AjankohtaistaMagic Shading -puuterikulmat nyt Chakratzaalta pigmentointitekniikalla


Koulutus suoritettu nyt Jyväskylässä. Liubov Konovaliukin opissa pääsi kiinni viimeisempään tietoon, tekniikkaan, varovaisuuteen ja lopputulokseen, niin kuin halusinkin. Huikean ihaniin puuterikulmiin Magic Shading -tekniikalla nyt Chakratzaallakin siis mahdollisuus. Voidaan sanoa hyvästit mustille tatuoiduille kulmille ja ottaa nykyaikaa vastaavat kevyemmällä tekniikalla pigmentoidut luonnollisemmat kulmat omiin kauniisiin kasvoihin. Kun puhutaan permanent make upista, tämä on sitä. Kestomeikki, joka kyllä häviää haalistuen 1 - 3 vuoden kuluessa, mutta sitten vaan uusiksi. 

TERVETULOA! 


Monteil -päivä!

Tervetuloa tutustumaan Chakratzaalle. Ajattelin olla hollilla hoitolatilassa ti 5.12.2023 klo 9 - 17. Siinä voidaan tehdä KASVOJENKOHOTUS ILMAN LAITTEITA JA INJEKTIOITA!

Nimittäin MONTEIL PARIS TRIPLE POWER SKIN LIFTING. ;) Monteil Paris -lankakohotusmetodi häivyttää ikääntymisen merkkejä heti ja vaikuttaa pitkään. Se vie aktiiviset ainesosat syvälle ihoon ilman laitteita tai injektointeja. 


Mitä on lankakohotus?

Lankakohotus on uudentyyppinen manuaalinen anti-aging-hoitometodi, jossa tunnin aikana juonteet ja ikääntymisen merkit saavat kyytiä. Hoitotulokset näkyvät heti. Ihon pintaa ei rikota, mitään ei ujuteta ihon sisään neuloilla, joten menetelmä on kivuton. 

Metodin esittelypäivä siis 5.12.2023 Chakratzaalla. Pyhitän koko päivän Monteilille klo 9-17, joten löydyn siinä hoitolalta. Teen halukkaille esittelyhoidon (ajanvarauksella), muutoin saat tulla mihin aikaan vaan ja milloin vaan haluat. Koko päivän ajan teen ajanvarauksella Monteil Parisin UUTTA TRIPLE POWER SKIN LIFTING KASVOHOITOA. 

Joten jos haluat kokeilla tämän manuaalisen aivan uudenlaisen hoidon tehon, niin varaa oma aikasi heti! Voit tehdä sen vastaamalla tähän viestiin tai viestittele minulle 040 6705 550. Suosittelen ehdottomasti varaamaan ajan etukäteen ettet jää ilman! Face Lift Quick -hoidon hinta on 50 € ja kesto tarpeiden mukaan 45-60 min. 

https://slotti.fi/booking/chakratzaa/#?service=178 <-- tuolta löytyvät vapaat ajat muille päiville. Quick -hoito on tarkoitettu tutustumishoidoksi tai hoidoksi, joka voidaan tehdä myös jo jonkun muun varatun kasvohoidon sijaan. Tällä on myös hyvä aloittaa sarjahoito. Joka hoitokerralle voit valita uuden tason hoidoista ja samalla nostaa hoidon lopputulosta. 

Varsinaisia juonteita ei käsitellä, vaan pääset kokeilemaan yleisen kollageeni-, kulta- ja silkkiboostauksen iholle. Vinkki: 5.12.2023 klo 9-17 on hyvä hetki myös käydä joululahjaostoksilla muutenkin. Teen valmiita settejä ehdolle kaikista (myös ihana Bdr) myynnissä olevista tuotteista. 


Joten miten olisi? HALUATKO KOKEILLA HOITOA JA VAKUUTTUA ITSE?

Miten lankoja käytetään?

Puhdistetulle ja kuoritulle iholle asetetaan kollageeni-silkki-kultalankoja, jotka imeytetään ihoon kosteuttavan seerumin avulla. Peptidiä sisältävät langat imeytyvät iholle ja loput imeytymättömästä seoksesta hierotaan ihoon kevyesti. Tämän tehohoitovaiheen jälkeen iholle levitetään kosteusvoide ja hoito on valmis. Hoidon tekemiseen menee aikaa 30 - 75 minuuttia.


Miksi Monteil Parisin Triple Power? 

Muista markkinoilla olevista lankaliftingmetodeista Monteilin Triple Power eroaa siinä, että sen lankoihin on lisätty kultaa. Se imeyttää raaka-aineet kolme kertaa tehokkaammin. Triple Power skin lifting -hoitometodi täydentää Monteilin muita bioteknologiaan perustuvia kasvohoitoja. Triple Power on siis kokonainen hoitometodi kaikkine ihonhoitotuotteineen niin hoitolassa kuin kotihoidossa.

Hoitosuositus:Hoitoa suositellaan tehtäväksi 3–5 kertaa 14 päivän välein, jolloin lankojen sisältämät peptidit herättelevät säännöllisesti ihon omia kollageeni- ja elastiinisäikeitä toimimaan jälleen normaaliin tapaan. Oheisissa kuvissa hoito on tehty vasta kerran. Silti muutosta on tapahtunut ja prosessi on hyvässä alussa. Tuon takia sarjahoito on tosi hyvä juttu. Hoito lisää ihon joustavuutta, pehmeyttä ja suojautumiskykyä. Iho saa runsaasti kosteutta. Ääriviivat kiinteytyvät ja kasvoalueet kohoavat. Mitään erillistä palautumisaikaa ei tarvita. Hoito on riskitön ja kivuton. Raaka-aineallergioita lukuun ottamatta kontraindikaatioita ei ole havaittu. Sarjahoidon lopputulos kestää ihosta, elintavoista ja ihonhoitotottumuksista riippuen jopa 6-12 kuukautta.

 LISÄTIETOJA: Chakratzaa / Marjut Ristolainen / 040-6705 550  


Jos et pääse Monteil-päivään kokeilemaan lankahoitoa, niin tuttuun tapaan olen järjestämässä myös tee itte kasvohoitos -iltapäivää la 16.12.2023 klo 13 Chakratzaan tiloissa. Kerron tästä lankahoidosta ja pääsette testaamaan Monteilin lankahoidossa käytettäviä HydroCellin tuotteita. Varsinaisia juonteita emme ehdi täsmähoitamaan, mutta jokainen pääsee testaamaan itselleen imeytettyä kultalankaa. Hinta iltapäivän itte-hoidolle on 40 €. Lankoja ei myydä kotiin, ne ovat ainoastaan hoitolakäyttöön. Jatkohoitotuotteet ovat kotikäyttöön myytäviä. Tämä vaatii myös ilmoittautumisen, sillä aina vaan hoitotila on pieni.

Toivottavasti nähdään.


Oo itte Näkijä! 

Tulossa on Oo itte näkijä -verkkokurssi, jos yhteys henki- ja valon maailmaan sekä henkioppaisiin kiinnostaa. 

Aloitamme tämän 5 vkoa kestävän verkkokurssin 1.12.2023. Saa ennakkoilmoittautua. Alekoodi OOITTE on voimassa ennakkohintaan 15.11.2023 saakka. Voit käydä ostamassa verkkokurssisi täältä. 

Käymme yhdessä harjoitellen läpi mm. näkijän energiaa, sieluyhteyden muodostamista, viestinvälitystä, kanavointia ja jokainen osallistuja toivon mukaan saa hyvää sparrausta omiin luonnollisiin energiakanavointeihin ja esimerkiksi voimaeläimien hyödyntämiseen omassa elämässä. Tämä on ihana matka ja suosittelen lämpimästi jokaiselle energiatyöstä kiinnostuneelle. Teen yhteistyötä Iloinen Elämä -yrittäjän Heli Kinnusen kanssa. Kurssi kestää 1.12.2023 - 5.1.2024 ajan ja se järjestetään etäkoulutuksena, jotta voit opiskella oman näkemisen luomista omaan tahtiin. 

Materiaalia tulee joka viikko. Tämä on juuri sinulle, joka mietit miten voisi omaa yhteyttä henkimaailmaan lähteä rakentamaan, mitä kaikkea siihen kuuluu, mikä on se omin paras tapa tätä opiskella. Pääset valopolun alkumetreille helposti ja saat työkaluja kehittää itseäsi. Kurssin hinta: 159€. 

Muistutan, että kun ostat kurssin 15.11.2023 mennessä, on early bird - tarjous Oo itte näkijä! - kurssille 111 €. Verkkokaupan kautta maksaessasi alennuskoodi on OOITTE. 

Lisätietoa sekä ilmoittautumiset voi tehdä myös : 

kinnunen.helisusanna@gmail.com 

chakratzaa@gmail.com 

www.chakratzaa.fi 

https://www.yourvismawebsite.com/iloinen-elama-tmiMETA eli Instagram ja Facebook blokkaa Chakratzaan mainoksia ja julkaisuja.

Syynä toistuvat ihmisten tekemät roskaposti-ilmoitukset. Netti-ilkeily on myös tätä nykyisin. Surullista. Jatkossa koetan avata meneillään olevia kamppiksia ja tarjouksia tänne nettisivuille. 

Lisäksi kanta-asiakasposti sähköpostiin toimii myös, niin pysyy ajan tasalla meneillään olevissa asioissa. Jos haluat saada sähköpostia n. kerran kuukaudessa, laita viestiä, lisään sinut listalle. 

Olette rakkaita!


Puolangalla enkelikorttien ja heilurin plaraamista to 2.11.2023 klo 18 alkaen

Hinta 40 €, jos otat kaverin, hänelle hinta 20 €. Sitovat ilmoittautumiset, paikkoja rajoitetusti tilan takia.  Aiheena siis enkelikortit ja / tai heilurin käyttö. Pohjalle tehdään pieni alustus aiheeseen, sen jälkeen nostellaan ensin kortteja itselle ja sitten tehdään vaihtariharjoitukset kaverin kanssa. Omat kortit mukaan tai sitten voi lainata korttipakkoja Chakratzaalta.

Tähän ehtii hommata oman korttipakankin, jos tuntuu, että haluaa sen aktivoida illassa käyttöön. Esimerkiksi Adlibriksellä on ihania enkelikorttipakkoja. Suosittelen selaamaan ja ostamaan sellaisen pakan, mikä resonoi sydämessä. Toki aivan tavalliset tarotitkin käy, jos haluaa niiden kanssa vaihtaa energiaa.

Oman heilurin voi ottaa myös mukaan. Kauttani saa ostettua myös kristalliheilurin. Hinta 29 €. Laita viestiä, jos haluat sellaisen ostaa, niin otan mukaan. Sen aktivointi onnistuu myös samassa illassa.

Uusien korttien aktivointi voidaan tehdä yhdessä visualisoiden ja meditoiden korkeimmissa energioissa. 

 Tervetuloa nostattelemaan värähtelyjä (enkeli)korttien kanssa. Paikalle mahtuu 6 - 8 henkeä. Ilmoittele samalla ilmoittatuessasi, jos haluat tilata heilurin kauttani tai lainaat kortteja.


Lukuisien ihmisten kanssa olemme pohtineet enkeliyhteyttä ja sen tuomaa valoa ja valopolkua ihmisten elämässä. Aihe on aika laaja, mutta tiivistettävissä.

Iloinen Elämä ja Chakratzaa yhdistävät voimansa ja loimme ihanan, lämminhenkisen ja syventävän kokonaisuuden sinulle, joka haluat loistaa kilpaa valopäänä enkelten kanssa.

Koska enkelilukuna 111 on huikea uuden alun luku, kurssi alkaa 1.11.23. Kurssitapaamiset / -postit lähtevät viikoittain. Kurssilla on käytännön teoriaa, harjoituksia, opastusta, iloa ja valoa. Kesto 6 viikkoa eli viimeinen tapaaminen huipentuu pikkujoulujjen alusaikaan. Kurssi kestää 1.11.2023 - 13.12.2023 ajan ja se järjestetään etäkoulutuksena, jotta voit opiskella enkeliyhteyden luomista omaan tahtiin. Materiaalia tulee joka viikko. Se sisältää 5 opintokokonaisuutta enkelimeditaatioin sekä harjoitustehtäviä.

Tämä on juuri sinulle, joka mietit miten voisi omaa enkeliyhteyttään lähteä rakentamaan, mitä kaikkea siihen kuuluu, mikä on se omin paras tapa tätä opiskella. Pääset valopolun alkumetreille helposti ja saat työkaluja kehittää itseäsi. Voit ostaa kurssin suoraan tästä. 

Kurssin hinta: 159€

Kurssi tapahtuu sähköisesti etänä, sisältäen videomateriaalia ja kirjallista materiaalia.

Jos sinulla resonoi tämä matka kanssamme, olet tervetullut joukkoon. Kurssin voi myös maksaa osissa. Maksu laskulla, joten kun ilmoittaudut mukaan, laita viestillä yhteystietosi. Kurssipaikka lunastuu maksun jälkeen ellei osamaksusta ole erikseen sovittu.


Lisätietoa ja ilmoittautumiset suoraan verkkokaupan kautta: https://holvi.com/…/produ…/07259ef60efd04548ffa0269cdbbd1e2/ Alennuskoodi LUOITTE (tällöin hinta 111 €).

tai sähköpostiin

kinnunen.helisusanna@gmail.com

chakratzaa@gmail.com

www.chakratzaa.fi

https://www.yourvismawebsite.com/iloinen-elama-tmi

P.S. Tulossa myös Oo itte näkijä -verkkokurssi, jos yhteys henki- ja valon maailmaan sekä henkioppasiin kiinnostaa. Aloitamme tämän 6 vkoa kestävän verkkokurssin 1.12.2023. Saa ennakkoilmoittautua. Alekoodi OOITTE on voimassa ennakkohintaan 15.11.2023 saakka: https://holvi.com/…/produ…/3ae5d2f22b33cf8bb7425d0a69aee36e/

P.P.S. jos energiahoitaminen tuntuisi kiehtovalle aiheelle, hyödynnetään edellistä kahta kurssia ja jatketaan vielä energiahoitoasioissa yksi kurssi. Suositellaan, että kaksi edeltävää (luo itte sekä oo itte) -kurssia olisi takana, mutta onnistuu totta kai ilman niitäkin. Mutta näille asioille on hyvä avata omaa korkeampaa energiaansa, siksi tämä järjestys on mainio. ❤ Oo itte energiahoitaja! -kurssille myös toki voi alkaa ilmoittautua. Kurssi itsessään alkaa 1.1.2024, kesto 6 vkoa. Kurssin voi ostaa ennakkoon tästä alekoodilla ENERGIA : https://holvi.com/…/produ…/87b1d5e478861f1b1c03eb165933ada8/Ajankohtainen asia tiedoksenne näin syyskauden alkumetreillä liittyen hinnoitteluihin. Yhdenmukaistan mm. sokeroinneissa hinnat niin, ettei ole ensi- ja jatkohintoja. Yleinen korotuspaine materiaaleissa pakottaa palveluiden hinnan- ja sisällöntarkistuksiin, mutta koetan aina vaan pitää hinnat järkevinä pienistä palveluhinnaston korotuksista huolimatta, koska laadusta en halua tinkiä. 

Esimerkiksi Brain Relief -hoidon uusi valtakunnallinen suositushinta on 65 €. Chakratzaalla se on ollut tähän asti 55 €. Jatkossa hoidon saa 60:lla €. Suositushintaan ei ole tehty korotusta moneen vuoteen, vaikka siihen on ollut paineita. Kolmen kerran sarjahoidon voin myydä alennuksella, jolloin suositushinta on 159 €.

Koska olen alv-velvollinen, arvonlisävero 24% täytyy sisältyä palveluiden hintaan. Niinpä hinnat tulevat joissakin palveluissani uusiutumaan 1.9.2022 alkaen muutamilla euroilla ylöspäin. Jo ajan varanneille, veloitan palveluista tähänastisen hinnan ja vielä tänään palvelun kuin palvelun (koskee kaikkia palveluita) varannut saa palvelunsa huokeammalla hinnalla. 

 Hinnantarkastukset koskevat lähinnä ainakin rentoutus-, hieronta- ja sokerointipalveluja sekä joitakin ripsipalveluja. Sisällöntarkastuksia teen mm. jalkahoitoihin niin, että täyden palvelun jalkahoito on tyyriimpi, mutta sillä tavoin, että saa AINA rahoilleen vastinetta. Sen verran pedantti olen, etten juosten kustusti osaa mitään hoitoa tehdä. Joten älä tule hoitoon, jos olet kiireinen minuuttiaikatauluihminen. Chakratzaalla nimittäin tehdään h u o l e l l a ja pieteetillä, son vissi! Rauhaa ja rakkautta kaikille. 

Olet tervetullut lämpimästi jatkossakin hoidettavaksi!


Hennakulmat ovat nopeasti
kasvava trendi kauneusalalla.
Nyt myös Chakratzaalla on mahdollista saada Ciaobrown kulmakarvat. Lue enemmän Hennasta tajunnavirtaa -osiosta. 


PIKKUJOULUT Chakratzaalla ystävän tai työporukan kanssa?

Haluaisitko kaverin, puolison tai työyhteisön kanssa jotain yhteistä ja erilaista pikkujoululaatuaikaa? Chakratzaan pieni hoitotila on oiva paikka ladata energioita uusiksi ennen joulua. Kysy rohkeasti vapaita aikoja (iltoja) ja viikonloppuja. Tee itte kauneushoitos -hoidon voi valita joko jalka- kasvo- tai käsihoidosta. 

Maksimiryhmäkoko 5 henkilöä, muuten happi loppuu kesken. Ohessa erilaisin sisällöin tarjottavia ohjelmia. Vinkkaa kaverille, puolisolle tai omalle työporukalle. Tai tule vaikka yksin, ei sekään ole kiellettyä. 

Joulu on ihanaa ja kaunista energia-aikaa! Tervetuloa! Ja hei, on mahdollista tilata myös minut jonkun kotiin, jos haluat järjestää kotona illanistujaiset. <3 Luo kotisivut ilmaiseksi!