otat kaverin mukaan, hänelle hinta on -50 %. ;)
Ennakkoon ilmoittautuminen tilan takia välttämätöntä joko yksityisviestinä facebookissa, p. 040 6705 550, whatsappin kautta tai sähköpostiin chakratzaa@gmail.com.
Tervetuloa lämpimästi mukaan ja tästä ihanasta tapaamisesta saa vinkata myös sille kaverille, jolle iltama on tarkoitettu. Se resonoi sydämessä takuulla heillä kaikkein kuumimmin.

Aikataulutus ja asiasisältö:

15:00 - 16:30 Iltapäivän tavoitteet, energiatyöskentelyn perusteet, energiasuojaukset, yleistä enkeleistä. 

16.30-16.45 Jaloittelu-, napostelu- ja vessatauko

16.45-18.00 (Tämä osio voi jäädä pois, jos emme ehdi.)  Suojelusenkelit, kirjavinkkejä ja  meditaatio lopuksi. 


8.6.2019 klo 15 -18.

Arkkienkelit ja muut valon olennot

Arkkienkeleitä on olemassa maailmankaikkeudessa jopa miljoonia, jotka työskentelevät kautta universumin. Tässä iltapäivässä tutustumme arkkienkeleihin sekä muihin valon auttajiin, niin tiedät mitä eroja näillä olennoilla on, kun alat lähemmin työskentelemään heidän kanssaan.
Pääset paitsi tutustumaan omaan arkkienkeliisi, yksisarviseesi sekä muihin auttajiisi, vahvistat myös suhteitasi enkelimaailmaan. Varmasti tästä aiheesta jo jotain tiedätkin, ethän muuten osuisi tätä tapahtumaa katselemaan.
Hinta 40 € / hlö. Sisältää kahvin tai teen ja pientä iltapäivänaposteltavaa. Kun otat kaverin mukaan, kaveri saa hinnasta -50 %. ;)
Paikka sen verran pieni, että ennakkoon ilmoittautuminen vaaditaan. Voit ilmoittaa osallistumisestasi facebookissa yksityisviestillä, whatsappin kautta tai puhelimitse suoraan puhelinnumeroon 040 6705 550 tai sähköpostitse chakratzaa@gmail.com.

15.00-16.30 Arkkienkeleiden vastualueiden esittelyä, yksisarviset, henkioppaat, ylösnousseet mestarit

16.30-16.45 Pieni jaloittelu-, vessa- ja napostelutauko

16.45-18.00 Negatiiviset kokemukset, ajatusten voima, enkelit apuna, maadoittuminen, loppumeditaatio 


15.6.2019 Enkeliyhteyden vahvistaminen

Tervetuloa enkelten maailmaan!
Yleisön ja enkelten pyynnöstä järjestän pienelle ryhmälle enkelten maailmaan liittyvän iltapäivän, jossa ajatuksena on keskustella ja tutustua enkeleihin ja energiatyöskentelyyn.
Kolmen tunnin aikana käymme läpi yleisiä asioita maadoittumisesta, värähtelytaajuuden nostamisesta, enkeleille puhumisesta ja meditoinnin merkityksestä.
Tavoitteena on tutustua lähemmin enkelimaailmaan ja saada sieltä opastusta ja tukea omaan elämään jatkossa.
Hinta 40 € / hlö, sisältää kahvin tai teetä ja pientä purtavaa. Koska Chakratzaan tila on pieni, pidetään ryhmäkin pienenä. Kun otat kaverin mukaan, hänelle hinta on -50 %. ;)
Ennakkoon ilmoittautuminen tilan takia välttämätöntä joko yksityisviestinä facebookissa, p. 040 6705 550, whatsappin kautta tai sähköpostiin chakratzaa@gmail.com.
Tervetuloa lämpimästi mukaan ja tästä ihanasta tapaamisesta saa vinkata myös sille kaverille, jolle iltama on tarkoitettu. Se resonoi sydämessä takuulla heillä kaikkein kuumimmin.

Aikataulu ja päivän sisältö:

15.00-16.30 Miten meditoidaan, oikean ja vasemman aivopuoliskon erot ja hallinta sekä oikean aivolohkon vahvistaminen, tasapaino

16.30-16.45 Jaloittelu-, napostelu- ja vessatauko

16.45-18.00 Itsetuntemus, sydämen avaaminen, pyhä tila ja miten se luodaan, enkelialttari, meditaatioharjoitus lopuksi. 


Äitienpäivän tarjouksia ja lahjavinkkejä, top 5!

Mikä näistä resonoi kanssasi parhaiten? Ota yhteyttä, niin räätälöidään sopiva lahjaidea juuri sinun rakkaimmallesi?


Vessapassi

Chakratzaa on uusi vessapassilainen. Mikä ihmeen vessapassi? 

Vessapassin tarkoituksena on helpottaa suolistosairauksien, endometrioosin, suolistosyöpää, neurosairauksia, eturauhasyöpää, gynekologisia syöpiä, rakkosyöpää ja neuroendokriinisiä kasvaimia sairastavien mahdollisuutta päästä välittömästi lähimpään vessaan. He ovat pakotettuja pysyttelemään WC:n läheisyydessä: kun tarve päästä vessaan iskee, ei sitä ole aikaa etsiä. Vessapassilaisen voi päästää esimerkiksi inva-WC:hen, henkilökunnan WC:hen tai maksulliseen asiakas-WC:hen. Vessapassi-tarra yleisessä vessassa voi toimia myös viestinä muille vessankäyttäjille siitä, että korttia näyttävällä henkilöllä on nopeaa WC:hen pääsyä edellyttävä sairaus. 

Koska myös Chakratzaa haluaa palvella myös erityisryhmiä, liityimme todellakin mukaan. Tämä palvelu poistuu valikoimista vain, jos sattuu usein niin, että rentouttava hoito on kesken ja vessahätäläinen iskee paikalle samaan aikaan jatkuvalla syötöllä. Tai istunnolla. ;) Invavessaa meiltä ei valitettavasti löydy, mutta jonkinlainen koppi tarpeeseen kyllä. 

Vessapassi-projektin tavoitteena on, että liikkeenharjoittajat, kauppiaat ja muut julkiset tahot liittävät suolistosairaudet, endometrioosin, suolistosyövän, neurosairaudet, eturauhasyövän, gynekologiset syövät, rakkosyövän ja neuroendokriinisiä kasvaimia sairastavat eritysryhmien palvelujen joukkoon avaamalla WC:nsä oven Vessapassin haltijalle. Maksuttomia "Meillä käy Vessapassi" -tarroja voi tilata sähköpostitse osoitteesta: vessapassi@ibd.fi ja www.vessapassi.fi, mikäli olet myös liikkeenharjoittaja ja ymmärrät vessantarpeen päälle. Tavaramerkki-tarra on tunnusmerkki, joka erottaa yrityksen valmistamat tavarat ja tuottamat palvelut muiden yritysten vastaavista. ja sen on myöntänyt tähän tarpeeseen Patentti- ja rekisterihallitus.

Luo kotisivut ilmaiseksi!