Sääret löytyvät sokerilla

26.05.2021

Kävin Alexandria Professional® vartalosokeroinnin koulutuksen Vaasassa 24.5.2021.

Nykyisin sokerointi muodostaa suuren osan kauneushoitoloiden palveluista ja tarjoaa paljon enemmän kuin perinteinen vahakarvanpoisto. Asiakas on aina vakuuttunut työn jälkeä ihaillessaan. Käyttämäni Alexandria Professional-sokerointituotteet on kehitetty ammattimaiseen sokerikuorintaan ja hellävaraiseen ja hygieeniseen karvojenpoistoon. Erilaisista sokerimassoista löytää aina eri tilanteisiin ja vuodenaikoihin sopivan tuotteen. 

Pysytään pehmeinä toisillemme! 

Puhtaat ja luonnolliset ainesosat

Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se on niin luonnollista, että voit vaikka syödä sitä. Sokeri on vagaaninen karvanpoistotapa. Se ei ole niin kuumaa kuin vaha. 

Nesteeksi kuumennetun vahan lämpö voi aiheuttaa palamista ja arpeutumista. Vahan pitkäaikainen käyttö vahingoittaa ihonalaisia yhdistäviä kudoksia, erityisesti huulien ja silmäkulmien alueilla, tällä on yhteyttä ihoryppyjen syntyyn. Sokeritahna on taas turvallinen jopa suonikohjuisille alueille ja se on yksinkertaisesti miellyttävän haalea. Koska vaha sisältää pihkoja, tarvitaan kemiallisia puhdistusaineita poistamaan se lattioilta, laitteista, vaatteista ym. 

Sokeritahnan voi helposti puhdistaa lämpöisellä vedellä ja se ei riko ihoa. Vahaa ei voi käyttää joillakin ihoalueilla kahta kertaa enempää. Elävät solut ovat kosteita ja koska sokeri on vesiliukoista, ei se liimaudu niihin. On turvallista käyttää sokerikuorintaa myös kuivan ihottumasta kärsivän ihon käsittelyssä vaikka asiakkaalla olisi kuiva psoriasis. 

Täten voidaan poistaa myös lyhimmät karvat aiheuttamatta iholle vahinkoa tai ärsytystä. Alexandria Professional® - vartalosokerointi on edullinen vaihtoehto karvattomuudelle. Samaa sokeritahnaa käytetään uudestaan kehon eri alueilla ja hoidon jälkeen tahna heitetään pois. Se ei jämähdä iholle. 

Vahassa jämähtäminen taas merkitsee jatkuvaa levittämistä ja poistamista. Sokeritahna ei katko karvoja. Vahamenetelmä voi aiheuttaa 15-30 % katkenneita karvoja. Koska vaha kovettuu kiinni karvaan, sillä on taipumus murtaa karva irti ihon pinnasta sen sijaan, että vetäisi sen kokonaan ulos. 

Sokeroinnissa karva poistetaan tupesta sen luonnolliseen kasvusuuntaan, näin karva ei katkea ja lisäksi asiakas ei tunne niin paljon kipua. Likaisuus vahaushuoneessa on vaara, koska bakteerit voivat levitä vaha-aineen sisään. Sokeritahna ei allergisoi. Koska sokeritahnan sokeripitoisuus on niin suuri, bakteerit eivät pysty leviämään siihen. 

Huomaa: Sokeria käytettiin kansalaissodassa (USA) parantamaan haavoja, koska se estää infektioita ja nopeuttaa paranemista. Ennen vahausta ihokarvojen täytyy kasvaa vähintään 5 mm, koska vaha ei tehoa lyhyihin karvoihin. Monet sokeroijat poistavat karvoja jo 1-2 päivän kuluttua sheivauksesta. Ihon pinnalla näkymättömien karvojen poisto johtaa pysyvään karvattomuuteen. 

Karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Asiakkaat saavat täten yhä paremman tuloksen. 

Yleisiä uskomuksia

1. Toisin kuin luullaan, sheivaus ei saa karvaa kasvamaan nopeammin ja paksummaksi. Sheivattu karva vain näyttää paljon paksummalta, kuin sheivaamaton karva. Tietyt kehon alueet tuottavat vääjäämättä paksumpia, tummempia karvoja, koska ne on syntymästä lähtien siihen ohjelmoitu. 

2. Toisia ihmisiä ei voi sokeroida, koska sokeri imeytyy verenkiertoon? Ei pidä paikkaansa. On jopa turvallista sokeroida diabeetikon ihoa, kun taas vahaus ei ole. Ja koska hoitoon ei sisälly mitään kuumennusta, se ei aiheuta vaaraa. 

3. Vartalosokerointitahnan täytyy sisältää jotain kemikaalia? Ehdottomasti ja takuulla ei sisällä! Markkinoilta löytyvä sokeripihkavaha ei ole oikeaa sokeritahnaa. 

4. Karvat pitää kasvattaa pitkiksi kuten vahauksessakin? Tämä on taas väärä lausunto paitsi, jos katsotaan liuskasokerin olevan sokerointia. Suuri yleisö on sekoittanut nämä kaksi tekniikkaa. Liuskasokeri on periaatteessa sama kuin vaha - joskin hieman sitä parempi. 

Liuskasokerikin on 100 % luonnollinen, syötävä, vesiliukoinen ja se ei levitä bakteereita. Oikein käytetyllä ammattimaisella sokerointitekniikalla ja oikealla tuotteella on mahdollista poistaa karvat, jotka on sheivattu 1-2 päivää aiemmin. 

5. Sokerointi kestää liian kauan. Tähän kommenttiin täytyy vastata esimerkin avulla. Uuden asiakkaan karvoja ei ole sheivattu kolmeen viikkoon. Jos vahataan toinen sääri ja toinen sokeroidaan ja 20 minuutin kuluttua tutkitaan sääriä, niin sokeroitu sääri on jo pehmeämpi kuin vahattu sääri. 

Uusi 5 min. sokerointikierros lisää ja sokeroitu sääri on nyt saatu täydellisen puhtaaksi verrattuna vahattuun sääreen. Kahden viikon kuluttua vahatussa sääressä tulee näkymään paljon enemmän karvoja kuin sokeroidussa. Karvat ovat vahaukselle vielä liian lyhyitä, mutta eivät kuitenkaan sokerointiin! Ja kun on kulunut 4 viikkoa ensimmäisestä käsittelystä, huomaaa, että sokeroidussa sääressä on paljon vähemmän karvaa kuin vahatussa sääressä. 

6. Muut menetelmät syrjäyttävät sokeroinnin; esim. valoimpulssihoito. Itse asiassa sokerointimenetelmä on usein valoimpulssihoitoloissa oheishoitomuotona. Sokeroinnin jälkeen annettu valoimpulssihoito pidentää hoitoväliä esim. bikinialueen hoidossa. Ensimmäisen vuoden jälkeen ja erityisesti toisen vuoden jälkeen monet asiakkaista havaitsevat, että sokerointi yksistään antaa erittäin hyvän hoitotuloksen. 

En väitä, etteikö jonakin päivänä tulisi hoitomuotoa, joka olisi yhtä tehokas ja hellä ja pysyvä kuin sokerointimenetelmä. 

7. Sokerointi aiheuttaa sisäänkasvaneita karvoja. Huono tekniikka ja asiakkaan kotihoidon laiminlyönti ovat sisäänkasvaneiden karvojen pääasiallisia syitä. Jos sinulla on taipumusta sisäänkasvaneisiin karvoihin, on erityisen tärkeää huolehtia myös karvanpoistoa edeltävästä ihonhoidosta, jälkihoidosta ja huolenpidosta. 

Paitsi että sokerointi saa sääret, kainalot ja bikinarajat pehmeiksi ja karvattomiksi ja ihon hyvin hoidetuksi, se kirkastaa myös tatuoinnit! Awink! Ja kukapa estää varaamasta aikaa miehelleen nenäkarvojen, korvakarvojen ja piip-karvojen poistoon, jos ne vaan häiritsevät? Mutta aloittaa voi vaikka naisen omista sääristä ja ajan voi varata sokerointiin suoraan tästä linkistä. 

TERVETULOA ASIAKKAAKSI!

Luo kotisivut ilmaiseksi!