Triple Power Skinlifting -lankametodi Kasvoille

18.10.2023

Triple Power Skinlifting Kauhavalle

Olen parhaillaan opiskelemassa Triple Power - lanka lifting metodia. Tämä hoitometodi on vasta rantautumassa Suomeen, joten on upeaa olla ensimmäisten joukossa ottamassa sitä vastaan. Kohta tätä varmasti saa kaikkialta, mutta paistatellaan nyt hetki tässä fiiliksessä. 

Tänä vuonna Monteil lanseerasi maailmalla mainetta niittävän Nano teknologiaan perustuvan Triple Power kasvohoidon. Innovatiivisena terveys- ja kauneusalan yrittäjänä kiinnostuin tästä heti, sillä moni asiakas on kysellyt mahdollisuudesta päästä injektiohoitoihin ja / tai mesolankahoitoihin, joita saavat tehdä vain terveydenhuollon rekisteriin kuuluvat kauneusalan toimijat. Esteettisten hoitojen kysyntä on kasvanut selkeästi koko ajan, vaikka toisaalta luonnollisuus ja luonnonkauneus, ikääntymisen merkkien kunnioittaminen ja niiden sielutasolta asti tuleva hyväksyminen on tätä päivää myös. En voi tässä kohtaa myöskään olla muistuttamatta, että KAUNEUS lähtee SIELUTASON ENERGIASTA.

Myös energiahoidot tehostavat soluaineenvaihduntaamme ja kas kummaa, sitähän onkin yllättävän sädehtivä, kun hoitaa vaikka "vain" energioitaan. Awink niille, jotka tähän saakka olette pitäneet energiahoitoja turhina hömpötyksinä. Yksinkertaiset hoitometodit ovat yleensä parhaita ja toimivia. Lisäksi haluan tarjota luksustuotteiden mahdollisuutta myös Chakratzaan kautta kaikille halukkaille kohtuuhintaan.

Haluan itsekin nähdä vaikutukset, iloita asiakkaan kanssa ja jakaa hyvää energiaa sitä kautta eteenpäin. Lisäksi haluan tarjota tehokkaita hoitoja räätälöidysti aina turvallisin ja luottavaisin mielin. Tämä kasvohoitometodi on siis tulossa tarjontaan asap. Huippuluokan Triple Power -matka ammattilaisena on siis alkamassa.

Mikäli tämä mullistava ja uusi kasvohoitokonsepti kiinnostaa, ota ihmeessä yhteyttä, niin varataan aika. Tai varaa itse aikasi sähköisestä kalenteristani. Tuotteet ovat siis tulossa ja saapumassa Suomeen 3 - 6 viikon kuluessa. Kaikissa tehokkaissa Chakratzaan kasvohoidossa on tarkoitus lisätä kollageenin muodostumista ulkoisesti.

Niin myös tässä metodissa. Myös sisäinen kollageenin nauttiminen on hyvästä yhtä aikaa, silloin kollageeniboostauksessa kollageenia riittää myös ihon uudistumiseen. Keho nimittäin käyttää kollageenia aina ensin tärkeimmissä elimissä, kuten aivoissa sekä lihaksissa. Kollageenihan on siis sidekudosproteiini.

Ihossa ikääntymisen merkit alkavat näkyä viimeistään 30 -vuotiaana. Onneksi pystymme itse vaikuttamaan ihon ikääntymiseen. Iän myötä meidän ihon pinnan suojamekanismi ja rakennepaikkautuvuus heikkenee, kun ihon soluissa esimerkiksi fibroplast -solut muuttuvat passiiviseksi. Tällöin ohuet juonteet muuttuvat rypyiksi ja syviksi juonteiksi.

Kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon jakautuminen hidastuu ja loppuu jossain kohtaa kokonaan. Viimeistään, kun sielumme fyysinen kehon jättää. Kuiva iho esimerkiksi vaihdevuosien aikana lisää tämän takia myös ryppyjä, kun fibroplast -solujen määrä myös vähenee, toiminta ei pelkästään passivoidu. Tässä metodissa käytetään kulta-, kollageeni- ja silkkilankoja.

Silkkifiboiini muistuttaa hyvin pitkälle samanlaista proteiinia kuin ihossamme jo on ja sen takia se on erittäin hyvin siedetty. Lue: sopii siis kaikille. Se toimii kosteudenkuljettimena syvälle ihoon. Samalla silkki muodostaa ihon pinnalle suojakalvon.

Kollageeni vankistaa ihon kollageenirakennetta peptidien kanssa. Peptidit tehostavat siis ihon uudistumista. Kulta rauhoittaa, parantaa ja elvyttää ihoa. Iho saa hehkua. Lisäksi tässä metodissa on ainesosina linnunsylkeä ja Pennywort - tiikerikrassia. 

Näiden tehtävänä on uudistaa ja tasoittaa ihon pintaa. Langat on valmistettu silkkiäistoukkien kotelon serisiini- ja fibroiiniproteiinista. Silkki on yksi kiinalaisen lääketieteen arvokkaimmista raaka-aineista sen pH -arvon ja ihoystävällisyyden ansiosta. Tästä syystä silkkilangat ovat bioyhteneväisiä ihon kanssa ja siksi turvallisia käyttää.

Kollageenifibronit tarjoavat iholle runsaasti kosteutta, sillä ne pystyvät imemään itseensä kosteutta 300 -kertaisen määrän ja luovuttavat sitä iholla eteenpäin. Langoissa on peptidejä, jotka ihoon imeytyessään pääsevät vaikuttamaan ja aktivoimaan jälleen fibroplastien tuotantoa, mikä taas alkaa tuottamaan lisää kollageenia ja elastaania. Kultaa, kultaa, kultaa... Kulta tuo hoitoon lisää Poweria ja maksimoi infektioriskiä, sillä kulta on erittäin desinfioiva raaka-aine.MISTÄ LANKALIFTING -METODISSA ON KYSE?

Monteil Triple Power Skin Lifting on hoitometodi, jossa ihon pintaa ei rikota. Hoidossa juonteiden syvyyttä pystytään madaltamaan selvästi jo yhdellä hoitokerralla. Uskomattoman hoidon lopputuloksen teho perustuu geelimäisien hoitotuotteiden kykyyn epidermiksen soluväliaineessa ja asettua täyttämään kohtia, joissa ihon oma tukirakenne on heikentynyt ja se näkyy juonteina. Samaan tekniikkaan perustuvat perinteiset SAN -kierrelangat, jos näihin olet joskus perehtynyt.KÄYTETTÄVÄT TUOTTEET

Silmämeikinpoisto

Puhdistusgeeli

Kuorinta (entsymaattinen). 

Kasvovesi

Langat (N. 15 kpl)

Seerumi

Silmänympäryksen hoitovoide

Kosteusvoiteet (24 H)HOIDON VAIKUTUKSET

Täyteläisyyden palauttaminen iholle

Kollageenin tuotannon aktivoiminen

Nasolabia -alueiden juonteisiin

Juonteisiin silmänympärysalueella, mukaan lukien harakanvarpaat

Huulten ympärysjuonteisiin

Lisää eloa väsyneelle ja vaurioituneelle iholle

Laajentuneisiin ihohuokosiin

Välittömät hoitotulokset

Täysin kivuton

Iho näyttää välittömästi kiinteämmältä

Ihon annetaan levätä seuraavat 8 tuntia. Tänä aikana sille ei lisätä kosteustuotteita, vettä tai kosketella sitä. Hoidolle ei ole löydetty sivuvaikutuksia.

HOITOKERTOJEN MÄÄRÄ riippuu täysin halutusta lopputuloksesta sekä käytettävien lankojen määrästä. Suosittelen aluksi tehtäväksi 3 - 6 hoitoa 10 - 14 vuorokauden välein. Boostaava hoitojakso tehdään n. 6 kk välein tai ylläpitohoitona kerran kuukaudessa.HINNOITTELU

3 x hoitosarja on edullisempi (400 €) kuin yksittäinen hoito.

6 x hoitosarja on vielä edullisempi (750 €).

Yhden hoidon hinta on 150 €. TERVETULOA KOKEMAAN UUSINTA UUTTA IHONHOITOA!


Luo kotisivut ilmaiseksi!