Enkelienergiaa, NLP:tä, Reikiä, Aarrekarttaa, Hypoositerapiaa - You name it!

13.05.2019

Rakkaalla energiahyvinvointia lisäävällä metodilla on monta nimeä. Monen monta kertaa sitä huomaa jotenkin perustelevansa omia enkelienergiavalintojaan tuntemattomille hymähtelijöille. Olen vakaasti päättänyt olla huomioimatta hymähtelyjä, mutta kyllä se vaan tuo ego on kummallinen ja tarkkaavainen ja liki loukkaantuu, kun tajuaa, ettei minua oteta tosissaan. 

Tänä päivänä henkinen hyvinvointi on noussut omaan arvoonsa hiljalleen ja tälle puolelle tulee koko ajan uusia ajatuksia ja toimintatapoja sitä lisäämään. Enkelit ja uskonnollisuus ovat kuitenkin aika usein huuhaa-puolen asioita, jos asiaa kysyy korkeasti koulutetulta tutkijalta. Itseäni kovasti vielä vuosi sitten asia kismitti ja olisin halunnut lisää tutkimusta energiahoitojen vaikuttavuudesta. 

Sellaistahan ei oikein Suomessa ole saatavilla, Yhdysvalloissa kylläkin. Kun vaan viitsisi ottaa tutkimustuloksia kauniiseen käteen ja lukea. Mutta ei jaksa. Ja ei jaksa siksi, että nämä kaikki asiat ovat samaan alitajuntaiseen energiaohjaukseen perustuvia hoitoja. Itse toki uskon myös vahvasti enkeleihin, suojelusenkeliini ja henkioppaisiin. Ja kun tietää, että ne toimivat. Kaikki! Kyllä toimivat. Jokaisen naureskelijan pitäisi edes kerran kokeilla tällaista. Yllätyt iloisesti. Ei tarvitse maksaa rahoja takaisin. 

Viime yönä heräsin ja sain vahvan ravistelun omalta henkioppaaltani. Illalla olin äitienpäivän mainingeissa jotenkin alakuloisella ajatuksella ja pyysinkin, että unessa haluaisin jälleen vahvistusta valon polulleni ja siihen, miten voisin palvella ihmisiä tällä tiellä enemmän. Niinpä minut herätettiin aamulla aikaisin ja kerrottiin viestein, että enkeli-iltoja tarvittaisiin ja ihmiset haluaisivat kuulla näistä lisää. Olin jotenkin pitänyt jälleen kerran itsestään selvänä, että ihmiset kyllä lukevat näistä asioista ja ottavat itse selvää, mutta eihän se aina niin mene vaan omaan polkuuni kuuluu jakaa näitä asioita ja havaintoja eteenpäin. 

Enkeli-iltojen viestiä eteenpäin

Niinpä loin jo kolme lauantaista iltapäivää loppukeväälle ja alkukesälle. Jaan noissa iltapäivissä suu vaahdossa tietoani ja kokemuksiani. Tule kuulolle ja ennen kaikkea jakamaan omia kokemuksiasi opastetusti paikan päälle. Välitän viestejä ihanilta enkeleiltä ja tehdään meditaatioita yhdessä enkeliyhteyden parantamiseksi ja avaamiseksi. Hinta illalle on 40 €, mutta porkkanana laitan hintaan myös niin, että jos haluat tulla enkelihenkisen sielun kanssa tilaisuuteen, hän saa hinnasta 50 % alennusta. Niinpä yhteishinnaksi tulee 60 € kahta henkilöä kohti. Siihen rahaan, juodaan kahvia ja teetä ja napsitaan pientä purtavaa. Ei kyllä ole paha hinta ja jos ja kun tämä tilaisuus on sinulle tarkoitettu, eiköhän nuo eurot jostakin löydy. Mutta muista ilmoittautua etukäteen, koska tila on suhteellisen intiimi ja paikkoja on vain rajoitetusti. 

Toivon näistä illoista menestystä. Pohdin töihin lähtiessäni, että voisin tällaisia iltoja tehdä myös kauemmaskin, jos sellaiselle olisi halukkuutta. Pistäkääpä korvan taakse. On erilainen vaihtoehto illanistujaiseksi kuin vaikkapa Tupperware tai Dildonäyttely. ;)

Rakkaudellista toukokuun jatkoa kaikille!

P.S. Äitienpäivän suurin hitti olivat suitsukkeet. Nuo ihanat energiatikkuset, joilla saa tilaenergiaa muutettua aina seesteisemmäksi ja oivaltavammaksi. Suosittelen lämpimästi. Äidit arvostavat myös kristallisuolaa. Niin minäkin, sillä olenhan äiti. <3

Luo kotisivut ilmaiseksi!