Joulu on ohi, vuosi 2020 saapuu

30.12.2019

Siinä missä muutkin, myös itse olen ahkeroinut kuluneen vuoden 2019 enemmän ja vähemmän.


Taakse jää erityisen kummallinen vuosi siinä suhteessa, että olen kuunnellut sydäntäni ja tehnyt asioita ja valintoja, joita kukaan järkevä ihminen ei kai tekisi. Tästä seuraisi kuitenkin pidemmän päälle masennusta ja arvottomuuden tunteita ja niinpä olen sinnikkäästi koettanut pysyä sydämen totuuden tiellä. Tämä siksi,sillä sydämen totuus on tämän hetken ja tulevaisuuden uusi musta ja siihen kannustankin kaikkia ryhtymään. 
On paljon helpompaa tehdä sitä, mistä oikeasti tykkää kuin sitä, mistä maksetaan näennäisesti hyvin, mutta ei tohdi edes antaa itsestään kuin sen pienen ammatillisen siivun ja sen jälkeen sulkea työpaikan oven ja luikkia kotiinsa lepäämään.


Olen saanut tehdä töitä Chakratzaan ohella myös terveydenhoitajana kotikonnuillani. Olen ollut todella kiitollinen siitä. On mielenkiintoista havaita, kuinka tuntee tulevansa aina kotiinsa, kun pohjoiseen pääsee. Terveydenhoitajan työ on aina hyvin ennaltaehkäisevää, josta erityisesti pidän. 

Nykymaailma on onneksi heräämässä etukäteen tehtävään hyvinvointityöhön, vaikka markkinatalouden saneluissa matka työhyvinvoinnin jalkautumiseen tuntuu hyvin pitkälle. Minulla on ihania asiakkaita Etelä-Pohjanmaallakin ja heidän kanssaan olen saanut hyviä onnistumisia mm. rentoutuksen parissa. Brain relief kuulostaa edelleen monen mielestä erikoiselle hoidolle. Sitähän se ei ole. Se on edelleen ensiapua stressaantuneille aivoille ja hoito on mielihyvähormoniryöpsähdysten aikaansaamista eri terapeuttisia vyöhykkeitä koskien ja painellen. 

Hoidon jälkeen asiakas joko nukkuu paremmin tai virkistyy hiiteen. Usein kerta jo riittää, mutta toisinaan kolmen sarjahoito on se paras vaihtoehto. Tällä kokemuksella sanoisin, että ensimmäinen käyntikerta on yleensä sellaista (jännittyneessä milialassa), ettei osaa täysin antutua syvälle rentoutumiselle. Toinen kerta on usein tehokkain, kolmas kerta boostaa toisen hoitokerran vaikutuksia. 

Näin minulle on kerrottu. Rakastan tätä työtä. Hoito on äärettömän ihana ja naurettavan tehokas ja sitä ei voi oikeasti sanoin edes kuvailla ennenkuin sen itse kokee. Miehet muuten nukkuvat hoidon jälkeen usein kuin pienet pojat. ;) Suosittelen lämpimästi hoitoa edelleen sukupuolesta riippumatta.

Vuosi 2020 tuo itselle taas muutoksia työelämässä. Terveydenhoitajan työt jäänevät vähemmälle pohjoisessa. Chakratzaan palveluihin on tulossa lisää palveluja lisäkouluttautumisen myötä. Kouluttautuminen rules. Kouluttautumistakin suosittelen kaikille. Älkää ihmiset sammaloituko. Kokekaa, eläkää, rakastakaa ja rentoutukaa! Silloin olette tehokkaimillanne. Sydämellistä ja totuudellista Uutta Vuotta 2020 kaikille!

P.S. Tarjoan kolmen tarotkortin vuositulkintaa vuodelle 2020 hintaan 10 euroa. Sen voit ilata verkkokaupastani ja lähettelen viestit sähköpostiisi. Jokainen vuositulkinta on uniikki ja oikeasti tehty, ei mtn sovellusta netistä vaan aitoa keskittymistä jokaiseen sieluun ja korttipöydän tarotviesteihin henkilökohtaisesti. Näihin ei voi laitella kysymyksiä niinkuin pitkään tarottulkintaan, mutta varmasti viestit ovat tilaajalleen antoisia ja rakkaudellisia. Vi ses! 

<3

Luo kotisivut ilmaiseksi!