Ihosi kaipaa elvytystä

17.06.2020

Meille suomalaisille on ihonhoito haastavaa johtuen jo pelkästään ilmastosta. Onneksi suomalaiselle iholle sopivia tuotesarjoja ja luonnonkosmetiikkaa on tarjolla koko ajan enemmän. 

Terveydenhoitajana olen itse ollut laiska hoitamaan omaa herkkää, pakkasten runtelemaa ihoani kasvoilla. Olen ajatellut, että perusvoide riittää tai tarvittaessa sipaisee vaikka ruokaöljyä naappeliin, kyllä se auttaa. Opiskelen tässä kosmetologiksi ja opintojen myötä ihon rakennetta ja toimintaa on avattu enemmän ja moni asia on nyt saanut järkeenkäyvän selityksen. 

Niinpä luonnonkosmetiikka on saanut sydämessäni enemmän sijaa ja synteettiset ihonhoitotuotteet PIENEN armahduksen omassa päässäni. Nämä ovat tällaisia aatteellisia ja asenteellisiakin juttuja, mutta armollisuutta on alkanut tulla kauneudenhoidon tiimoilta minunkin puheisiini.CERAZYME REJUVENATION

Törmäsin kyseiseen patentoituun kasvojen ja vartalon ihonhoitomenetelmään puolivahingossa, niinkuin usein hyviin asioihin törmätään. Tai kaikkihan me tiedämme, että asiat menevät niinkuin niiden kuuluu. Joten löysin menetelmän matkallani. Kyseessä on siis ihokarvojen vahaukseen ja poistoon liittyvä kasvohoito, jolla on todella kova ja toimiva anti-aging teho. 

Vahauksen lisäksi ihoon syötetään hoidon aikana aktiivisia ainesosia, jotka suojaavat ja korjaavat ihoa ja kudoksien kuntoa. Kasvohoidossa käytettävät Marine DNA -säikeet vahvistavat ihon omaa suojausta, stimuloiden niitä geenejä, jotka ovat vastuussa vaurioiden korjaamisesta. Usein meidän kehon omat aineet eivät siihen riitä ja ulkoinen lisäapu on tarpeen, kun ikäännymme. Tuotteessa on joukossa mm. aminohappoja, jotka pienen kokonsa ansiosta imeytyvät tehokkaasti ihoon, keskittyen ihon pintakerroksen syvimpien osien kosteutukseen. 

PCA on kosteuttava molekyyli, joka toimii lisäämällä veden säilyvyyttä ihossa kosteuttaen, pehmentäen ja tuoden lisää elastisuutta. Tämä patentoitu kasvohoito edesauttaa ihohuokosia imeyttämään ainesosia seerumin ja lämpimän vahan kanssa. Hoito toimii osmoottisena naamiona, parantaen ihon kosteustasapainoa ja optimoi aktiivisten ainesosien tunkeutumisen ihoon. Kasvoille ja vartalolle löytyvät omat tuotteensa ja esimerkiksi oikein kuivaihoiselle karvasäärelle tämä hoito on loistava, sillä pois vahattu ihokarva kasvaa takaisin hitaammin ja syväkosteuttavat seerumit saa sääret tuntumaan ihanille. Sama koskee myös kasvojen ihoa. 

Seerumin (DNA Facial Concentrate) anti-aging ainesosien rakenne ja molekyylipaino on analysoitu maksimaalisen imeytymisen takaamiseksi ihon pintakerroksen syvimpiin kerroksiin saakka. Sen aktiivisia ainesosia ovat ubikinoni eli Q10 koentsyymi, Marine DNA säikeet, Luonnolliset kosteuttavat tekijät ja unikonsiemenöljy. Q10 koentsyymi estää tehokkaasti ryppyjen muodostumista ja samalla parantaa ihon elastisuutta. Ubikinoni stimuloi solujen toimintaa ja auttaa ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä. 

Marine DNA säikeet elvyttävät ihoa, suojaavat ja korjaavat sitä parantaen ihoa ja kudoksien kuntoa. Natural Moisturaising Factor (NMF) tai suomeksi LKT ovat luonnollinen suoja, jonka ihon on luonut kuivumista vastaan ja seerumissa nämä tekijät auttavat korjaamaan omaa luonnollista kosteustasapainoa. Kehomme ei tuota itse linolihappoja, joten sen saaminen ulkoisesti on myös tärkeää. Kasvohoidossa käytettävä seerumi kosteuttaa syvältä täyttäen ryppyjä ja parantaen ihon elastisuutta sekä tuo elävyyttä ihoon. 

Kasvohoito sinällään kiinteyttää kasvoja, vahvistaa kudoksia ja ehkäisee ihon ikääntymistä tehokkaasti. Kuuden kerran sarjahoidosta on kerrottu tulleen uskomattoman kauniita lopputuloksia. Tätä kasvohoitoa voi tehdä maksimissaan kuukauden välein. Kasvohoidon jälkeen ei suositella rusketusaineita käytettäväksi ainakaan seuraavaan 48 tuntiin. 

Hoitoa ei voi tehdä, mikäli ihollesi on tehty täytehoitoja 48 tuntia aiemmin. Hoitoa ei voi tehdä silmien alueelle ja kulmakarvojen aluekin hoidetaan todella varoen. Pelkkää Ceramyze kasvorasvaa voi ostaa myös itselleen kotiin esimerkiksi allekirjoittaneelta. Pigmenttiläiskiin löytyy myös oma kasvorasvansa. 

Muita tuotteita ei ole myynnissä, sillä kyseessä on ammattilaiskäyttöön tarkoitettu kokonainen kovan luokan patentoitu ihonhoitosysteemi. 


PALJASTA KAUNIS IHO HELLÄVARAISEN TEHOKKAASTI KUOLLUT IHOSOLUKKO POISTAMALLA. TAKAAN, ETTÄ LOPPUTULOS ON UPEA. 

HOITO VÄHENTÄÄ IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ, AUTTAA KEHOA KORJAAMAAN KUDOKSIA, SEKÄ KOSTEUTTAA JA SAMALLA POISTAA KARVAT LÄHES KIVUTTOMASTI. 

PATENTOITU KAKSOISVAIKUTUS TOIMII NAAMION TAVOIN. 

Kaikki palvelut varattavissa tästä

Luo kotisivut ilmaiseksi!