Ripsienpidennykset Chakratzaalla

01.07.2022


Hybridit vai sittenkin "pelkät" klassiset ripset

Ripsienpidennykset on loistava valinta Sinulle, joka haluat olla aina huoliteltu tilanteesta ja vuorokaudenajasta riippumatta. Koska valittavana on useita eri muotoja, pituuksia ja paksuuksia, pidennyksistä saa hyvin luonnollisen tai näyttävän. Itse suosin hybridiripsimallia, jossa mairittelevin lopputulos tehdään aina asiakkaan oman silmän muodon ja mallin mukaan ottaen huomioon omien ripsien suomat mahdollisuudet. Ripsienpidennykset liimataan omien ripsien tuuheuden mukaan, joten omien ripsien pituus, kunto ja tuuheus vaikuttavat lopputulokseen.

Parhaimmillaan ripsienpidennykset saavat silmät salaperäiseksi, sensuelliksi ja intensiiviseksi. Aamulla herätessä katse on pirteä ja huoliteltu, eikä kulu aikaa ripsivärin laittoon. Ripsienpidennys ei vain näytä kauniilta, vaan on myös erittäin käytännöllinen. Enää ei tarvitse tuhlata aikaa eikä rahaa ripsivärin laittoon ja poistoon, kuten ei myöskään tarvitse murehtia ripsivärin leviämisestä sateessa tai missään muussakaan olosuhteessa.

Ripsikuidut kiinnitetään niin, että niistä muodostuu mahdollisimman tasaisen kaareva ripsilinja silmän muotoon sopivalla tavalla. Etenkin klassisissa ripsienpidennyksissä pidennyksiä ei erota juurikaan luonnollisista ripsistä, eivätkä ne käytännössä tunnu miltään. Chakratzaalla haluan kiinnittää erityistä huomiota materiaalien laatuun ja turvallisuuteen sekä kuiduissa että ripsiliimassa. Jokainen ripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohkaisempia. 


Ripsien elinkaari

2-6 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet. Koska ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa. Chakratzaan käyttämät ripset ovat huippulaatuisia synteettisiä yksittäisiä ripsiä. 

Synteettinen materiaali säilyttää paremmin muotonsa eikä aiheuta yleensä iholle allergisia reaktioita. .Chakratzaan hybridiripsipidennykset

Tässä tekniikassa lisättävien volyymi- ja yksittäiskuitupidennysten määrä riippuu luonnollisten ripsien kasvuvaiheesta. Ripsien huoltoväli on noin 2 - 5 viikkoa. Hybridiripsipidennykset sopii myös niiille joiden omat ripset on heikkoja, harvakasvuisia ja lyhyitä. Koska volyymikuiduilla ripsiin saadaan näyttävyyttä jo muutamalla viuhkalla, voi osan omista ripsistä jättää lepoon ja toipumaan.

Klassisissa ripsissä lisätään yksi ripsikuitu luonnonripseä kohden, niin hybridivolyymiripsien asennuksessa käytetään ohkaisempia viuhkaripsikuituja. Hybridiripsien eduksi on, että asiakkaan luonnonripsien mukaan voi valita sopivan suuren kuituviuhkan. Hybridiripsien etuna on, että viuhkoja enemmän käyttäessä voi määrätä volyymin tuuheuden ja viuhkamaisilla volyymiripsillä voi pidentää ensimmäisessä kasvuvaiheessa olevia ripsiä. Ripsien tekemisen ei kuulu tuntua juuri miltään, ei nykimistä, eikä repimistä. 


Huollon yhteydessä kun liian pitkälle kasvaneita ripsiä irrotetaan voi jonkun verran tuntemuksia olla.

Eikä ole tietenkään normaalia, että itket vielä 2h laiton jälkeen ja pahimmillaan vielä pidempään. Kun kokeilet sormillasi pidennyksiä, tuntuvat ne pehmeiltä ja kevyiltä. Jos laiton yhteydessä tuntuu kutiavaa tunnetta tai pistelyä, mainitse asiasta, niin korjataan asia saman tein. Ripsikuitu nimittäin pyritään liimaamaan kohtuullisen lähelle luomea, mutta kuitenkin sen verran kauas, ettei se ärsytä tai pistele silmäluomea. Luomeen liimatut ripset lisäävät riskiä allergisoitua ripsiliimalle n. 90%!

Ripsienpidennykset kuuluvat olla ihanat ja arkea helpottava juttu. 

HYBRIDIRIPSET

Mikä olisikaan sen parempaa kuin volyymiripsien tarjoama pehmeä tuuheus tai klassisten tarjoama luonnollinen ja tekstuurinen lopputulos? Hybridiripsien teossa käytetään molempia, sekä volyymi- että klassisia ripsipidennyskuituja. Hybridiripsien avulla on mahdollista lisätä hieman tuuheutta, menemättä kuitenkin liian pitkälle dramaattisuuden kanssa. Olet ehkä kuullutkin termin "Kardashian-ripset" aiemmin, ja paras tapa saavuttaa tämän kaltainen lopputulos on hybridiripsipidennykset. 

Jos toivot kuluttajamyynnissä olevien tekoripsien kaltaista lopputulosta, tämän kaltaisen teksturoidun lopputuloksen saavuttamiseen hybridit toimivat myös mainiosti! Hybridiripset vs. klassiset ripsienpidennykset

Hybridiripsien avulla on helppo lisätä volyymia askel askeleelta klassisten pidennysten sekaan, ilman vaaraa liiallisesta tuuheuden lisäämisestä. Jos sinulla on omissa ripsissä harvempia kohtia, joissa luonnonripsiä on vähemmän, tämä on myös helppo korjata hybridiripsien avulla. Jos sinulla on klassiset ripsipidennykset asennettuna ja toivotkin täydempää lopputulosta, hybridiripset voisivat olla kokeilun arvoinen vaihtoehto. Hybridit ovat myös työtä nopeuttava tekijä, joten niiden asennus on nopeampaa ja sopii levottomammallekin asiakkaalle, joka ei jaksa maata puolta päivää paikallaan.

Hybridiripset kestävät tyypillisesti saman verran, kuin luonnollinen ripsien kasvusykli. Hybridiripset saattavat kuitenkin kestää hiukan kauemmin verrattuna perinteisiin klassisiin ripsipidennyksiin, sillä ripsirivistö on hiukan tuuheampi volyymiviuhkojen vuoksi.


Miten hybridiripsiä käytetään?

Ripsienlaitossa voin käyttää käsintehtyjä viuhkoja ja yksittäisiä klassisia ripsiä hybridisetin luomiseen, mutta Chakratzaalla on käytössä myös tavallisia volyymi-valmisviuhkoja, joita voin sekoittaa klassisten ripsipidennyskuitujen kanssa, joka tekee prosessista nopeamman verrattuna käsintehtyihin viuhkoihin. 


Hybridiripsien "mapping" eli ripsikartat

Jotta saavutetaan toivottu lopputulos, pidennysten tekoon sisältyy aina ripsien kartoittaminen ennen tekemisen aloittamista. Kartoittamiseen käytetty aika auttaa lopputuloksen saavuttamisessa. Käytän sekä valmiita hybridiviuhkoja koko setin luomiseen, tai vaihtoehtoisesti lisään tuuheutta ja pehmeyttä käyttämällä lyhyempien pituuksien kohdalla tavallisia valmiita volyymiviuhkoja. Omat ripsemme ovat luonnollisesti eri pituisia. 

Käytän hybridiripsiä myös imitoimaan tätä luonnonripsien eripituisuutta, ja luonnollista lopputulosta. Tällaiset ripset luodaan helposti käyttämällä korkealaatuisia valmiita hybridiviuhkoja. 


Parhaat hybridivalmisviuhkat

Chakratzaan käyttämät 5D hybridi valmisviuhkat sisältävät neljä ohutta 0.07 mm ripsikuitua, jotka ovat jaettu molemmille puolille, ja viuhkan keskellä on yksi 0.15 mm halkaisijaltaan oleva ripsikuitu  C- ja D-kaarevuuksissa. Hybridiviuhkat ovat lämmöllä sidotut, joka tarkoittaa sitä, että siitä huolimatta että ne on valmiiksi sinua varten tehty ja helpot käyttää, liiman määrä pysyy kuitenkin samana kuin käsintehdyissä viuhkoissa.

Itse suosittelen vahvasti kaikille hybridiripsiä. Ajan hybridiripsienpidennykseen Kauhavalle Chakratzaalle voit varata tästä. 


Valmistautuminen ripsihuoltoon tai uusien ripsien laittoon:

Ennen huoltoon tuloa puhdista ripset huolellisesti meikki-, voide- ja muista jäämistä pesuvaahdolla, älä käytä öljypitoisia puhdistusaineita. Likaisiin ripsiin laitetut pidennykset eivät pysy eikä takuu ole silloin voimassa. Jos huoltoaikaan varattu aika meneekin ripsien perusteelliseen puhdistukseen on käytetty aika huoltoajasta pois! Tule siis puhtain ripsin!


 • Ennen huoltoon tuloa puhdista ripset huolellisesti meikki ja voide jäämistä, älä käytä öljypitoisia puhdistusaineita, mikäli ripsissä on meikkijäämiä ei liima tartu kunnolla ja ripsiä tippuu ennenaikaisesti. 
 • Myös ripsipidennyksille tarkoitetut meikit estävät kunnolla liiman kiinnittymisen asennusvaiheessa, joten nekin tulee pestä pois ennen ripsien laittoa
 • Poista piilolinssit laiton ajaksi. Suosittelen, että laitat piilolinssit takaisin vasta 12h laiton jälkeen, sillä linssit keräävät liimahöyryä mikä aiheuttaa ylimääräistä kirvelyä ja linssit ovat käyttökelvottomat jälkeenpäin.
 • Lue alla olevat ohjeet etukäteen, lisätietoa saat paikan päällä
 • Ripsien asettumiseen menee noin 12 - 24 h - sen aikana tulee välttää ripsien hankausta ja kuumaa höyryä.


Suosittelen ensimmäistä huoltoa uusien ripsipidennyksien jälkeen noin 2 viikon päähän, jos kyseessä ovat ensimmäiset ripsipidennykset tai edellisistä ripsistä on yli 2kk aikaa. Varaa huolto jo valmiiksi 2 vkon päähän samalla kun varaat uusien ripsien ajan! Tule ilman meikkiä ja rasvaisia silmänympärysvoiteita. Runsas silmänympärysvoide estää suojalappuja kiinnittymästä hyvin, joka johtaa lappujen liikkumiseen ja nousun silmään ja sitä kautta kirvelyä ja silmien vuotoa joka vaikuttaa lopputulokseen epäedullisesti. 


RIPSIPIDENNYSTEN PYSYVYYSTEEN VOIT ITSE VAIKUTTAA:

 • Käytä vain ripsipidennyksille sopivaa pesuainetta ja puhdista ripset säännöllisesti
 • Ripsipidennysten kanssa ei voi käyttää kortisonitippoja tai lääkevoiteita silmiin tai luomiin (myös jotkut kosteuttavat tipat ja voiteet irrottavat ripsipidennyksiä)
 • Ripsipidennysten kanssa ei voi syödä Omega 3, CLA tai muuta rasvaravintolisää, sillä se vaikuttaa karvan pintaan ja ripset eivät pysy odotetulla tavalla
 • Pysyvyyden kannalta on tärkeää, että ripsipidennykset eivät ota kiinni silmä- tai aurinkolaseihin ja näin riko liimasinettiä
 • Lomaripsiläisille huomio: matkustelu lämpimässä ja aurinkovoitteet voivat vaikuttaa ripsien pysyvyyteen
 • Yksittäisen kolon korjaus on kahden viikon sisällä teosta alkaen 25 € klassisisissa ripsissä, hybrideissä 30 €.


Olethan ystävällinen ja peruutat aikasi ajoissa, jos saapumisesi estyy, kiitos! Oireisena ei saa tulla vastaanotolle! Yskiessä hoidon aikana voi tulla todellisia vaaratilanteita terävien pinsettien kanssa! Peruutusehdot hyväksyt varaamalla ajan.


Muualta huoltoon tulijat: Mikäli täytyy poistaa kaikki vanhat ripsipidennykset huollon yhteydessä veloitetaan poiston hinta ja uusien ripsien hinta! 

Kampaa ripset aina pesun jälkeen ripsille tarkoitetulla kierreharjalla. Hyvin puhtaana pidetyt ripset pysyvät pidempään sillä ihmisen omatuottama tali ja rasva sulattavat ripsiliimaa, samaisesta syystä saattaa silmiä kirvellä niiden kastuessa kun lika ripsistä valuu silmään ja aiheuttaa ärsytystä silmän limakalvoilla. Ripset kannattaa pestä ripsienpidennyksiin tarkoitetulla pesuvaahdolla myös sen jälkeen mikäli olet itkenyt tai silmät ovat vuotaneet runsaasti jostain toisesta syystä. Suosittelen, että ripsipidennykset poistetaan jos sinulla on allergisia oireita pidennyksistä johtuen jotka eivät helpotu hoidosta huolimatta. 

Mikäli käytät muuta pesuvaahtoa ja se ei sovellu käyttämälleni liimalle ei 7 vrk:n ripsitakuu ole voimassa. 


PIDENNYSTEN HOITO LAITON JA HUOLLON JÄLKEEN:

Omien luonnollisten ripsien ja kulmien kasvuaika on normaalisti n. 60 - 90 päivää, jonka jälkeen karva irtoaa ja putoaa pois ja uusi kasvaa tilalle. Tästä syystä suositeltavaa on huollattaa pidennystä säännöllisin väliajoin, 2 - 4viikon välein, jolloin täytetään kohtia joista kuituja on näkyvästi pudonnut ja on kasvanut uusia riittävän pitkiä karvoja tilalle, joihin kuitujen kiinnittäminen onnistuu. Valitse siis sinulle sopiva huolto ajanvarauskalenterista ja mikäli et tiedä mitä valita, ota yhteyttä. 

VÄLTÄ metallisia/muovisia ripsientaivuttimia, koska ne voi katkasta luonnollisen karvan, ja irrottaa liimasidoksen ripsikuidusta. VÄLTÄ öljypohjaisia tuotteita sekä öljymäisiä silmämeikin poistoaineita. Ripsipidennyksien kanssa suosittelen käytettäväksi vain pidennyksien kanssa käytettäväksi suunniteltuja rajaustuotteita ja ripsivärejä. Jos käytät raskasta silmämeikkiä tai silmän rajauksia, kiinnitä erityistä huomiota puhdistukseen, sillä meikkijäämät hidastavat työtä ja estävät ripsipidennyksiä kiinnittymästä kunnolla. 

Ripsien turha koskettelu, öljymäinen kosmetiikka, ripsiväri, kuumuus, sauna, solarium, kuuma höyry, öljyravintolisät, hormonitasapainon muutokset kuten raskaus ja imetys, silmätipat ja jotkin lääkkeet saattavat aiheuttaa ripsipidennysten ennenaikaista putoamista. Kesä, kuumuus ja aurinkovoiteet sekä runsas hikoilu saattavat lyhentää huoltoväliä tilapäisesti. Ripsipidennyksillä on kuitenkin  takuu; jos ripsipidennyksistä tippuu yli 50% tai ripsissä on jotain muuta huomautettavaa ole hyvä ja ota yhteyttä välittömästi, kuitenkin max 7 vuorokauden kuluessa laitosta, jotta takuuehdot täyttyvät. Varaamalla ajan hyväksyt ehdot!

Mikäli ripsipidennysten takuuehdot eivät täyty veloitetaan korjaustyöstä normaalin huoltohinnaston mukaisesti!

.

Takuuehdot:

 • Olet puhdistanut ennen tuloa ripset kaikista meikki- ja voidejäämistä
 • Ripsiä on hoidettu ohjeenmukaisesti
  • 24h sisään ripsien laitosta
  • et ole ollut uimahallissa tai kylpylässä
  • et ole ollut saunassa tai muuten kuumassa höyryävässä tilassa
  • et ole liikkunut sateessa suojaamatta taikka harrastanut hikiliikuntaa
  • et ole itkenyt tai muulla tavoin kastellut ripsiä runsaalla nestemäärällä
  • et ole laittanut silmänympärysvoidetta tai raskasta meikkiä
 • Käytät öljyttömiä voiteita ja ripsipidennyksille soveltuvia meikkejä
 • Et ole käyttänyt 5vrk ennen tai ripsipidennysten kanssa saman aikaisesti öljytuotteita ripsien ja silmäluomien alueella
 • Et syö Omega 3 tai muuta rasvaravintolisää
 • Ripsipidennysten pituus ja paino on valittu omien ripsien kunnon mukaan, mikäli asiakas vaatii liian painavat tai liian pitkät ripset suosituksista huolimatta takuu ei kata korjauskertaa
 • Mikäli silmät vuotavat runsaasti laiton aikana laittajasta riippumattomasta syystä tarkastellaan takuuehtoja tapauskohtaisesti
 • Reklamaatiotilanteessa pyydän ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian, kuitenkin takaraja ripsienlaitosta on 7 vrk

En suosittele ripsipidennyksiä akrylaattiallergisille, kemoterapiassa käyville tai muille, joilla on runsasta karvanlähtöä aiheuttavia sairauksia. Moniallergikoille suosittelen allergiatestiä ennen pidennysten laittoa. Huomioi, että pidennysten laiton jälkeen et voi käyttää hoitovoiteita silmien alueella. Mikäli epäilet ripsipidennysten aiheuttavan allergiaa, tai olet aikaisemmin saanut allergisen reaktion tai muita oireita ripsipidennyksistä, suosittelen allergiatestin tekemistä paikan päällä käytössä olevilla tuotteilla. 

Allergiatesti tehdään noin viikko ennen varsinaista ripsipidennysten laittoa.


Vinkki: Kulmat kuntoon samalla käynnillä?

Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla voidaan korostaa omia kulmia ja antaa niihinkin samalla käynnillä ryhtiä. Chakratzaalla voidaan värjätä kulmat kestoväreillä tai hennaväreillä. Muotoilu kuuluu aina kulmavärjäysasiakkaan palveluun. <3 

Nyt vaan ripset ja kulmat kuntoon! <3 Tervetuloa. 

P.S. Käy muuten tykkäämässä Chakratzaan FACEBOOK sivuista, Facebook -sivuja seuraamalla pysyt ajantasalla eduista ja kampanjoista. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!