Tervetuloa!

11.02.2019

Tästä se alkaa, nimittäin Chakratzaan avaaminen


Ihan huikeaa, miten ihmisen mieli on erilainen kuin toisen ihmisen mieli. Itse olen pienestä saakka ollut hyvin erilainen. Salliva. Suvaitseva. Epäoikeudenmukaisuudesta tympiintynyt. Nauravainen. Laulavainen. Väljä. Jaa, että mikä. No VÄLJÄ! Niin ne täällä Pohjanmaalla sanoo tämmöisistä ihmisistä. 

Miten hullunmyllystä pois pääseminen toiseen hullunmyllyyn on ihan järisyttävän vapauttava tunne. Pienyrittäjyyteen hyppääminen on aivan hullua ja perisuomalainen kateus ja epäusko kuppaa loputkin siitä ajatuksesta, että ihminen tekeekin jotain uskonnon, shamanismin, new agen, pimpelipomin ja henkimaailman kanssa. Ja vielä niin, ettei maapallo nyrjähdä paikoiltaan. Vaan ihan sulassa sovussa, hyväksyen sen, että asiat vaan ovat niin selkeää, yhtä luonnon ja solutason kanssa. Energiakenttien kanssa. 

Olen saanut palautetta, että tämän energialapseni nimi (eli suomeksi yritys) on niin kovin vaikea. Kysyn: miten niin? Jos koskaan on kuullut sanan chakra, ei lopun taikatempun tekeminen lisäpäätteenä vaadi nupilta liikoja. Cha-cha-chaa, satsatsaa, Chakratzaa. Kas noin. Oman yritykseni idea on siis vaalia ihmisen hyvää oloa, hengen, mielen ja ruumiin tasapainoa, lievittää stressiä, nauttia elämästä tässä ja nyt. Joka tapauksessa Chakratzaa on nyt syntynyt. Katsotaan kauanko se elää ja hengittää, kauanko se jaksaa porskuttaa, koemmeko uhmaiän tai vaikeat teinivuodet. Siirrynkö insinöörikouluun jossain vaiheessa kaikkeni antaneena vai saanko toimia valotyöntekijänä loppuelämäni. <3 

Kiitos universumille, enkeleille, äiti maalle, aviomiehelleni, lapsilleni, vanhemmilleni ja sisaruksilleni, että te olette tehneet minusta tällaisen. Hieman hörhön, mutta helpostilähestyttävän sellaisen. Rakastetaan toisiamme!Luo kotisivut ilmaiseksi!